Jump to content

Featured Replies

Ima i za Bratislavu u Novembru za oko 19e povratna iz Nisa (ja sam za Berlin kupio povratne plus seat selection 38e pre par dana u Septembru)

Danas do ponoci akcija Ryana letovi u oktobru i novembru iz Italije i ka Italije 8e smer. Moze nesto da se probere.

kako stici najjeftinije Beograd- San Diego  ili Beograd Los Angelos u oktobru novembru?

Unapred hvala

3 hours ago, Sensa said:

kako stici najjeftinije Beograd- San Diego  ili Beograd Los Angelos u oktobru novembru?

Unapred hvala

Sta si najjeftinije nasao/la do sada?

Etihad ponovo ima akciju ... zanimljiva cena za puket od cca 350eur. recimo 12-23.01.17

I jos gomila drugih zanimjivih destinacija :wink:

Edited by traveleasy

^

VALID FOR TRAVEL COMMENCING ON/AFTER 18SEP16 AND ON/ BEFORE 30JUN17.

BLACKOUT DATES

TRAVEL IS NOT PERMITTED 20DEC16 THROUGH 10JAN17 OR 15MAR17 THROUGH 05APR17.

TICKETS MUST BE ISSUED ON/AFTER 28AUG16 AND ON/BEFORE 29AUG16.

Etihad ima promo cene takodje do kraja juna 2017,sa bukingom do 5.septembra.

Cena karte BEG-BKK 372e (proveravao sam za termine u novembru),preko njihovog banera sa uracunatim popustom od 10% na osnovnu cenu karte.

Edited by deki011

17 hours ago, deki011 said:

Etihad ima promo cene takodje do kraja juna 2017,sa bukingom do 5.septembra.

Cena karte BEG-BKK 372e (proveravao sam za termine u novembru),preko njihovog banera sa uracunatim popustom od 10% na osnovnu cenu karte.

Caos deki011, evo bas sad gledam na njihovom sajtu ulogovao kao korisnik (nisam isao na baner nisam ga video), i ceo novembar je sold out Economy Saver, nudi mi samo ~260 za taj pravac najjeftiniju, povratak mi je doduse namesten u aprilu, i ista je cena, jel mozes opet da smeknes ili mi kazes koji su datumu, ili mi mozda taj april pravi problem?

23 hours ago, ThirstyTraveler said:

Qatar ima promo za letove od 15.9.2016. do 30.6.2017. 
Buking do 5. septembra.

npr BEG-BKK 19.9 - 02.10 je 388e, BEG-NRT neke kombinacije za 408e itd...

sad sam i ovo pogledao, isto novembar Economy Saver je preko 350 evra, ... :sad: 

^ ne izlazi iz promo, ... nego oni nesto izvode :smile: hvala ti na vremenu u svakom slucaju! pecam i dalje ili dobru povratnu ili jedan pravac.

Nemanja nemoj da si lenj :tongue:

U desnom uglu imas fare rules, pa to kliknes i kaze: 

MAXIMUM STAY

TRAVEL FROM LAST STOPOVER MUST COMMENCE NO LATER THAN 1 MONTH AFTER DEPARTURE FROM FARE ORIGIN.

Tako da taj tvoj dugacak odmor,  ne moze da se uklopi niti u jednu od ovih akcija.

A 28.11-29.04.17 imas preko flydubaia za 420eur btw.

BEG-JFK-BEG

Pazite sada

Preko sajta ErSrbije, najjeftinija karta za datume koje gledam (26.09. - 13.10.) je oko 450e.

Pre dve nedelje je među rezultatima pretrage na Skajskeneru zalutao jedan i sa Budgetair.co.uk

Kod njih je i tad, a i sada cena karte -- 400 evra!

Da li neko zna o čemu se radi?

Nijedan drugi sajt mi ne izbacuje takvu razliku u ceni!

Edit: Aaa, evo, plaćanje sa nekom VisaDC je bez dodatnih troškova, a po karti drugim načinima plaćanja je oko 8 funti. Mada, u zbiru to ponovo dođe manje nego što je inače...

Edit2: Hmm, nije to. Inače je oko 8 funti za plaćanje svim drugim karticama osim Visa Debit/elektron i MasterCard Debit.

Ne mogu da provalim po uslovima sa karte da neka usluga nije izostala...

Edited by elefteros
delimično našao razlog

20 hours ago, traveleasy said:

Nemanja nemoj da si lenj :tongue:

A 28.11-29.04.17 imas preko flydubaia za 420eur btw.

hehe, u pravu si, nisam detaljno pogledao :smile: hvala za flydubai, smeknucu :smile: 

On August 31, 2016 at 1:59 PM, Dragance said:

Nije neuobicajeno da OTA prodaju karte jeftinije od samih aviokompanija.

Nije mi nepoznato, ali sam prvo pomislio da nije neka fora kao što je ranije imao Swiss, pa kada dođeš do kraja vidiš da treba da doplatiš još ne znam koliko i na kraju dođeš na isto...

Međutim nije, i baš sam i zbunjen i oprezan, pa rekoh ajd da proverim da li je neko ranije pazario preko njih..

Inače, sajt je vrhunski, super su odradili svaki korak u procesu kupovine, tako da jako brzo može da se dođe do kraja...

^Nekada cenu odredjuje i geografska lokacija :smile: tj u DE moze biti 400eur, a u UK ista karta 440eur, u FR 420. Veoma cest slucaj. Cak i za te tvoje datume kada se provrte razne zemlje, cena varira od 400-450eur za direktan let. Naravno ako ne placas Visa karticom, onda jos neki dodatni fee.

Baš mi je trip :biggrin:

Lomim se da li da uzmem preko tog sajta.. hajd, šta da kažem, javiću šta sam uradio i da li sam se zeznuo ili ne :biggrin: