Jump to content

Featured Replies

Nisam jos obilazio severoistok, ali imam drugara koji jesu. Nisu se zalili, naprotiv :) Svakako da za 2 nedelje vredi obici i malo vise od samog Natala.

Sad, ovaj hotel koji je u opciji, se nalazi u nekom rizortu koji je na nekih 50km od Natala, koliko vidim, ali, deluje odlicno. Samo hotel za 14 dana vredi bar duplo vise od citavog ovog aranzmana, tako da je sa te strane ekstremno jeftino. Sad, pitanje je da li bi svakom bas sve bilo po volji.

• Author

Nisam jos obilazio severoistok, ali imam drugara koji jesu. Nisu se zalili, naprotiv :) Svakako da za 2 nedelje vredi obici i malo vise od samog Natala.

Sad, ovaj hotel koji je u opciji, se nalazi u nekom rizortu koji je na nekih 50km od Natala, koliko vidim, ali, deluje odlicno. Samo hotel za 14 dana vredi bar duplo vise od citavog ovog aranzmana, tako da je sa te strane ekstremno jeftino. Sad, pitanje je da li bi svakom bas sve bilo po volji.

Ma da, i ja sam cula da ima prelepih* plaza, ostrvaca itd na severoistoku, nego konkretno za Natal da je bezveze... A ponuda je u svakom slucaju super povoljna, tu nema sta :)

*kao npr http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_de_Noronha

Ta ostrvca nisu bas toliko blizu, mora se avionom, koji nije bas jeftin, a i ogranicen je broj ljudi koji moze tamo, placa se neka taksa za sam boravak i slicno. Da je lepo i skroz divlje, ne sumnjam, bili su moji drugari neki.

Meni je dovoljno lepo i divlje i na Ilha grande, koja je u drzavi Rio, kao i citava ta obala, ukljucujuci Paraty, kao i obalu drzave Sao Paolo sa Ubatubom i ostrvcima, itd.

Jeftino za Hong Kong!!

Pariz - Hong Kong ~€233

London - Hong Kong ~£313

Frankfurt - Hong Kong ~€316

Kartu izdaje Air Seychelles, letove obavlja Etihad Airways, u odlasku se ceka 14-20h u Abu Dabiju.

Za putovanja izmedju 24. marta i 10. decembra 2013.

Mora da se bukira do 18. februara.

• Author

Jeftino za Hong Kong!!

Pariz - Hong Kong ~€233

London - Hong Kong ~£313

Frankfurt - Hong Kong ~€316

Kartu izdaje Air Seychelles, letove obavlja Etihad Airways, u odlasku se ceka 14-20h u Abu Dabiju.

Za putovanja izmedju 24. marta i 10. decembra 2013.

Mora da se bukira do 18. februara.

wow!

nego, kako se bukira multi leg? iz pariza mi daje samo abu dabi i sejsele...

edit: a sada vise ne daje ni abudabi...

wow!

nego, kako se bukira multi leg? iz pariza mi daje samo abu dabi i sejsele...

edit: a sada vise ne daje ni abudabi...

Probaj Expediu ili neki drugi OTA.

AlItalija -10%

kod: NEWHU10

Za koje letove ovo vazi?

I gde se upisuje ovaj kod? Ne vidim nigde na sajtu

To take advantage of this reduction, book your tickets within January 25, 2013 on alitalia.com, enter the e-Coupon code NEWHU10 and click on "Recalculate": you will immediately see your discounted ticket fare.

The offer is valid for travel between February 1, 2013 and May 1, 2013.

Pozdrav,

Da li neko zna koje su najbolje opcije za relaciju Beograd - Sicilija?

imas wizz iz budimpeste ili se nekako dovuci do milana i venecije i nemas problem

ja sam prosle godine isao preko wizza do rima bio 3 dana u rimu i posle easy jem do palerma, sve ukupno 80e i mislim da jeftinije ne moze, cisto da imas okvir koji pratis

Hvala!

Video sam tu opciju Wizzom preko Rima. Međutim cene koje wizz sada izbacuje za Rim u julu su oko 9000din !? (povratna), pa sam malo zbunjen. Znam da sam prošle godine u maju platio oko 20e. Jel zna neko u čemu je fora?

Ti kupi prosle godine onda ;D

Jul nije isto sto i maj, 2012. nije isto sto i 2013., jednostavno, cene aviokarata nisu fiksne, vec su veoma, veoma podlozne promenama, bukvalno iz minuta u minut, a zavise od sezone, prevoznika, konkurencije, dana u nedelji, satnice leta, trenutne popunjenosti aviona, zakona ponude i potraznje...

Open-jaw za Sejsele od 354 evra, Air Seychelles, codeshare sa Etihadom!

Paris – Mahe Island – Frankfurt (eg. 20/5 – 3/6/2013)

Paris – Mahe Island – Munich (eg. 29/4 – 14/5/2013)

More Sample Dates:

13/3 – 25/3/2013

20/5 – 3/6/2013

Ovo je poruka koju sam dobio od lika sa BW:

Flights to Auckland from €543 / £530 & more – round-trip incl. taxes.

British Airways is offering very cheap flights to Auckland New Zealand for only 543 Euro – round trip incl. all taxes and baggage fees.

The fare is valid for travel between April and June 2013. All flights have stopovers in London, Singapore or Hong Kong and Sydney. Please pay attention, some flights include airport changes (Gatwick to Heathrow) don’t book these flights. You’ll fly with really good airlines: Cathay Pacific Airways, Qantas and British Airways.

The cheapest flights are available for departures from Barcelona with a return also to Barcelona. But you can book this fare also as a Open-Jaw flight and return to other European airports.

Routes:

•Barcelona – Auckland – Barcelona (eg. 8 – 22/5/2013) for 543 Euro

•Barcelona – Auckland – Rome (eg. 4 – 29/5/2013) for 587 Euro

•Barcelona – Auckland – London Heathrow ( eg. 4 – 29/5/2013) for 530 GBP

•and more

This trick should work with every European British Airways airport (Amsterdam, Brussels,Vienna, Frankfurt, Geneva, Zurich, Paris, Manchester, Venice, Milan and so on).

Da li neko ima ideju kako najjeftinije stici do Sri Lanke (Kolombo) u avgustu? Najpovoljnije sto nudi flydubai iz Beograda je oko 650 evra povratna karta.

turkish:

AMSTERDAM - TEHERAN

AMSTERDAM - KUVAJT

povratne po 190e, ako neko planira...

@ Miljana

Prema onome sto vidim na Pegazusovom sajtu mozes iz Beograda do Dubaija za 250-300 e (sve takse i prtljag uracunat, ali presedas u Istanbulu). Onda preko flydubai za nesto manje od 300 e povratna do Kolomba (samo rucni prtljag). Mozes da ustedis tako oko 100 e.

Ne znam da li ti je za to presedanje na aerodromu u Dubaiju potrebna emiratska viza.

Turski low cost Pegazus:

http://www.flypgs.com/en/default.aspx

Da li ima neka jeftinija varijanta za Guandzou -Can ili Shenzen (Naravno dobro mi pada i Macau i Hong Kong) iz Beograda Budimpeste od Aeroflota.

Da li postoji neka dobra varijanca da povratak bude iz Ho shi min sitija - hteo bih da se ne vracham na sever samo zbog leta