Jump to content

Featured Replies

Pozdrav svima! :)

Treba mi savet. Moja mama putuje za Indiju, u Chennai tacnije, krajem avgusta i trebalo bi da ostane mesec dana otprilike. Bitno je da 31.08. bude tamo, a da li ce doci dan-dva-tri ranije nije toliko bitno, cak je i pozeljno zbog vremenske razlike i klime da se privikne malo dok joj ne pocne taj yoga seminar. A ostaje dakle do kraja septembra, okvirno 25i. 

Pa ako mozete da mi kazete gde je najbolje da gledam karte, trenutno sto vidim je oko 650e. Ja gledam/pratim expedia, expedia.de, aerogaga, tripsta...

Kad da ocekujem i da li uopste mogu da ocekujem da ce biti jeftinije, 550 bi nam bilo skroz prihvatljivo?

Takodje je mozda problem sto mislim da samo Beograd kao pocetni aerodrom dolazi u obzir posto ona ima 53 godine i jos svakako menja bar jednom avion i mislim da bi joj bilo previse da putuje do nekog aerodroma jos...

Hvala vam svima unapred! :)

Ne radi vise popust za expediju. Izgleda im se malo omakla greska :) Nadam se da ti nece otkazati tvoju "preskupu" rezervaciju :D

Da li neko ima informacije o cenama avio karti za New York ove godine?za work and travel program

Malo van teme, al tek sam sad video tvoj potpis, da l je moguce da si stvarno sve ono obisao?? klanj::

Moguce :)

Imam jos nekoliko (unutar SFRJ) letova iz 70-ih i 80-ih koje nisam stavio jer ne znam detalje.

Ne radi vise popust za expediju. Izgleda im se malo omakla greska :) Nadam se da ti nece otkazati tvoju "preskupu" rezervaciju :D

Da, ukinuli ranije danas. Ja sam malo pre saznao da su ti kuponi bili na slickdeals sajtu vec neko duze vreme ...

American airlines imao error fare na danskoj verziji sajta, London-Sao Paolo, jedan smer, za oko 30 evra. Biznis klasa za 60-70 evra. Ali, izgleda da su ispravili cenu vec :(

American airlines imao error fare na danskoj verziji sajta, London-Sao Paolo, jedan smer, za oko 30 evra. Biznis klasa za 60-70 evra. Ali, izgleda da su ispravili cenu vec :(

United - London-NYC, First, 50-ak funti povratna.

Pardon, u primeru koji sam naveo takodje se radilo o Unitedu, a ne American airlinesu, kao sto sam napisao.

Edited by Dragance

Ja mislim da ne postoji lowcost koji nema akcije u Aziji za neke od ruta ... tako da moze da se slozi opako dobro dugo letovanje :D i da se saceka neka akcija wizz-a ili flydubai-a :)

YIX2MZi.png

32eur

6CoDSjw.png

23eur

873n1WB.png

116eur (a moze i nesto jeftinije preko AirAsia)

J6GHUxH.png

58eur

Bjmw22l.png

50eur

nHh0uvO.png

28eur

irhR2O2.png

60eur

VoIYWs3.png

54eur

VGlVCNC.png

170eur 

Total ispod 600eur :)

Pozdrav svima,kupio sam pre desetak dana na nekom snizenju na sajtu airtickets24 povratnu kartu beg-amst-nyc. Cena je bila 391€.Rezervacija mi je potvrdjena,ali sam danas dobio mail kako je doslo do promene povratnog leta iz nyc za amsterdam. Ispada tako da kad sletim u ams. imam 10 min za let u bg. sto je naravno nemoguce da budem na avionu za bg. Napominjem da je let u aprilu,koji su vasi profi saveti u vezi ovoga? Da li je moguce da se vreme leta jos promeni do aprila?

Pozdrav svima,kupio sam pre desetak dana na nekom snizenju na sajtu airtickets24 povratnu kartu beg-amst-nyc. Cena je bila 391€.Rezervacija mi je potvrdjena,ali sam danas dobio mail kako je doslo do promene povratnog leta iz nyc za amsterdam. Ispada tako da kad sletim u ams. imam 10 min za let u bg. sto je naravno nemoguce da budem na avionu za bg. Napominjem da je let u aprilu,koji su vasi profi saveti u vezi ovoga? Da li je moguce da se vreme leta jos promeni do aprila?

Ne znam kako ide sa airtickets24, ali inace imas opciju da ili prihvatis promjenu ili ne. Ako prihvatis, ostaje ti kako jest. Ako ne, opet imas dvije opcije - prva je da trazis rebooking i kompanija te rebookira na drugi let (na tvojoj ruti, bez nadoplate), a druga je da dobijes full refund.

Ja bih tu kontaktirao airtickets24, oni bi trebalo da mogu da ti to isto ponude jer su oni tvoj booking agent.

Isto tako, vrlo je vjerovatno da ce ti nuditi full refund jer im se to najvise isplati ako su karte za rutu u medjuvremenu poskupile. Ako to neces, nemoj prihvatiti, i (uljudno) insistiraj da te prebukiraju. Nedavno su mi iz jedne kompanije tvrdili da nema nikakvih letova za moju rutu, tako da bi mi mogli samo vratiti pare. Nakon toga sam im ja licno nasao rutu preko Matrixa i onda su tek uvazili i prebukirali me. Uglavnom u ovom slucaju treba biti strpljiv.

Uglavnom, ja bih kontaktirao artickets24 sto prije i pokusao to rijesiti :)

Je l ima neko jeftinu kombinaciju za Chicago? Kraj maja ili pocetak juna? U jednom smeru, moze Beograd, moze Budimpesta i obliznji aerodromi...