Jump to content

Featured Replies

Postovani forumasi , iscitala sam desetak zadnji stranica i ostala fascinirana kakvim znanjima raspolazete. Elem , moj problem i nije tako veliki. Pocela sam da planiram  poklon putovanje za cerku koja zavrsava osnovnu skolu i zelja su Kiklade. Kako da nadjem najpovoljniju kartu za Atinu...odnosno Paros ili Santorini?

hvala

13 hours ago, Mitza said:

Postovani forumasi , iscitala sam desetak zadnji stranica i ostala fascinirana kakvim znanjima raspolazete. Elem , moj problem i nije tako veliki. Pocela sam da planiram  poklon putovanje za cerku koja zavrsava osnovnu skolu i zelja su Kiklade. Kako da nadjem najpovoljniju kartu za Atinu...odnosno Paros ili Santorini?

hvala

morate biti malo precizniji, u kom periodu bi isli, koliko dana bi ostali, koliko ljudi, da li je samo Beograd opcija.

Do Atine leti olympicair, trenutna karta je oko 100e u letnjem periodu

Hvala . Do Sofije , s obzirom da sam iz Beograda je suludo i da pomislim da se cimam. Mislim , nisam sigurna , da Aegan ispadne nepovoljniji od Air Serbia jer posebno naplacuju prtljag.

2 hours ago, Mitza said:

Hvala . Do Sofije , s obzirom da sam iz Beograda je suludo i da pomislim da se cimam. Mislim , nisam sigurna , da Aegan ispadne nepovoljniji od Air Serbia jer posebno naplacuju prtljag.

MIslim da u besplatni rucni prtljag dimenzija 56*45*25cm tezine 8kg koji daje Aegean moze dosta toga da se smesti, narocito jer biste putovali leti, kada je garderoba lagana i minimalna. Sad...po zelji. :smile:

Trenutno su kod Air Serbia za 100 eura jeftinije povratne karte Beograd - Atina nego kod Aegan. No , bez obzira na sve to, imam vremena na raspolaganju pa se verovatno odlucim za bus a onda posle nekoliko dana u Atini opusteno na ostrvo. Citala sam forume , te kasni avion, pa trci i hvataj ferry u poslednji sec. Suvise stresno za mene.

Qata,r Beograd-Bangkok ima za 395 EUR(uz placanje visa karticom i promo kod VISA)...

Edited by deki011

A kako funkcionise, ako neko nadje tu kartu, ona vise ne postoji? Koliko takvih karata je dostupno uopste? Da li moze da se ucestvuje i u nekim drugim zemljama? Npr, Austrije, posto nije istog dana kao i za Srbiju, a blizu je i moze se uzeti karta, npr Bec-Dubai.

Ako nadjes kartu, uneses sve sto treba da uneses i dobijes booking confirmation :smile: Da li postoji jos takvih karata ili ne, kapiram da ne treba da te zanima :smile: Sto bi rekao Thirsty, prosli put je bilo opako gubljenje vremena.

Koliko karata je dostupno... jedino da pitas nekog u QR-u. 

Kapiram da moze da se ucestvuje u svakom izvlacenju.... mozda je potreban neki proxy, ali ne verujem, pogtovo ne za Evropske zemlje. 

Edited by traveleasy

Mozes da trazis polaske iz svih zemalja i gubis mnogo vise vremena :smile:

Nema ogranicenja, meni je npr normalno "izlazila" jedna od tih jeftinih karata iz Istanbula.

Fora je u tome sto su prosli put potpuno kretenski rasporedili zemlje pa su u istih sat vremena imali Poljsku i citav Balkan i naravno pao im je sajt. Drugi je problem sto tih karata uopste nije bilo.

2 hours ago, ThirstyTraveler said:

Mozes da trazis polaske iz svih zemalja i gubis mnogo vise vremena :smile:

...

Drugi je problem sto tih karata uopste nije bilo.

:biggrin::biggrin::biggrin: 

Pa, cek, znaci, dvaput nista je nista, promocije nije ni bilo, niti ce je biti   :LOLLL: