Jump to content

Featured Replies

Ali su ti samo pomjerali vrijeme unutar jednog dana?

Ovaj let im je prilično čest i rekao bih rutinski, pa ne očekujem neke zavrzlame (a i kooperacija je s Alitalijom pa računam da će sve biti OK).

ahahahah ako su u kooperaciji sa Alitalia-om na toj destinaciji, onda povlacim rec  :LOLLL:...

pa nema vece kletve nego da ti kooperant bude alitalia  :bang::potty:::crazy:

Haha :D Ma dobro, nisam se najbolje izrazio. Samo sam htio da kažem da su možda mrvicu ozbiljniji kad s nekim sarađuju, nego kad im je let samostalan. Ali sam ovdje pročitao dosta sranja i o Alitaliji, pa su opet bili korektni što se mene tiče. Zato neću da imam predrasude ni o JAT-u  :angel:

• 3 weeks later...

Ako nekom treba kupon od 25% za letove od/do Italije i Srbije [ili Madjarske, Rusije, Bugarske i Poljske] - ja imam par komada [molim da me kontaktirate ako ste sigurni da kupujete kartu/e, posto su kodovi specificni].

Pravila:

dal 1 luglio 2013 al 30 novembre 2013 per i voli:

- dall'Italia verso la Polonia e viceversa

- dall'Italia verso la Russia e viceversa

- dall'Italia verso la Serbia e viceversa

- dall'Italia verso la Bulgaria e viceversa

- dall'Italia verso l'Ungheria e viceversa

COME FUNZIONA

1. Prendi nota del tuo codice e-Coupon
2. Scegli il volo e inserisci il codice
3. Aggiorna il prezzo
4. Prenota il volo e finalizza il pagamento

CONDIZIONI DELL'OFFERTA

- L’ e-Coupon può essere utilizzato per acquisti sul sito Alitalia.it dal 18/06/13 al 30/06/13 per voli Alitalia andata e ritorno da effettuare dal 01/07/13 al 30/11/13

- Sono escluse dall’iniziativa le tariffe giovani

- L’ e-Coupon promozionale può essere utilizzato solo per acquisti effettuati a nome di beneficiari ma non è cumulabile con altri codici promozionali

20EUR popusta za letove Lufthanze, za polaske iz Centralne i Istocne Evrope.

https://promotion.lufthansa.com/short_trip_to_europe/

Iz Srbije 2250 RSD.

Extract of the terms & conditions:

• The voucher can be redeemed between 18/06/2013 and 31/08/2013.

• Travel must be between 18/06/2013 and 31/08/2013.

• Vouchers are only valid for itineraries where all flights are operated by Lufthansa and Lufthansa Regional Partners (incl. Lufthansa City Line and Eurowings).

• The voucher is only valid for flights departing in Serbia.

Da li neko zna neku dobru konekciju za Beograd - Marsej? Najjeftinije što sam našao je 390 evra preko Alitalije. Problem je što su mi fiksni datumi, odlazak 19. jul, povratak 23. jul.

Mozes ovako. Layover u Briselu u odlasku 4 sata, u povratku 7 sati u Parizu.

BEG-CRL 12:25 19 July 2013 Wizz Air

CRL-MRS 18:55 19 July 2013 Ryanair

MRS-BVA 07:00 23 July 2013 Ryanair

BVA-BEG 15:25 23 July 2013 Wizz Air

254EUR.

ili da krenes dan ranije za 200EUR. Layover u Parizu po 7  sati i u odlasku i u povratku

BEG-BVA 12:25 18 July 2013 Wizz Air

BVA-MRS 21:55 18 July 2013 Ryanair

Mozes ovako. Layover u Briselu u odlasku 4 sata, u povratku 7 sati u Parizu.

BEG-CRL 12:25 19 July 2013 Wizz Air

CRL-MRS 18:55 19 July 2013 Ryanair

254EUR.

ili da krenes dan ranije za 200EUR. Layover u Parizu po 7  sati i u odlasku i u povratku

BEG-BVA 12:25 18 July 2013 Wizz Air

BVA-MRS 21:55 18 July 2013 Ryanair

Hvala! Reci mi preko kog sajta nadjes ovako? Ili moram preko kompanija jedan po jedan let da istrazujem?

da li neko ima ideju kako stici iz pariza do blizu crne gore pocetkom avgusta za normalne pare?

najinventivnije sto sam pronasla je do dubrovnika preko milana-izadje oko 130evrica manje vise,sto je ok :?

ako neko ima bolju ideju, molim za sto brzi odgovor, poludjeh ::crazy:

Pozdrav putnici,

Ima li neko ideju kako najjeftinije do Bergena (BGO) iz Sarajeva/Splita/Dubrovnika/Zadra/Tuzle?

Odlazak mi treba biti 19.8. (fixno),a povratak 12.12. (takodjer fixno).

Mislim nositi 1 torbu prtljaga (20kg u gram :D )

Unaprijed hvala :)

PS. Odgovara mi i opcija da nekako jeftino do Stokholma dodjem u periodu od 16.8. do 18.8.,pa dalje Norwegianom/SASom do Bergena. Povratak mi treba striktno iz Bergena.

PPS. Ako ima neka smijesna cijena za povratnu kartu (npr 200€ razlike u odnosu na iducu najjeftiniju) i Beograd i Zagreb nisu predaleko ;)

Pozz i hvala :)

Najbolje ti je iz Zadra, povratna, za datume koje si naveo, za cca 350eur preko Tripsta.rs img

Putujes normalnim kompanijama i nemas cimanja i doplate oko prtljaga.

Najbolje ti je iz Zadra, povratna, za datume koje si naveo, za cca 350eur preko Tripsta.rs img

Putujes normalnim kompanijama i nemas cimanja i doplate oko prtljaga.

Eee,sve to fino zvuci,samo je u praksi malo teze doci u Zadar na vrijeme da poletis u 6:50 ujutro :(.

Kad si lenj :)

A jel mozes 17og uvece do Dubrovnika ? :)343EUR

a ne mogu fixno mi je za Bergen,da sam u Bergenu 19og. Spavanje u Norveskoj nema smisla,jer bi me doslo pihiihihihihiii :D

Trenutno mi je najverovatnija opcija spu-bgo-spu lufthansa,468€.. BTW,spustali su vise puta na 438€ pa vracali.. Sta mislite,ima li sanse da opet ide dole cijena? Podigli su je prije 3 dana..

A kontam isto da sad uzmem jednosmjernu,skombinujem nesto sa Stokholmom (gdje mogu prenociti cak i vise noci za dz),pa povratnu kupovati za 12.12. dolazak 'vamo i odlazak opet nekad 10.1. ili 11.1.

Al' opet,ta opcija je onako,nista posebno jer bih onda opet morao za 6. mjesec kartu nesto preko Stokholma kombinovati..

Baci oko na Wideroe. Oni onako, nisu jako jeftini, ali solidno pokrivaju taj kraj za umerene pare.

Ne znam koliko ćeš videti na linku, recimo imaš od Oslo Sandefjord do Bergena za 50-tak € 19-tog, a do Sandefjorda neki Wizz ili Ryan:

https://www.wideroe.no/book/?l=en&ff=y&f=Sandefjord&fc=TRF&t=Bergen&tc=BGO&dep=20130819&dept=A&ret=&rett=&trip=O&vok=1&yth=0&chd=0&inf=0&c=NO&cur=EUR&m=p&rm=WF-EN&r=y

Kad sam gledao (pre nekoliko meseci), nisu bile loše ni varijante Wizzom do Malmea, pa odatle vozom. Ali se Wizz prožgadio za pare opasno, sve su gori i gori...

Do Baria Ryanom za 50eur, pa trajektom do Bara za oko 40-50 ? :)

da, to sam i ja mislila, al ne mogu da odolim paris-milano za 20evrica ;D

sledeci put !

a i za dubrovnik iz milana ima bas bas jeftinih karata, ako nekog zanima..

Kupila kartu Temišvar Rim za  jul 25 evrića  :dance:

Koji prevoznik je u pitanju?

Uzgred, da li neko moze da preporuci najjeftiniju kombinaciju do Rima? Prvenstveno iz Beograda...ali ako ne naravno dolazi u obzir i Budimpesta, ili Temisvar. Radi se o ne tako skorasnjem putovanju(april 2014) ali sam mislio da na vreme pogledam cega ima i nadjem sto jeftinije. Sta mi preporucujete?

I da, koliko vidim wizzair vise ne leti za Rim iz beograda? Da li Alitalia ima neke akcije za ovu rutu?

Hvala unapred

Ja sad u avgustu letim za 160 EUR Alitalijom do Rima. Ne kupuj sad po toj cijeni za april, još je ultra rano, možda padne na 100 EUR, toliko je bila ovog aprila.

Ala ste ekonomicni... ;D nesto jeftinije od alitalie?

I gde pratiti cenu, je l objavljuju te akcije na njihovom oficijalnom sajtu?

Interesuje me da li je svejedno kupiti kartu preko agencije ili samostalno preko interneta? Da li agenciju uzimaju neku proviziju ili naplacuju za uslugu?

Kako koja agencija,neka naplacuje dajem primer 1500 din,po karti,neka duplo toliko,a neka ne,ako sam rezervises preko interneta,a zatim te zovu da potvde,i onda odes i kupis kod njih kartu,ne bih da reklamiram koja je to agencija,ali ako zelis kucni na pp,pa cu ti rado reci.

Kupila kartu Temišvar Rim za  jul 25 evrića  :dance:

Koji prevoznik je u pitanju?

Uzgred, da li neko moze da preporuci najjeftiniju kombinaciju do Rima? Prvenstveno iz Beograda...ali ako ne naravno dolazi u obzir i Budimpesta, ili Temisvar. Radi se o ne tako skorasnjem putovanju(april 2014) ali sam mislio da na vreme pogledam cega ima i nadjem sto jeftinije. Sta mi preporucujete?

I da, koliko vidim wizzair vise ne leti za Rim iz beograda? Da li Alitalia ima neke akcije za ovu rutu?

Hvala unapred

Po meni najefitnija varijanta za to vreme bi trebala biti Ryan iz Budimpeste. Ja sam pocetak marta platio nesto manje od  25 evrica povratnu + povratna voz Bg-Bud 27 e.

Interesuje me da li je svejedno kupiti kartu preko agencije ili samostalno preko interneta? Da li agenciju uzimaju neku proviziju ili naplacuju za uslugu?

Naravno da nije svejedno. Uvek biras tamo gde je tebi najpovoljnije, a to je uglavnom kad odradis sve sam na internetu, ma da, ima i izuzetaka. Na internetu cesto moze da se desi da neka online agencija prodaje kartu po povoljnijoj ceni nego sto je na samom sajtu aviokompanije, pa treba dobro proceprkati sve pre kupovine.