Jump to content

Featured Replies

• Author

Ljudi moji,

Azair.eu je prestao, makar meni, da pretražuje RyanAir i WizzAir letove i ja sad shvatam da uopšte ne znam kako sam živela pre otkrića ovog sajta :sad: 

Koji sličan sajt koristite za kombinovanje prvenstveno low cost kompanija po Evropi? Koristim Kayak, Rumbo, Momondo, Expediju i sl, ali nijedan mi ne uliva poverenje kad su u pitanju lowcosteri. 

Mnogo si se razmazila :smile:

Mislim da kiwi.com ima i lowcost letove, a do njih sam dosao preko kayaka, tako da nema razloga za nepoverenje :smile: Sigurno da nema sve isto kao azair, ali moze da posluzi. Pravi lowcosteri sve rade "peske", dakle, prelista se sajt svake aviokompanije, po vise puta dnevno :tongue:  

• Author
6 hours ago, deleter said:

Koji je problem sa momondo-m i kayak-om?

Ja sam imao solidna iskustva sa njima, posebno za LCC-e. Doduše uvek kupim na sajtunod komanije posle, ali sam većinom tražio preko njih.

konkretno, za putovanja iz Portugala za Beograd jako retko mi ti sajtovi nude Ryan + Wizz kombinaciju, koje su inače obično najjeftinije. Samo mi je Azair to nudio, i to na desetine opcija. Trenutno nudi samo Easyjet, ne znam šta se desilo.

6 hours ago, Dragance said:

Mnogo si se razmazila :smile:

Mislim da kiwi.com ima i lowcost letove, a do njih sam dosao preko kayaka, tako da nema razloga za nepoverenje :smile: Sigurno da nema sve isto kao azair, ali moze da posluzi. Pravi lowcosteri sve rade "peske", dakle, prelista se sajt svake aviokompanije, po vise puta dnevno :tongue:  

To je tačno, da sam se razmazila :biggrin: Krećem da tražim kombinacije i posle 10 minuta hoću da se ubijem :biggrin:

Nego, kupila sam baš na kiwiju kartu danas (i ranije nekad sam), ali Transavia+TAP, isto mi nije nudio ništa od Ryan/Wizz. 

9 hours ago, golosina said:

Ljudi moji,

Azair.eu je prestao, makar meni, da pretražuje RyanAir i WizzAir letove i ja sad shvatam da uopšte ne znam kako sam živela pre otkrića ovog sajta :sad: 

Koji sličan sajt koristite za kombinovanje prvenstveno low cost kompanija po Evropi? Koristim Kayak, Rumbo, Momondo, Expediju i sl, ali nijedan mi ne uliva poverenje kad su u pitanju lowcosteri. 

jedini razlog zbog kojeg ti nudi easyjet iz Portugala za BEG je taj da su to najpovoljniji letovi, probaj da stavis TSR i videces da je sa azair sve uredu

^

Jaoooo Milane&Vuce, kako si me obradovao sad :biggrin: Nije mi palo napamet da proverim to (iako inace gledam Temisvar/Budimpestu), hvala ti na ovome :biggrin:

• Author
7 hours ago, milanvuk said:

jedini razlog zbog kojeg ti nudi easyjet iz Portugala za BEG je taj da su to najpovoljniji letovi, probaj da stavis TSR i videces da je sa azair sve uredu

Onda je možda neki problem kod mene. Iz TSR mi apsolutno ništa ne nalazi.

EDIT: Evo ne znam, sad sam opet probala i pokazuje sve, i iz Temišvara, izvinjavam se na lažnoj uzbuni :smile: Živeo nama Azair.

Edited by golosina

Volotea karte po 1€, jako puno linija i jako puno datuma, do sredine jula. (potrebno clanstvo, 50€ godisnje).

• 2 weeks later...

Da li neko, molim Vas, može da mi preporuči neku korektnu agenciju za kupovinu avio karata? Priznajem da nisam od ljudi koji konstantno proveravaju različite cene po netu, pa tako ne pregledam često ni cene jeftinih avionskih karata. Treba mi neka sigurna i normalna agencija. Hvala puno!

Wizzair, Rayan air, easy jet. Low cost. Sa njima letela I provereno dobre. Imas konekciju po citavoj evropi. 

Hvala ti puno na odgovoru, ali toliko znam :smile: Moje pitanje se više odnosilo na neku agenciju za kupovinu avio karata, a ne za avio kompanije. Neko koja se ne ugrađuje nenormalno i koja će mi korektno obaviti posao uz normalnu proviziju.

8 hours ago, Aleksandar Marić said:

Da li neko, molim Vas, može da mi preporuči neku korektnu agenciju za kupovinu avio karata? Priznajem da nisam od ljudi koji konstantno proveravaju različite cene po netu, pa tako ne pregledam često ni cene jeftinih avionskih karata. Treba mi neka sigurna i normalna agencija. Hvala puno!

jedna od bolje osmisljenih reklama

Ajde neka dobra duša neka upotrebi svoje natprirodne kartotražilačke moći i vidi može li se naći nešto od Švedske (bilo koji aerodrom na jugu) do Srbije i okruženja (npr Niš, Beograd, Skoplje, Sofija, Priština) za kraj jula-početak avgusta (28.jul-1.avgust). Najjeftinije što sam našao je Ryan 107 eur 29 jula Stockholm Skavsta - Niš. Znam da je sezona, ali eto, možda ne tražim gde treba. :smile: Hvala.

U jednom pravcu?? Pa ima Wizz air Stokholm/Malme-Beograd za manje od 60e

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Hvala. :smile: Krenuh u potragu baš posle postovanja i u 10min sam bio našao i uzeo za 57 eur. :smile: Jbg, sam sam kriv što sam čekao, bio Stokholm-Niš 40 eur do pre par nedelja... No dobro, idemo dalje! :smile:

Edited by chivitli
jevreji nisu valuta