Jump to content

Featured Replies

Dragance, malo me nasmeja...

Uh, dobro je :) Kad sam procitao sta sam napisao, pomislio sam da je ton mozda malo neprijatan, ali, srecom, dobro si razumela poruku :) Za povoljniju cenu, mora malo vise fleksibilnosti, u svakom pogledu. A i opet, suvisno je diskutovati sta je za koga povoljno. U svakom slucaju, jasno, 50 evra po karti nije zanemarljivo. Nemam dece, pa mozda nisam merodavan da dajem savete u vezi putovanja sa decom, ali, na osnovu iskustava prijatelja i poznanika, znam da svakako sve moze da se udesi. No, ti vec najbolje znas kako sa svojim detetom.

Kupovati karte sad za jun je jako rano, ima jos dosta vremena da bude nekih promo cena, ali, nesto suvise jeftino nemoj ocekivati. Ako bude za 200 evra, uzimaj momentalno. I proveri, nisam 100% siguran, da li Belavia ima i sletanje u Budimpesti, pored konekcije u Minsku.

Edited by Dragance

Da, Belavia sigurno ima međuslijetanje u Budimpešti na putu za Minsk. Onda, s obzirom na tražene uslove, ne gine Aeroflot. I ja mislim da bi bingo bio ubosti kartu povratnu BEG - SP za 200 evra. Za očekivati je da će to ići više.

Imam i ja tu karticu ali mislim da nismo imali nikakve pogodnosti sa njom, osim tog sitnog skupljanja milja. Imamo je 2 godine. Primjetila sam jedino da prvo nas usluze kada krene rucak, ali to je vjerovatno zbog special meala jer smo vegetarijanci. :D

Isto.:)

I dalje se moze doci do Manile za 450eur iz BG-a :) momondo.de/it/es itd :) Kombinacija Turkish/PhilippinesAir do Marta sledece godine.

Iz Manile imate bar 3 dobra LC-a za setanje po Aziji :)

Edited by traveleasy

Za setanje po aziji, koristeci airasia-u je  bolji Kuala Lumpur. Turkish do tamo je oko 400 EUR. Prednost je takodje i  sto su low cost I normalan aerodrum su prilicno blizu, sto su karte do bilo gde koristecu airasia-u dosta jeftinije i sto je viza (multientry) skoro pa besplatna i dobija se istog dana.

Hm....ja ovde ne vidim to među-sletanje u Budimpešti....gde grešim???

https://booking.belavia.by/Booking?sid=7af6eb3a61384a62b45ba55200b5df1a

Kažete da ne očekujem padanje cene, i da može da ide samo na više, a i da je sada rano za te letove ....još samo ovo pitanje....šta mi preporučujete...da kiupim odmah ove karte (ok je vreme i nema čekanja....i jedna veza u Minsku) ili da čekam neke povoljnije varijante ?

Hvala...

Kažete da ne očekujem padanje cene, i da može da ide samo na više, a i da je sada rano za te letove ....još samo ovo pitanje....šta mi preporučujete...da kiupim odmah ove karte (ok je vreme i nema čekanja....i jedna veza u Minsku) ili da čekam neke povoljnije varijante ?

Hvala...

cekaj povoljnije

Hvala...

To nije presedanje, jer ne menjas avion, zato ga i ne vidis. On samo sleti, neki putnici udju, neki izadju i ide dalje. Ali, ako, za te iste datume za koje trazis let za St Petersburg, potrazis i let Bg-Budimpesta, videces da se radi o isotm letu, sa istom oznakom i istom satnicom. Za nas koji pratimo vesti i aviosaobracaja, to je nesto sto prosto znamo, da je uvedena linija BEG-BUD-Minsk.

http://www.aviokarta.net/vesti/1905-belavia-minsk--budimpesta--beograd-od-septembra/

Sto se kupovine karata tice, da za sebe kupujem, ja bih sigurno jos sacekao, jer ima jako puno vremena do juna. Prati cene svakodnevno, pa kad se pojavi nesto povoljnije, kupuj. Sasvim dobre cene se mogu naci i do 2-3 meseca pred let.

Edited by Dragance

....aha znači tako, jasno...jednom mi se tako nešto desilo..spavala sam...sleteli smo...bila sam zbunjena.....pomislila sam da nekoga hapse lol::clap.gif' alt=':clap:'> sada se smejem....

Ne pričajte nikome :bag:

Hvala...hvala....znači čekam...gledam.. ok hoću, vi bolje znate....nego ja navikla tako kupim po pola godine ranije i onda mi lakše padne podeljen  trošak smartass

Zaboravih, je li da trazim na Belavia i Aeroflot? Ili ima još negde?

....neću više smarati, obećavam....

Gledaj na nekom pretrazivacu, ima i drugih kompanija kojim bi sa presedanjem mogla stici do St Petersburga. Npr, ja preferiram kayak.de, koji te kasnije preusmeri na neku od online agencija gde mozes kupiti najpovoljniju kartu. Trenutno, on kaze da mozes naci kartu preko LOTa i za 215 evra, ali, sa dugim presedanjem u Varsavi, sto ti ne odgovara. Ali, cena je dobra. Ili mozda Turkish, koji je sad 295 evra, ali, mozda bude povoljnije nekad. Takodje je dugo presedanje, ali, ako je duze od 10h, Turkish obezbedjuje gratis hotelski smestaj i transfer, sto je dobra opcija. Ili, mozda Lufthansa nekad bude imala nesto povoljno sa presedanjem i kracom pauzom...

Naleteh na ovo, mozda nekome bude intresantno:jevtini letovi za Manilu iz Italije

w9i2rb.jpg

***Sad upravo videh da moze za svega nekih 150 e vise is Bg-a.Jevtino,nema sta.

Edited by deki011

Drugari napatih se danima da nađem pristojnu cenu karte do karakasa. Meni odgovara bilo otkud da poletim samo ne preko USA and UK jer nemam njihove vize, za polazak mi odgovara bilo koji datum u decembru/januaru a povratak bilo kada jer će svakako da propadne. Ja ne mogu i ne umijem da nadjem kartu jeftiniju od 650€ npr iz barselone sa presedanjem u parizu.

Hvala vam svakako svima :)

Drugari napatih se danima da nađem pristojnu cenu karte do karakasa. Meni odgovara bilo otkud da poletim samo ne preko USA and UK jer nemam njihove vize, za polazak mi odgovara bilo koji datum u decembru/januaru a povratak bilo kada jer će svakako da propadne. Ja ne mogu i ne umijem da nadjem kartu jeftiniju od 650€ npr iz barselone sa presedanjem u parizu.

Hvala vam svakako svima :)

3665245009.png

Kayak.de

5587075636.png.

https://www.fly-inselair.com/en/

To mu dodje nesto malo preko 500eur, iz Beograda ... jedino sto datumi nisu najbolje uklopljeni, ali dobro, odmorices se na Curacao i Aruba :)

Edited by traveleasy

Nikad cuo za ovu online agenciju ab-in-den-urlaub.de tako da uzmite sa rezervom a i verovatno je error fare .... Ali preko njih Budimpesta - Havaji (Honolulu i Kahului) oko 550eur. Januar - Maj 2016

ONnYecK.png

Edited by traveleasy

Nikad cuo za ovu online agenciju ab-in-den-urlaub.de tako da uzmite sa rezervom a i verovatno je error fare .... Ali preko njih Budimpesta - Havaji (Honolulu i Kahului) oko 550eur. Januar - Maj 2016

Iz Varsave je jos jeftinije. [100USD nizi basefare]

Nije error fare - nego AS pomaze za fuel dump ;)

Edited by jms_uk

kupovah preko njih.. sve regularno..stize karta za pet minuta, itinerer, faktura..sve bez greske.

To mu dođe put oko sveta za malo :)

Hvala svakako traveleasy :)

Edited by bezyowskiy

Koliko je tesko dobiti vizu za havaje tj usa uz naravno rezervisane hotele i sve po propisu?

Edited by Zoki28