Jump to content

Featured Replies

5 hours ago, endorfin13 said:

Pozdrav svima,

imam  problem preko pretraživača  azair.eu  sam uspeo da bukiram karte iz Budimpešte preko Moskve za Mineralne Vode (Ru)  , radi se o planinarenju na Elbrus ,E ...preko istog pretraživača,  za povratak se nudi opcija preko Istambula - presedanje , što je meni Ok , ali mi se turski  sajt Pegasus  ne otvara , posredstvom  ponavljam azaira,  kao da ga server ne prepoznaje ...Ima li ko od Vas iskustva sa turskom avio comp. Pegasus? Hvala 

idi direkt na sajt pegasusa i otvorice ti se...ukucaj datume i to je to...radi normalno sajt...pegasus je dobra kompanija, pocesto sam leteo njima

13 minutes ago, Old School said:

Mislim da i ne može sa manje iz Beograda, ali jedini potencijalni problem je da je jedno od tih presedanja u Kanadi, a oni takođe nemaju sterilni tranzit, inače super cena.

Doduše baš gledam ima i ove malo skuplje varijante bez tranzita u Kanadi

Edited by deleter

Ima i dosta opcija koje nemaju presedanje u Kanadi, samo treba voditi racuna. A razlika je 15-20 evra, zanemarljivo.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pozdrav svima! Ovog leta putujem u Poljsku u Lodz, pa me zanima da li znate neki nacin da sto jeftijije dodjem do tamo avionom. 

Pozdrav svima! Ovog leta putujem u Poljsku u Lodz, pa me zanima da li znate neki nacin da sto jeftijije dodjem do tamo avionom. 

Mislim da ima Wizzair (ili Ryanair) iz Budimpeste do Varsave, pa onda odatle Flixbus, mogu karte i za 1 evro da se nadju (mada im ni redovna cena nije bas mnogo visoka)

• 1 month later...

Solidna cena za BKK preko Etihada. €410, bas dosta datuma u high seasonu.

Ostale cene:

Belgrade - Abu Dhabi from € 389*

Belgrade - Bangkok from € 409*

Belgrade - Sydney from € 1059*

Belgrade - Brisbane from € 1599*

Belgrade - Jakarta from € 489*

Belgrade - Kuala Lumpur from € 459*

Belgrade - Manila from € 509*

Belgrade - Melbourne from € 1059*

Belgrade - Shanghai from € 419*

* These fares are valid for booking until 14 July 2019 and for outbound between 19 August 2019 to 31 March 2020.

Jel Etihad trazi broj pasosa prilikom online kupovine karte? Kupio bih kartu dok traje ova akcija, ali moracu da menjam pasos pre putovanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

On 7/9/2019 at 2:53 PM, Old School said:

Solidna cena za BKK preko Etihada. €410, bas dosta datuma u high seasonu.

Ostale cene:

Belgrade - Bangkok from € 409*

Belgrade - Shanghai from € 419*

* These fares are valid for booking until 14 July 2019 and for outbound between 19 August 2019 to 31 March 2020.

Jel si se prijavio/prijavila na neki specifican newsletter za BG? posto je ovo bas ekstra opcija, a obzirom da izbacuju kratak rok za kupovinu karata, bilo bi mi ekstra da mogu videti ovako grupisane opcije, a ne da idem na sajt sa vremena na vreme

Ovo sam dobio preko Etihad guest newslettera. Mislim da treba samo da napravis nalog i da cekiras da hoces ponude, promocije, itd.

https://www.etihadguest.com/

P.S. Za Kinu inace Qatar ima jos bolje ponude. Peking, Sangaj i Hangzhou za ispod €400.

Edited by Old School

On 7/11/2019 at 12:46 AM, Misha V said:

Jel Etihad trazi broj pasosa prilikom online kupovine karte? Kupio bih kartu dok traje ova akcija, ali moracu da menjam pasos pre putovanja.

Ne traze broj pasosa. Od svih sajtova gde sam kupovao karte, mislim da samo airserbia.com ima tu debilnu praksu.

Kupljene karte za Bkk, doduse za nijansu skuplje kod Qatar airwaysa.

19 hours ago, Misha V said:

Kupljene karte za Bkk, doduse za nijansu skuplje kod Qatar airwaysa.

Qatar je bolja kompanija, tako da vredi tih 6-7 evra vise :)

1 hour ago, MEHRUNISA said:

Iz Bg? Koji period? 

prosla je ta promocija...kod Etihada je trajala do 14.7,  a kod Qatar-a do 15.7......sacekaj sledecu promociju, izbacuju vrlo cesto, prosecno oko 2 puta mesecno

Edited by bam-bam

Ne traze broj pasosa. Od svih sajtova gde sam kupovao karte, mislim da samo airserbia.com ima tu debilnu praksu.
Meni su i Wizz Air i Etihad trazili br pasosa pri kupovini. Mada ja sam imala spojene letove Air Serbia i Etihad. Mislim da sve kompanije sada traze br pasosa da li pri kupovini ili check in-u.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

2 hours ago, Bojana013 said:

Meni su i Wizz Air i Etihad trazili br pasosa pri kupovini. Mada ja sam imala spojene letove Air Serbia i Etihad. Mislim da sve kompanije sada traze br pasosa da li pri kupovini ili check in-u.

To i jeste pitanje, da li traze prilikom kupovine ili na check in-u. Ukoliko osoba u trenutku kupovine nema pasos, moze da iskoristi priliku i kupi neke povoljne karte, a kasnije da napravi pasos i unese te podatke prilikom (online) check in-a.

Pri check-inu svakako moras uneti broj pasosa. Pri kupovini sam to jedino sretao na airserbia.com. Vise puta sam kupovao karte Air Serbie preko recimo Kayaka ili Expedie i tu mi nisu trazili broj pasosa.

On 7/20/2019 at 3:22 PM, MEHRUNISA said:

Iz Bg? Koji period? 

Evo je nova promocija Qatara, za putovanja do 30.09.2019.

Beg- Bangkok 424

Beg- Shanghai 408

Beg- Singapore 474

Beg- Hong Kong 481

Uzeo danas 2 povratne karte Beograd-Berlin u periodu 29.12.2019-05.01.2020 za 122€, operater EasyJet. Mislim da sam korektno prošao.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk