Jump to content

Featured Replies

Jednostavno kupi povratnu kartu i nemoj da iskoristis povratak ili gledaj da je promena 100-150$ datuma. Drugar je tako nekoliko puta kupovao povratne karte koje ne iskoristi. Lufthansa ima neku nenormalnu politiku da su im uvek karte skuplje u jednom smeru bar sto se tice CLT, nekoliko puta je zena gledala da uzme samo u jednom pravcu, ili su paprene karte ili ih uopste nema.

Pre par godina sam negde na ovom forumu naisao na link za jedan odlican "pretrazivac" low cost letova unutar evrope, koji automatski nudi i povezivanje low cost letova + ima jako user friendly interfejs. Nesto kao Azuon samo web i sa mapom na kojoj mozes da crtas radius polaska i destinacije..
Jel zna neko o cemu pricam? Ako ne i ako znate neki takav web servis pls podelite :smile:

Ryanair ima smesne cene iz Rumunije za Nemacku i obratno. Recimo, u februaru ima letova Temisvar-Berlin za 6 evra, povratna karta. U opticaju su i Dizeldorf i Franfurt Hahn, pa koga zanima, neka odmah pretrazuje.

On 1/25/2018 at 12:23 PM, mananna said:

Mozda AZAIR

Nije taj, bio je neki drugi koji ima mapu na pocetnoj strani.

Ali hvala u svakom slucaju, i ovaj je odlican!

vidaknn

www.momondo.com/flights/search/belgrade/asia/2018-3-30/2018-4-10?tc=eco&na=false&ac=1&dp=false&currency=HUF&a=0.9479413191656281&view=map

Edited by pedjalon

• 4 weeks later...

Mozda ce nekom da znaci, trazio sam za sebe za uskrsnje praznike. Gledao sam da mi treba najvise 2 dana odmora kada spojim sa neradnim.

Sve varijante su osnovna karta rucni prtljag do 10kg. Ukupna cena je ukupna povratna karta za 1 osobu iz BG.

Ja sam se odlucio za Maltu varijantu 2 :smile:

------------------------------------------------------------------------

COMBO: MADRID - 6 nocenja (05 April - 10 April) 

-----------------------------------------------------------------------

Varijanta 1 (nocenje Bergamo)

05 April                                         BEOGRAD-TIMISOARA                   GEA                      = 10.00e

05 April 10:10 - 11:00                    TIMISOARA-MILAN BER.                RYAN AIR             =  9.99e

06 April 11:25 - 13:50                    MILAN BER.-MADRID                     RYAN AIR             = 41.81e

10 April 09:45 - 12:00                    MADRID - MILAN BER.                   RYAN AIR             = 16.99e

10 April 15:00 - 16:45                    MILAN BER. - NIS                            RYAN AIR             = 14.99e

10 April 18:00 - 21:00                    NIS - BEOGRAD                                GEA                      = 10.00e

TOTAL = 103e

Varijanta 2 (nocenje Bergamo)                                                                                             

05 April                                          BEOGRAD-TIMISOARA                   GEA                  = 10.00e

05 April 10:10 - 11:00                    TIMISOARA-MILAN BER.                RYAN AIR             =  9.99e

06 April 11:25 - 13:50                    MILAN BER.-MADRID                     RYAN AIR             = 41.81e

10 April 08:10 - 11:20                    MADRID - BUDAPEST                      RYAN AIR             = 26.00e

10 April                                         BUDAPEST- BEOGRAD                    GEA                       = 20.00e

TOTAL = 108e

Varijanta 3  (nocenje Ibiza)

05 April                                             BEOGRAD-TIMISOARA                   GEA                       = 10.00e

05 April 10:10 - 11:00                      TIMISOARA-MILAN BER.                RYAN AIR             =  9.99e

05 April 14:50 - 16:50                     MILAN BER - IBIZA                          RYAN AIR             = 16.66e

06 April 08:35 - 09:55                    IBIZA - MADRID                                RYAN AIR             = 13.87e

10 April 09:45 - 12:00                    MADRID - MILAN BER.                   RYAN AIR             = 16.66e

10 April 15:00 - 16:45                    MILAN BER - NIS                              RYAN AIR             = 14.80e

10 April 18:00 - 21:00                    NIS - BEOGRAD                                GEA                       = 10.00e

TOTAL =  92e

-----------------------------------------------------------

COMBO: MALTA - 5 nocenja (06 - 11 April)

-----------------------------------------------------------

Varijanta 1

06 April                                             BEOGRAD-TIMISOARA                   GEA                       = 10.00e

07 April 10:10 - 11:00                       TIMISOARA - MILAN BER.              RYAN AIR             =  9.99e

07 April 14:00 - 16:00                    MILAN BERGAMO - MALTA           RYAN AIR             = 30.28e

11 April 08:40 - 10:30                    MALTA - BEOGRAD                         WIZZ AIR              = 46.00e

TOTAL = 96e

Varijanta 2

06 April                                          BEOGRAD-BUDAPEST                     GEA                       = 20.00e

06 April 16:25 - 18:45                    BUDAPEST - MALTA                        RYAN AIR             = 38.00e

11 April 08:40 - 10:30                    MALTA - BEOGRAD                         WIZZ AIR              = 46.00e

TOTAL = 104e

---------------------------------------------------------

COMBO: PARIS - 6 nocenja (05 - 11 April)

-------------------------------------------------------

Varijanta 1 (nocenje Bergamo)

05 April 12:25 - 15:00                    BEOGRAD - PARIS                            WIZZ AIR              = 49.00e

10 April 08:35 - 10:10                    PARIS - MILAN BERGAMO             RYAN AIR             = 14.70

11 April 07:55 - 10:35                    MILAN BGY - TIMISOARA               WIZZ AIR              = 19.99

11 April                                           TIMISOARA - BEOGRAD                 GEA                       = 10.00e

TOTAL = 93.7e

----------------------------------------------------------

COMBO LISABON 5 nocenja (05 - 10 April)

---------------------------------------------------------

Varijanta 1 (nocenje Porto)

05 April                                             BEOGRAD-TIMISOARA                   GEA                       = 10.00e

05 April 10:10 - 11:00                       TIMISOARA-MILAN BER.                RYAN AIR             =  9.99e

06 April 10:20 - 12:00                      MILAN - PORTO                               RYAN AIR             = 33.99e

07 April 13:55 - 14:55                       PORTO - LISBON                              RYAN AIR             = 12.99e

10 April 09:25 - 13:40                    LISBON - FRANKFURT                     RYAN AIR             = 21.56

10 April 17:00 - 18:25                      FRANKFURT - BUDAPEST               RYAN AIR             = 24.99

10 April                                             BUDAPEST - BEOGRAD                   GEA                       = 20e

TOTAL = 134e

Varijanta 2 (2 nocenja Porto)

05 April 06:40 - 07:25                    TIMISOARA-MILAN BER.                WIZZ AIR              = 14.80e

05 April 10:20 - 12:00                      MILAN - PORTO                               RYAN AIR             = 41.81e

07 April 13:55 - 14:55                      PORTO - LISBON                              RYAN AIR             = 12.99e

10 April 09:25 - 13:40                    LISBON - FRANKFURT                     RYAN AIR             = 21.99

10 April 17:00 - 18:25                    FRANKFURT - BUDAPEST               RYAN AIR             = 24.99

10 April                                           BUDAPEST - BEOGRAD    GEA                                      = 20e

TOTAL= 146.5e

Pozdrav svima,

Trebaju mi karte za Kolumbiju krajem godine (samo da napomenem, da sam ja trazio i za pocetak ove i nista povoljno (po mom misljenju) nisam pronasao osim last minute aranzmana iz Kelna, ali mi je to bilo previse last minute za organizaciju).

Period odlaska je kraj decembra (recimo 25-28, povratak oko 15tog 20tog januara).

Zanima me koje komanije gledati (ko primarano a relativno povoljno leti do tamo) kao i koji je to cenovni rang koji se racuna nesto povoljnijim.

Primera radi svi transferi do kube i nazad su me kostali ispod 570e do Tajlanda 400e pa racunam da bi za nekih 600-700e valjda mogla da se uklopi i Kolumbija.

Svaki savet je dobrodosao, hvala.

Pozdrav svima,
Trebaju mi karte za Kolumbiju krajem godine (samo da napomenem, da sam ja trazio i za pocetak ove i nista povoljno (po mom misljenju) nisam pronasao osim last minute aranzmana iz Kelna, ali mi je to bilo previse last minute za organizaciju).
Period odlaska je kraj decembra (recimo 25-28, povratak oko 15tog 20tog januara).
Zanima me koje komanije gledati (ko primarano a relativno povoljno leti do tamo) kao i koji je to cenovni rang koji se racuna nesto povoljnijim.
Primera radi svi transferi do kube i nazad su me kostali ispod 570e do Tajlanda 400e pa racunam da bi za nekih 600-700e valjda mogla da se uklopi i Kolumbija.
Svaki savet je dobrodosao, hvala.

Pa za koliko si nasao sada?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

@jms_uk

Sustina je da od prosle godine ne nalazim normalne karte, dakle sve sto uspem da nadjem je lastminute (tipa od danas pa narednih 5 dana) sto mi je opet prilicno nemoguce za organizaciju jer ne idem solo.

Tako da karte nisam nasao, najbolja neka varijanta (sa najmanja stopova) mi dodje iz Pariz-Bogota 1200e plus transport i verovatno spavka u Parizu.

Stoga me interesuje, dal da gledam te transfere iz Spanije, ili iz neke druge Evropske drzava odakle mi je najveca sansa da dobijem povoljnuju kartu ako je kupujem 8-9 meseci unapred.

12 minutes ago, priganica said:

@jms_uk

Sustina je da od prosle godine ne nalazim normalne karte, dakle sve sto uspem da nadjem je lastminute (tipa od danas pa narednih 5 dana) sto mi je opet prilicno nemoguce za organizaciju jer ne idem solo.

Tako da karte nisam nasao, najbolja neka varijanta (sa najmanja stopova) mi dodje iz Pariz-Bogota 1200e plus transport i verovatno spavka u Parizu.

Stoga me interesuje, dal da gledam te transfere iz Spanije, ili iz neke druge Evropske drzava odakle mi je najveca sansa da dobijem povoljnuju kartu ako je kupujem 8-9 meseci unapred.

ZAG-BOG

27DEC-18JAN

Turkish Airlines 738EUR

VIE-BOG

25DEC-16JAN

Turkish Airlines 727EUR

AMS-BOG

25DEC-16JAN

Turkish Airlines 734EUR

Obicno cijene nisu najbolje 8-9 mjeseci unapijed. Naravno, uvijek ima izuzetaka, ali ce rijetko kad karta biti najjeftinija toliko puno unaprijed. Sa druge strane, ako su ti dobre cijene kao sto je jms_uk nasao, mozes kupiti i ne brinuti se :smile:

Hvala obojici, medjutim ne djeluje mi povoljno iz razloga sto moram da kalkulisem i let do ZAGREBA/BECA/AMSTERDAMA i spavku 99% u nekom od tih gradova tako da karte bez problema dodju na 900e.

Generalno me zanima ako neko ima info koje kompanije bih trebao da gledam.

Jer recimo AirEuropa iz Madrida leti za istu cifru, ali ako je last minute iz Kelna oko 330eur prosto mi ne djeluje realno da ne moze transfer da se iskombinuje 600-700 sve ukupno iz BG-a ili Nis-a

@ThirstyTraveler

Da, lastminute ponude mi ne odgovarju...

Posto ekipa nije iz BG-a let je jedina opcija, prevoze eliminisem. Ne ocekujem cuda naravno, samo bih da prodjem jeftinije, iz tog razloga me zanima samo da vidim koje avio kompanije je najlogicnije da pratim za ovu destinaciju da kupujem ako izleti neki discount.

Pa odakle je ekipa? Najbolja kombinacija ti je Temisvar/Budimpesta-Madrid pa direktan let iz Madrida. Zivim u Spaniji, a gospodja mi je iz Kolumbije/Vnz tako da se relativno cesto kupuju neke karte za Bogotu i do sada nisam nasao Madrid-Bogota za manje od 500 i Barselona-Bogota za manje od 600 Eur povratne. Ako imas strpljenja prati sajt Avianca, kolumbijska aviokompanija, mozda naleti neki special offer. Isto solidni sajtovi su viajerospiratas.es ili urlaubspiraten.at za ponude iz Madrida ili Beca, mozda naleti nesto. U sustini za Juznu Ameriku (sem Brazila) retko nailaze ponude za jeftinije letove, uglavnom je zacementiran opseg cena...

@Pretender to je to hvala na odgovoru... @ThirstyTraveler pratim fly4free svakodnveno, ali kao sto rekoh nije bilo stvarno validnih karata osim lastiminute ponuda koje su bile ok.

Posto je period 20-30 dana cak ni taj last minte se ne uklapa sto se tice broja dana.

Posto je ekipa sa Juga Srbije najlogicnije je da letimo iz Nis-a ali nam je Sofija i Skopje jednako adekvatna kao BG, tako da i meni deluje najlogicnije da jurimo karte preko spanije.

Hvala svakako na korisnim savetima, pa ako nekim slucajem nekome izleti nesto, nek javi :biggrin: 

Pozdrav svima - jel ne postoji low cost prevoznik iz Londona za Beograd? Jel zna neko neke posebne ponude, akcije, nešto gde mogu naći jeftiniju kartu za 18. maj u jednom smeru?