Jump to content

Featured Replies

jeste, evo sad sam kupio kartu i tu cifru su mi skinuli sa kartice

A jel nisi imao nikakvih prikrivenih troskova? Znaci uneo si svoje podatke,pasos,adresa itd i nakon toga samo JETZT BUCHEN i to je to :-)

FYI.

Jatov srecni petak je na airfasttickets.de dvostruko srecniji:)

FYI.

Jatov srecni petak je na airfasttickets.de dvostruko srecniji:)

Ja preko tog sajta nikada ne bih kupovao karte.Izguglaj malo pa ces videti zasto :shockkk:

Na sta konkretno mislis? Bacio sam oko, uglavnom se negativne price svode na los korisnicki servis i probleme kad eventualno dodje do otkazivanja ili promene datuma leta. Ali u takvim slucajevima zna svuda da zapne. Vrlo moguce da su ljudi imali i mnoga neprijatna iskustva, ali, nije da je nemoguce imati ih i sa drugim online agencijama, pa i samim aivokompanijama. Eto, ima i ljudi su kupili karte preko njih i leteli bez problema, cak i ljudi sa ovog foruma.

Znatno povoljnije cene uvek izazivaju sumnju, ovde je samo dokaz da ocigledno da moze i jeftinije da se prodje i da nismo ni svesni kakve sve takse placamo :)

Secam se neke 2008/09 kad sam pricao ljudima da sam kupio aviokarte za 1 cent, 1 evro, 10 evra, pitali su kakav je to avion, je l' treba da ga poguras da poleti ili pali na kurblu :D To je neka prevara, blabla. Sad ti isti lete takvim letovima :)

Edited by Dragance

Ovo je malo kao imlekovu kravicu kupujem samo u Maxiju, nikad u Ideji:)

Vecina losih kritika, koje sam citao sada i na nemackom se odnose na dugo cekanje operatera, kao sto i Dragance kaze. Tipa Nemac kaze kako je cekao operatera da mu se javi i posle 37 minuta mu se javio operater na Engleskom, koji uzas:)))). Ili kod otkazivanja leta, kako im nisu vracali pare. Ili npr. kod promene lete kako su morali puno da doplate, to je najgore sto sam video. Mislim to je i logicno posto vecina karata koje oni prodaju i za koje se kupci odlucuju su tarife tipa economy, super saver gde stoji u samim uslovima tarife da nema besplatne promene leta.

Ja preko tog sajta nikada ne bih kupovao karte.Izguglaj malo pa ces videti zasto :shockkk:

Meni je za sada jedina zamerka sto kod kupovice karte ne moze da se unese broj kartice za skupljanje milja:)

Kada kupite kartu odete samo na checkmytrip.com Unesete PNR i prezime nosioca rezervacije i odmah vidite da li je sve u redu ili ne.

Edited by markox

Na sta konkretno mislis? Bacio sam oko, uglavnom se negativne price svode na los korisnicki servis i probleme kad eventualno dodje do otkazivanja ili promene datuma leta. Ali u takvim slucajevima zna svuda da zapne. Vrlo moguce da su ljudi imali i mnoga neprijatna iskustva, ali, nije da je nemoguce imati ih i sa drugim online agencijama, pa i samim aivokompanijama. Eto, ima i ljudi su kupili karte preko njih i leteli bez problema, cak i ljudi sa ovog foruma.

Znatno povoljnije cene uvek izazivaju sumnju, ovde je samo dokaz da ocigledno da moze i jeftinije da se prodje i da nismo ni svesni kakve sve takse placamo :)

Secam se neke 2008/09 kad sam pricao ljudima da sam kupio aviokarte za 1 cent, 1 evro, 10 evra, pitali su kakav je to avion, je l' treba da ga poguras da poleti ili pali na kurblu :D To je neka prevara, blabla. Sad ti isti lete takvim letovima :)

Iskreno,to sam i ja pomislio kada sam kupio kartu beg-bkk za 420e sa polaskom u novembru.Bas sam se raspitivao i na ovom forumu da li mogu da verujem ebookersu,nenormalno jevtino.Na kraju je ispalo sve u najboljem redu,a drugar koji je kasnije kupio kartu platio ju je 700e.Ono sto me medjutim buni kod aft su veliki broj losih komentara

Normalno da mozes da uzmes kartu preko njih i da sve prodje u najboljem redu,ali ako ti iz nekog razloga recimo storniraju kartu a kintu ne vrate osudjen si na mrcvarenje sa njihovim korisnickim servisom koji je,po svemu sudeci,uzasan.

Evo samo nekih pisanja

"Airfasttickets cancelled already issued tickets shortly before departure
The online travel agency of Airfasttickets from Greece with German subsidiary with commercial has cancelled on one side a few days prior to the departure in several known cases already paid and issued ticket entry in Berlin-Charlottenburg, without informing customers. In all cases the tickets in the system of the provider as "confirmed", including valid ticket number available. The customer learned only by the illegitimate unilateral cancellation on the day of departure when the booking at the Web-check-in was not found."

A ovom liku su stornirali kartu ne vrativsi novac:

"Hi, Meine Kreditkarte wurde trotz Stornierung belastet, werde nun Strafanzeige stellen"

Ne tvrdim da je nemoguce otputovati sa kartom kupljenom preko njih, ali je rizik poprilican.Posto mene zanimaju karte za neke malo dalje destinacije,pre svega Bangkok,to je i kinta veca i normalno da mi nije svejedno i da necu da razmisljam.

Ovo je malo kao imlekovu kravicu kupujem samo u Maxiju, nikad u Ideji:)

Ne to je vise kao da li prasice kupujes u mesari ili iz gepeka

Kada kupite kartu odete samo na checkmytrip.com Unesete PNR i prezime nosioca rezervacije i odmah vidite da li je sve u redu ili ne.

Sjajno.I kada shvatis da ipak nije u redu sta ces onda?

imate danas jeftinoprema Dalmaciji i Solunu...

@deki011 - shvatili smo te, pusti nas ostale da nastavimo :) ...

Samo napred :)

Malopre sam tek video da ima otvoren poseban topic za aft,pa moderator moze ako nadje za shodno da prebaci ovu diskusiju tamo.

Edited by deki011

@deki011 - jasno ti je da iste stvari mogu da ti se dese i kad kupis karte na nekom drugom sajtu ili cak direktno kod avio kompanija?

Ako tebi deluje riskantno da kupujes karte preko njih, to je naravno tvoja odluka i tu razliku u ceni mozes posmatrati kao "osiguranje". Pusti nas da ostale da kupujemo kod njih :)

AFT su trenutno u fazi agresivnog marketinga i zato kod njih [za neke karte] ima dobrih cena. Do pre koju nedelju su imali stalno kupone za popust [od 20 do 60 funti/evra/dolara].

Ja sam bio u Njujorku pre koju nedelju i reklamirali su se svuda [subway, taxi, bilbordi, novine, radio], a kaze mi drugar koji zivi tamo da je i dalje tako.

Posto su relativno novi, i ocigledno imaju budzet za to, deo ide na marketing, deo ide na subvencionisanje karata [kroz kupone i/ili kroz nize cene].

Inace, nisu za sve destinacije/rute/datume najjeftiniji [plus ima i razlike u ceni izmedju sajtova razlicitih zemalja], pa kao i uvek, treba proveriti na vise mesta.

MUA5AUM.png

Opcija sa povratkom u BUD oko 400eur, a sa povratkom u BEG 450eur. 

Dosta datuma od avgusta ove, do marta sledece godine.

ONT-LAX 60km http://www.travelmath.com/drive-distance/from/Ontario,+CA/to/Los+Angeles,+CA 

Edit: Mozda nekome ko planira daleko u buducnos' moze i da koristi 

London - Melburn, April 2015

1aHNXDe.png

http://www.kayak.it/flights/LON-MEL/2015-04-10-flexible/2015-04-25-flexible

Edited by traveleasy