Jump to content

Featured Replies

Da, i ja sam pogledao istog dana kad je postavljen post i nije bilo cene nize od 400 evra.

Ili su takve karte zaista postojale, pa su vrlo brzo prodate, ili su to bile cene bez taksi... Ili je ovo posao za Moldera i Skali   ::crazy:

Nazalost, izgleda da je lozana u pitanju :x I ja sam istog dana pregledala sajt, trazila, uzalud!

On 2/7/2011 at 8:58 PM, Dragance said:

ili su to bile cene bez taksi...

Bile su cene be 'fuel surcharge' dela taxi - iz nekog razloga je taj sajt "zaboravio" da ih ukljuci u cenu.

Ili su takve karte zaista postojale, pa su vrlo brzo prodate,

clap

Kao i svaka 'greska' tog tipa - brzo nestane... ili se potrosi, ili isprave.

Nazalost, izgleda da je lozana u pitanju :x

How sad....  :(

Ako neko kojim slučajem želi da sa Bliskog istoka leti ka Nepalu, Fly Dubai ima super cenu. Tokom aprila, maja, juna i prve polovine jula, cena karte u jednom pravcu iz Bejruta za Katmandu iznosi 105 USD, odnosno nekih 76 EUR.

Inače, gledao sam i kombinacije kako da se obiđe region, ako se ima malezijska viza samo sa jednim ulaskom. Dakle, kopnom se iz Nepala dođe do Kalkute, odakle ima letova za Bangkok i Kuala Lumpur od nekih 65 pa do 80 EUR (jedan pravac, naravno). Može da se napravi i kombinacija sa Mijanmarom (da se npr. tamo leti iz Bangkoka a da je povratak u Kuala Lumpur - Air Asia ima dirktne letove za i iz Jangona u oba ova grada). Koliko sam gledao let iz Bangkoka za Jangon je 48 EUR a onda iz Jangona za Kuala Lumpur za 50 EUR. Iz KL-a dalje ka Kolombu u Šri Lanci za 76 EUR i na kraju za 122 EUR ka Istanbulu.

Ima milion kombinacija, naravno. Ja sam samo hteo da spomenem onih 105 USD za Katmandu, iz Bejruta  :P

Dakle, zakljucak, 26 evra vozom do Budimpeste, 185 evra Malevom do Bejruta i 152 evra Flydubaijem do Katmandua. Sve ukupno, oko 370 evra za tamo i nazad, plus transferi od/do aerodroma. Dakle, oko 400 evra, nije lose! Ma da, mozda moze i nesto povoljnije preko Istanbula, Airarabie...

Draganče, ovo što si ti naveo nije cena povratne karte Bejrut-Katmandu-Bejrut (mislim na 152 EUR). Povratna je skuplja. A, i nisam mislio da iznosim kako najjevtinije doći iz Beograda do Katmandua. Hteo  sam samo da navedem da, ako je neko kojim slučajem na Bliskom istoku i ide dalje ka regionu Indije ima tu povoljnu cenu. To je sve ;) 

I ja pravim zakljucak za sebe, ili ti razmisljam naglas, i u isto vreme to i pisem :) Al' sad mi propade teorija, jer je povratna skuplja, pih :)

Heh, uvek jedno "ali" sreću kvari  ;D

Meni je svojevremeno bejrutski aerodrom zapao za oko što se povoljnih cena karata tiče. U pitanju je bila Air Arabia i let za Bangladeš koji je iznosio nepunih 270 EUR (povratna karta je bila u pitanju). Pa sam onda pogledao i kakva je situacija sa ostalim loukosterima koji lete odatle. Fly Dubai ima, hajde da kažem, normalne cene za ostale destinacije sa ovog aerodroma, međutim let za Kathmandu "izdampingovaše".

E, sad, Kathmandu je uvek skup kada se sa njega leti, posebno ako je u pitanju karta odatle u jednom pravcu :(

Anyway, lepo je naglas razmišljati  ;D 

Idemo dalje sa ponudama :)

BG-Bejrut, 277 evra povratna, 3-11 maj, prevoznik Tarom

BG-Jerusalim, 284 evra povratna, 3-11. maj, opet Tarom

BG-Damask, 306 evra            -- II --

Jos malo pa nestalo ;)

BG - Budimpesta - Larnaca, promocija kod Maleva, juce bilo za 127 evra povratna!

Danas je 149 evra! Resio sam da iskoristim ovu promociju :pivoooo:

Bukurest-Larnaka wizzom, cene idu od 20 eura (po smeru), ali to si verovatno vec znao... Bg-Bukurest-Bg voz 50e.

Pih, nisam znao! A, uostalom, nema bas tako jeftino za datume kad meni odgovara :)

Ali, sad svakako nemam bas vremena za avanture vozom, trazio sam i varijantu sa sto manje cimanja.

Pa jes nema bas puno karata za te pare, ali bitno je da ima sto vise opcija pa ko kako moze :) Evo kad smo vec kod Bukuresta i jeftinih karata, linija do Katanije ide od 15 eura po smeru.

Za one što ne vole da se cimaju do aerodroma susednih zemalja, na promociji kod Maleva su i povratne karte iz Beograda. U cenu uračunato i 23kg prtljaga.

Amsterdam from 149 €

Berlin from 149 €

Brussels from 149 €

Bucharest from 149 €

Budapest from 79 €

Copenhagen from 149 €

Dublin from 159 €

Frankfurt from 169 €

Helsinki from 149 €

Larnaca from 149 €

Madrid from 149 €

Paris from 149 €

Stockholm from 149 €

• 3 weeks later...

Kad vec gledate kombinacije ova je najbOLJA

i=Istsmbu - Colombo -120 eura, ili 135 na par dana pred let kao u mom sluchaju, Fly dubai

Colombo - Kuala Lumpur  izmedju 60-85 eura, Air Asia

Kuala Lumpur - Singapur - 10 eura  svakog dana , ne bitno air asia ili Tigar

Iz Singapura ili Kuala Lumpura imate sve ostale jeftine opcije, moja destinacija je Macau koshta isto oko 80 ali 5 dana pred let, ranije je mogla i za 40 eura, odatle kopneni transportom sam u juznoj kini, pa u vijetnamu. Sad me zanima opcija za povratak.

Kako najeftinije iz Kuala Lumpura ili Singapura kuci

A btw

Ko hoche lako do Istambula, iz Sofije Pegaz

Off: Da li su sve ove kompanije flexy sa Internet karticom (B.Intesa).. ili, ako si placao nekom drugom-koja je i da li je sve islo glatko. Mi smo imali neke muke za FlyDubai...nismo kupili drugarici kartu...

• 1 month later...

Moze da se nadje za 550 eura povratna sa taksama peko Pariza. Trazi letove Corsairfly iz Pariza

Izbisase mi post :( Hvala Magelan, ali ja sam najjeftinije iz Pariza do Montreala nasla za 608 evra. Koje si ti datume video?

edit: Brzopleto... 608 dolara = 421 evro! Sad samo do Pariza  ;D

Nova linija kompanije „Er Baltik" , koja će leteti četiri puta nedeljno na relaciji Sankt Peterburg - Beograd.

Od aprila do 15. maja avioni će leteti ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a od 21. maja do 22. oktobra ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.