Jump to content

Featured Replies

Pozdrav 

Nije da nisam procitala gomilu toga ali pocetnik pa da pitam

Krajem decembra treba da putujem za Abu Dabi

Gledam sajtove za kartu i razlike su drasticne

Air Serbia oko 460e i to je bila najbolja opcija jer je let direktan.Danas slucajno pogledam i etihad nudi za 375

Moram da idem pa cu da  je platim kako god.

E sad

Na nekim sajtovima dobijam cenu od 260 e

Moze preporuka za neki sajt?

Da bih dobila vizu treba da imam kupljenu kartu

A u agenciji su mi savetovali da vizu trazim lino,nazivajuci moju situaciju '' specificnom''

Hocu reci nemam potvrdu o zaposlenju i slicno

Kao da bih i ostala tamo...ali otkud oni o znaju...

Dakle postoji mogucnost i da ne iskoristim tu kartu

U svakom slucaju hvala za svaku informaciju :)

Air Serbia nudi za 260€ (direktan let) na datum 20.12. - pogledaj ovdje

Budapest - Baku u martu aprilu sledece godine .... 52eur.

I viza jos toliko :mad:

Budapest - Baku u martu aprilu sledece godine .... 52eur.

na kom sajtu

ok , nasao sam na wizzu

Edited by milanvuk

Ryanair ima akciju 500.000 karata po 9.99gbp. Moze svasta lepo da se iskombinuje :)

Daj par ideja :)

Qatar iz BG-a : Bankok 405eu, tokio 405, sangaj 410, peking 395, KL 450, Johanesburg 450, Saigon 495, Seul 445, durban 450...za karte do 30.6.2016...

stvarno super cene, promo vazi do kraja ove nedelje

Qatar iz BG-a : Bankok 405eu, tokio 405, sangaj 410, peking 395, KL 450, Johanesburg 450, Saigon 495, Seul 445, durban 450...za karte do 30.6.2016...

stvarno super cene, promo vazi do kraja ove nedelje

Druže bam-bam, sad odoh, kucam BG-SH, tipa 9-28. februar, ma kakvi, 550eur najjeftinije... Dvaput proverih.

Druže bam-bam, sad odoh, kucam BG-SH, tipa 9-28. februar, ma kakvi, 550eur najjeftinije... Dvaput proverih.

To su cene od...

Treba "ubosti" datum.

Haha, stare dobre ''navlake'' za karte. :)

Sto "navlake"?

Kazu da je odredjeni broj karata u odredjenom periodu na odredjenim destinacijama dostupan po tim cenama - ne da su sve karte toliko.

Haha, stare dobre ''navlake'' za karte. :)

ja sam za sve datume koje sam trazio dobijao ove najnize cene....

nije navlaka.....al nema ni bas svaki dan po najnizim cenama, logicno

Na tematskim sajtovima moze da se nadje dosta jeftinije od njihovog najboljeg "dila". 

Tokio sam kacio prosle sedmice za 240e, sa dodatnim prevozom izadje oko 300, Kina cesto bude za oko 300 takodje itd... ovo je vise za one koje mrzi/nemaju vremena da se cimaju.

ovo extra cena za juznu afriku, a bogami i KL i bankok....

kina i japan imaju i jeftinije

Sto "navlake"?

Kazu da je odredjeni broj karata u odredjenom periodu na odredjenim destinacijama dostupan po tim cenama - ne da su sve karte toliko.

Ja nigde nisam rekao da sam išao na njihov sajt da čitam uslove promocije. Pročitao sam to što je bam-bam napisao i otišao da proverim direktno. A to što oni pričaju... pa i na tarabi piše ona stvar. Mogu da napišu i milijardu promo karata u prodaji. Ko može da zna da li je to tačno?

Mislim, zaista retko gledam to kad napišete jer su te promocije vezane za fleksibilnost. Pošto tačno u određeno vreme imam odmore, to mi ne odgovara. Ovo sam prvenstveno pogledao zbog: promocija traje do kraja nedelje. Kontao sam da pošto je vrlo kratak vremenski period stvarno može da se nađe. Eto, ponovo su neki našli. Ja za onaj koji mi je trebao - nema. :) 

Pa kao i kod svake promocije, postoji trajanje promocije, blackout dates (obicno od 23.12 - 15.01), razni uslovi koji moraju da se ispune kako bi karta bila promotivna.

A kako ces to sve proveriti, idi na itamatrix, nadji slicnu cenu karte kao sto je bambam rekao pa ces videti fare rules, a tu ti sve lepo pise. Nema potrebe za paranojom i teorijama zavere.

Category 14: Travel restrictions
VALID FOR TRAVEL COMMENCING ON/AFTER 15JAN 16 AND ON/ BEFORE 30JUN 16. ALL TRAVEL MUST BE COMPLETED BY MIDNIGHT ON 30JUN 16.
Category 15: Sales restrictions
TICKETS MUST BE ISSUED ON/AFTER 02NOV 15 AND ON/BEFORE 06NOV 15.

Edited by traveleasy

U avio-promocije se slabo razumem, ali ono, koliko sam skontao, mahom budu na tu foru: Jat (nekadašnji) nudi letove za 1 eur do Marsa (a nigde ne piše da takse nisu uključene). Verovatno bi se ponovo neko našao da opravdava JAT time kako ''ne čitamo uslove promocije''.

Edited by panonski
provokacija