Jump to content

Featured Replies

Pozdrav ljudi :mah:, svaki dan sam na ovoj temi maltene i trudim se da ucim od najboljih kako doci do povoljnijih karata ;D. E sada, pokusavao sam sam, ali izgleda da nikako ne mogu da se snadjem. Elem, treba da idem za Grenobl pocetkom septembra na studije, bio sam ubedjen da u grenoblu ima sporedan aerodrom za low cost kompanije ali on krece polako sa radam tek od januara, tako da u sustini sto se tice dolaska, najbolje mi je da odem do Lyona ili Zeneve jer je voz prilicno jeftin (ili negde u tolikoj blizini). Ono sto bi mi strasno pomoglo jeste ako neko moze da da predlog kako da se dogegam do geneve ili do lyona ili ako ima neku drugu ideju kako da stignem to bi bilo jos idealnije, trebalo bi da odem pocetkom septembra 4,5,6,7 a posto se selim sigurno nosim kofer (a mozda dva ali potrudicu se da bude jedan) :D...a budzet je minimalan(citaj studentski:))

Mozes da probas easyjetom do Milana, pa onda vozom do Grenobla (presedas u Zenevi).

Malo je okolo, ali nije skupo :ang:

05/09 Wizz Beograd-Geteborg 06:15-8:45  40E

Rayan Geteborg-Marsej  13:25-165 20E

voz      Marsej-Grenobl  18:08-20:30  36E

Cene avio karata su bez prtljaga :102:

Mozes da probas easyjetom do Milana, pa onda vozom do Grenobla (presedas u Zenevi).

U tom slučaju, ne može stići na voz iz milana u istom danu, nego mora noćiti u Milanu. Slično je i wizzom preko Basel-Milhose :bang:

I ja sam to hteo da predložim, ali sam ipak otišao na wizzair.com da i proverim. Te linije, nažalost, više nema... :cryy:

Edit: Leti EasyJet BUD-GVA, u petak 6. 9. je 56€ (plus 18€ po svakom čekiranom prtljagu do 20 kg); kabinski do 50x40x20 je besplatan.

Ukoliko nekome zatreba.

http://www.airline-direct.com/en/ - Zurich - Philadelpia = 320/360 u oktobru

Zurich - NYC = 350/400 u oktobru.

Naravno povratne karte. I verovatno je Error Fare u pitanju jer je cena obicno 200eur veca.

U tom slučaju, ne može stići na voz iz milana u istom danu, nego mora noćiti u Milanu. Slično je i wizzom preko Basel-Milhose :bang:

Istina, taj let stiže u Milano u neko bezvezno vreme (ali može, npr. da se uhvati easyjet za London, Pariz CDG, Barselonu, etc.). U Milanu se može naći jeftin smeštaj. Bus sa terminala 2 Malpense, koji je sad prakticno Easyjet terminal košta 10 evra, kao i voz Malpensa express koji krece sa terminala 2.

Gledala sam da li ima neki let Milano - Ženeva uveče, ali nema ništa.  :(

I verovatno je Error Fare u pitanju jer je cena obicno 200eur veca.

Da, fali Fuel Surcharge, koji je skoro 250EUR ...

Нешто ових дана проучавам Визове летове и занимљиво ми је да у октобру и новембру има много летова на релацији Будимпешта-Баку за 30 евра (цена повратне карте за чланове Виз клуба)

Па пази - пишемо о јефтиним летовима, ко хоће да иде претпостављам да унапред зна те информације о визи.

Даље, из Београда за Скандинавске дестинације (Осло, Гетеборг, Стокхолм, Малме) од средине септембра па надаље, могу често да се нађу повратне карте за мање од 20 евра (опет за чланове)

Da li je neko do sada aplicirao za tu vizu? Jedino mi nije jasna ova stavka:

To travel to Azerbaijan a visa must be obtained from the Visa Section at the Embassy of the Republic of Azerbaijan. The following documents must be submitted:

- One completed visa application form.

- Original passport.

- Copy of passport.

- Two passport-size photo attached to the application form.

- An invitation from Azerbaijan.

Da li u to pismo moze da spada rezervacija smjestaja i racun avio karte?

Можда сам досадан али неком може да користи :)

У новембру, децембру и фебруару пар датума Бг-Лондон Лутон - повратна 30-40 евра

У новембру Бг-Базел, Брисел, Меминген, Дортмунд, Париз -  повратне 20 евра

Ne razumem... preko koga?

Ja bas sutra, prekosutra planiram da kupim kartu Bg-Pariz, povratnu. Evo, ovog trenutka proveravam cene...

Bg-Pariz (13.11. - 2.899, 15.11. - 2.899, 18.11. - 2.299)

Par-Bg ( 20.11. - 1.699, 22.11. - 1.699)

Ja biram datume i izlazi mi= 4.598 (dakle, nije 20e). Naravno, plus prtljag koji planiram

Ne razumem... preko koga?

Ja bas sutra, prekosutra planiram da kupim kartu Bg-Pariz, povratnu. Evo, ovog trenutka proveravam cene...

Bg-Pariz (13.11. - 2.899, 15.11. - 2.899, 18.11. - 2.299)

Par-Bg ( 20.11. - 1.699, 22.11. - 1.699)

Ja biram datume i izlazi mi= 4.598 (dakle, nije 20e). Naravno, plus prtljag koji planiram

Sve zavisi od datuma i popunjenosti aviona kao i trenutnih akcija. Ja sam na primer pre nekog vremena gledao preko wiza kza mene i devojkubg pariz povratna karta sa po jednim komadom rucnog prtljaga je bila oko 70e ukupno. I ja hocu necu, reko ajde posle cu, posle 10 tak dana te iste karte su skocile na oko 220e ukupno

Ma znam da zavisi od datuma. Evo, konkretno, ja mesecima pratim :)

I, npr, cak i ove cene znaju da se setaju, nekad je 2.899 a nekad 2.299, a nekad 1.699. :) (mislim za jedan smer)...

Ali se ne secam da sam video da je povratna bila 20e

Ako vas ide dvojica i kupujete povratnu kartu, mogli biste da se učlanite u Wizz klub. Članstvo košta 30e i omogućuje članu i svim putnicima koji sa njim putuje kupovinu karata po povlašćenoj ceni. To je najčešće 10E po putniku i po letu.

Znači potrošiš 30e za članarinu i već na prvom putovanju ostvaruješ benefit od 10E.

2 putnika X 2 pravca X 10e=40E i narednih godinu dana što više putuješ to više štediš :banana:

E, vidis, nisam o tome razmisljao. Evo, sad bas proveravam po sajtu wizz-a. Samo da vidim gde je opcija da hocu dve karte (da ne kupujemo na dva razlicita imena, vec zajedno)...

Hvala.

Ma to me nesto na pocetku zezalo..valjda, kad dugo stoji, stranica nesto zabaguje, pa moram da refresh-ujem ili iz pocetka..

Ali, hvala puno na onom savetu za Wizzdiscount :)

Био сам нејасан - цене које сам навео су за чланове Виз клуба. И даље има по истим ценама (2200 динара)

17.11. Ajndhoven - Beograd  zViz Ejr

Karte su bile 20 pa 30 i sad su 40 jura po smeru, bez prtljaga.

Jel to skupo ? Hoce li cena gore ili dole ?