Jump to content

Featured Replies

Odlican sajt. Izgleda da su vecini a mozda i svima onima koji su kupili error fare karte za Brazil iste otkazane.

Pozdrav ljudi,

nov sam na ovom forumu i sa kupovinom karata preko neta nemam nikakvog iskustva...
Imam par pitanja, pa ako neko bude mogao da odgovori bio bih mu zahvalan.

Konkretno interesuju me dvije sto jeftinije povratne karte iz Dubrovnika za Barselonu. Polazak 30 april - povratak 7 maj. Nasao sam norwegian i cini mi se da su oni najjeftiniji...

https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=20930483933

E sad interesuje me kako funkcionise cekiranje karata, da li se to moze odraditi preko neta, da li ce mi stici neki meil koji ce traziti cekiranje  ?
Vidim da norwegian prilikom kupovine dvije vezane karte, nema mogucnost da se samo jednoj doda LowFare+  , znaci li to da moram dvije karte kupiti pojedinacno da bih samo za jednu vezao prtljag?

On 11/11/2015 at 11:23 AM, mne said:

Pozdrav ljudi,

nov sam na ovom forumu i sa kupovinom karata preko neta nemam nikakvog iskustva...

Imam par pitanja, pa ako neko bude mogao da odgovori bio bih mu zahvalan.

Konkretno interesuju me dvije sto jeftinije povratne karte iz Dubrovnika za Barselonu. Polazak 30 april - povratak 7 maj. Nasao sam norwegian i cini mi se da su oni najjeftiniji...

https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=20930483933

E sad interesuje me kako funkcionise cekiranje karata, da li se to moze odraditi preko neta, da li ce mi stici neki meil koji ce traziti cekiranje  ?

Vidim da norwegian prilikom kupovine dvije vezane karte, nema mogucnost da se samo jednoj doda LowFare+  , znaci li to da moram dvije karte kupiti pojedinacno da bih samo za jednu vezao prtljag?

Cekiranje: mislim da moze i online i na aerodromu u Dubrovniku. Nisam letio sa Norwegianom licno ali bi trebalo da je tako.

I ne znam kako ne mozes samo jednu uzeti LowFare+, ja sam sad pokusao i izaberem za odlazni let LowFare+ i nazad LowFare bez problema. A, ako ces uzimati LowFare i prtljag odvojeno, svejedno moze da se kupi cekirani prtljag samo u jednom smjeru (Imaju 2 padajuca menija - "outbound baggage" i "return baggage".

On 11/12/2015 at 6:18 AM, klanfa said:

Cekiranje: mislim da moze i online i na aerodromu u Dubrovniku. Nisam letio sa Norwegianom licno ali bi trebalo da je tako.

I ne znam kako ne mozes samo jednu uzeti LowFare+, ja sam sad pokusao i izaberem za odlazni let LowFare+ i nazad LowFare bez problema. A, ako ces uzimati LowFare i prtljag odvojeno, svejedno moze da se kupi cekirani prtljag samo u jednom smjeru (Imaju 2 padajuca menija - "outbound baggage" i "return baggage".

Zahvaljujem na informacijama.

Nasao sam padajuci meni o kojem si pisao. Moja greska je bila sto sam podesavanje prtljaga trazio na prvoj strani na kojoj biramo cijenu karte...

On 11/5/2015 at 6:19 PM, du-ki said:

javi obavezno kako si prošao.

Skinuli i ostatak, posle sest-sedam dana

Beograd-Sankt Peterburg, za jun 2016 avion. Najjeftinije što nađoh je oko 300eura, let preko Moskve, AEROFLOT. Ako neko naiđe na nešto povoljnije, bez onih  noćnih čekanja i putovanja...bila bih zahvalna...

On 11/12/2015 at 1:45 PM, mananna said:

Beograd-Sankt Peterburg, za jun 2016 avion. Najjeftinije što nađoh je oko 300eura, let preko Moskve, AEROFLOT. Ako neko naiđe na nešto povoljnije, bez onih  noćnih čekanja i putovanja...bila bih zahvalna...

Mislim da je još rano da tražiš taj let a vidim da sada Belavia nudi za oko 250 evra povratnu sa konekcijom preko Minska.

Alternativno: Aeroflot iz Zagreba (246 evra). Wizz Air iz Budimpešte za Moskvu pa transfer na voz za Petersburg.

I sve zavisi od datuma, bez toga je besmisleno sad nešto preciznije gledati.

HVALA!!!

Jeste rano, nego  rekoh mozda ovde neko zna kada su moguce promo karte ili.... mozda dobijem vise saveta ako postavim ranije pitanje.

Idem sa klincem od 4god i muzem, pa mi ne odgovaraju letovi iz okolnih gradova a ni nocno putovanje a ni cekanja u Moskvi ili gde vec budemo presedali....a ni voz :bag:

DA, datum....pa recimo bilo koja subota polazak i sledeca nedelja povratak. jun.

...ali i ne mora tako....sada vidim da lete nekim drugim danima...nije to toliko vazno, nego eto okvirno 10-tak dana.

Ajde mala pomoć (obećavam da neću da nazovem ovog puta avio-kompanije i preprodavce prevarantima lol:: ). Qatar Burugundy  Privilege Club. Šta tačno možete da dobijete sa karticom? Hvala.

Haha, zato ona Bugarka letos na aerodromu u Sofiji kad je pitah šta konkretno dobijamo članstvom samo se smeška i ništa ne odgovara! :D

Hvala na pomoći.

On 11/13/2015 at 9:08 AM, mananna said:

Idem sa klincem od 4god i muzem, pa mi ne odgovaraju letovi iz okolnih gradova a ni nocno putovanje a ni cekanja u Moskvi ili gde vec budemo presedali....a ni voz :bag:

DA, datum....pa recimo bilo koja subota polazak i sledeca nedelja povratak. jun.

Neces iz okolnih gradova, neces vozom, neces nocu, neces dugo presedanje, hoces vikendom i hoces jeftino. Zao mi je sto cu da te razocaram, ali tako nesto ne postoji. Mislim da bi tebi teleport bio savrsen, ali, nazalost, nisu ga jos izmislili :D

Uz potpuno razumevanje situacije, mislim da ipak malo preterujes. Nece detetu nista faliti ni da putuje vozom, ni nocu, ni ako malo duze popriceka u Moskvi ili gde vec. Ako od tog napravite lepu avanturu, sve moze glatko da prodje. Ako je prioritet cena, mora nesto i da se zrtvuje. Ako hocete iskljucivo komfor, onda to i kosta. Iskljucivo iz BG-a, sa takvim zahtevima, tesko da cete naci nesto znatno povoljnije.

Edited by Dragance

Imam i ja tu Q karticu. Rekli su mi :), da uz nju mogu lakše da kupujem karte kod njihove alijanse i da time automatski skupljam milje.

ja imam qatar tu burgundy ili kako se zove :)karticu, i veovali ili ne, 2 put su me stavili u business klasu, kao bio sam srecan broj... to daju samo onima koji su clanovi kluba...

ali 2-put, za godinu dana koliko je imam, i to zadnji put u A380...ma ne mozete da verujete kako to izgleda, gore na spratu heheh :king:  :king: 

Imam i ja tu karticu ali mislim da nismo imali nikakve pogodnosti sa njom, osim tog sitnog skupljanja milja. Imamo je 2 godine. Primjetila sam jedino da prvo nas usluze kada krene rucak, ali to je vjerovatno zbog special meala jer smo vegetarijanci. :D

Dragance, malo me nasmeja...ono jeste u pravu si...ali nije prioritet cena, nego eto sa svim ostalim zahtevima trazim pomoc od vas da jeftinije prodjem...recimo vec mi je jedan clan pomogao sa ovom avio kompanijom iz Belorusije. Tu je cena 750 eura, a ja sam nasla za 828 eura najjeftinije...

i, da, otpalo je putovanje vikendom kao prioritet... lol::

A decak i cekanje po svu noc, ili putovanje nocu....to se ne zaboravlja....nikome ne preporucujem.... :bang:

Ta putovanja avanture su super...ali bez dece...njima ipak treba neki komfor...ne znam...mozda gresim...moje iskustvo...

On 11/13/2015 at 2:26 PM, awinaken said:

Imam i ja tu karticu ali mislim da nismo imali nikakve pogodnosti sa njom, osim tog sitnog skupljanja milja. Imamo je 2 godine. Primjetila sam jedino da prvo nas usluze kada krene rucak, ali to je vjerovatno zbog special meala jer smo vegetarijanci. :D

To je ipak u pitanju :)