Jump to content

Featured Replies

• 3 weeks later...

koja je trenutno najeftinija varijanta za domoci se juga Kine, pre sam leteo Hainan airlinesom, ali su sve karte za kraj marta oko 650 eura (pre sam prolazio i za 500)

Stevan

Iz BG-a oko 620 eura, iz Rima 502 eura najjeftinije sto sam nasao.

Kod Rajana opet ona promocija od 3 eura za februar. Vidim da ima dosta karata i za 6e u martu... Takodje, neko je skoro pominjao kako kod fly niki-ja vise nema onih karata za 29 eura do Beca. E pa sad je promocija, do cetvrtka u ponoc, bas dosta karata je od 29e...

Flyniki nudi karte po ceni od 29,99 eura u jednom pravcu na relaciji BG-Bec. Promo period se zavrsava sutra, a vazi za putovanja od 14. februara do 31. maja.

Koliko sam bacio oko, ima jos karata po toj ceni!

Flyniki nudi karte po ceni od 29,99 eura u jednom pravcu na relaciji BG-Bec. Promo period se zavrsava sutra, a vazi za putovanja od 14. februara do 31. maja.

Koliko sam bacio oko, ima jos karata po toj ceni!

Ne znam kakva im je to promocija, kad je to i redovna najniža cena karte. Možda su samo povećali broj karata po toj ceni, ali cenu nisu spustili.

Koliko sam pratio, bila je redovna, nije vise. Sad je redovna oko 44 evra, tako da mu ovo ipak dodje akcija :)

Koliko sam pratio, bila je redovna, nije vise. Sad je redovna oko 44 evra, tako da mu ovo ipak dodje akcija :)

A, u tom zecu leži grm :D!

A valjda je sada Airberlin ušao u neki alliance (valjda u Star, ne držite me za reč) ;).... Pa su zato malo digli, Lufthansa ih pritisla :P

Ulaze u Oneworld sledece godine, ali su to objavili prosle.

A valjda je sada Airberlin ušao u neki alliance (valjda u Star, ne držite me za reč) ;).... Pa su zato malo digli, Lufthansa ih pritisla :P

Interesuje me najjeftinija karta Beograd/New York u periodu od 18.09-25.10. ili 3.10.-31.11. i kada su neke vece promotivne cene.Hvala unapred

Interesuje me najjeftinija karta Beograd/New York u periodu od 18.09-25.10. ili 3.10.-31.11. i kada su neke vece promotivne cene.Hvala unapred

€627 Preko Amsterdama i/ili Rima

Inace, novembar ima samo 30 dana ;)

€627 Preko Amsterdama i/ili Rima

Inace, novembar ima samo 30 dana ;)

mozda su zato bas za 31. povoljne karte :)

Probaj preko Condora,par puta sam naleteo na povljne karte

http://www12.condor.com

Budimpesta - Peking ~€250 povratna, Aeroflot, preko Moskve.

www.abctravel.de

Za koje datume si to pronasao?

Ima za razne, pocev od marta - izgleda da ima do novembra...

Budimpesta-Bejrut, 185 evra povratna, 6-10. maj :) Taman jedan produzeni vikend!

Moguce da ima i za druge datume.

Budimpesta-Bejrut, 185 evra povratna, 6-10. maj :) Taman jedan produzeni vikend!

Moguce da ima i za druge datume.

Malev?

Da, da, Malev. Slucajno sam naleteo na te cene, pa, rekoh, mozda nekog zanima. Posle sam bacio oko, vidim da ima i za neke druge datume.

Takodje Malev, Talin-Tel Aviv; biznis klasa oko 285 evra, povratna.

www.aa.com

Budimpesta - Peking ~€250 povratna, Aeroflot, preko Moskve.

www.abctravel.de

meni sve nesto od 500$ izlazi