Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

interesuje me povratna karta polazak 14. novembar povratak januar 2012 beograd njujork

On 5/24/2011 at 8:25 PM, biljana57 said:

interesuje me povratna karta polazak 14. novembar povratak januar 2012 beograd njujork

jel neko ovde prodaje avio karte? Ili sam lose skapirala ovaj post?

Ovde bi definitivno dobro došlo otvoriti online turističku agenciju :)

Ако може савет помоћ...

Пошто нисам добио визу девојка долази овде... Идемо у Грчку на море.

Која је најбоља веза и најјефтинија? Она је у Шарлоту али могло би и из NY.

едит: неприкладан речник

Heathrow-Narita, Aeroflotom preko Moskve, novembar i decembar £330 povratna.

Mozda ima i iz nekih drugih gradova slicnih cena (L klasa)?

Ljudi evo sada nešto gledam karte Moskva - Vladivostok u 1 smeru... I veoma sam zbunjen :) Izgleda da ruski princip cena karata je suprotan od našeg, što više unapred gledaš to će ti skuplja biti karta. Npr MOW - VVO u avgustu je 300eur u jednom smeru, dok je npr za 10 dana 100eur (kontam da im nije dobra popunjenost) ali šta mislite da li u nekoj (bliskoj ili daljoj) budućnosti se npr isplati biti u Moskvi sa namerom da kreneš u VVO a onda da "pecaš" tarife?

Koja je to kompanija u pitanju?

Ja ne vidim nista ispod €200 u narednih mesec dana?

On 6/12/2011 at 8:48 PM, praguc said:
dok je npr za 10 dana 100eur

VladivostokAvia oko 5000 RUB jedan smer

@ praguc

Koliko je sigurna ta kompanija Vladivostok Avia? To bi onda bila dobra alternativa za skupi voz ili  Aeroflot.

E pa sada koliko je sigurna otkud znam, uostalom sve te kompanije imaju diskutabilan safety record. Ali kažem ovo je neka spec spec ultra spec cena, inače je 12990rub redovna cena, tako da ko zna kada će se ovo ponoviti.

Ma sigurna je.... kupuj i leti. Da je dzabe - dzabe je....

Promocija kod Lufthanse za bukinge do 30. juna za letove od novembra do marta '12. Letovi iz Frankfurta i Minhena.

P.S. BEG- FRA povratna moze da se nadje i za 85e!

narode, pokusah da nadjem na searchu al bezuspesno, ako je pisano, unapred se izvinjavam..da li mi moze neko reci da li easyjet ima popuste ikada na letovima ili su cene najbolje u najranijem momentu kupovine..hocu Berlin-Paris ili obratno, pa me zanima da loi je to ikad iko video za ispod 35 odnosno 26 evrica? tnx

On 6/30/2011 at 8:23 AM, focus said:

da li mi moze neko reci da li easyjet ima popuste ikada na letovima ili su cene najbolje u najranijem momentu kupovine

Generalno kod njih je fazon sto ranije, to bolje (sad su povoljne karte za oktobar, novembar..), s'tim sto izbacuju povremeno promocije. npr: 20% (30%) nize cene za sve letove.

ma da, tako mi se i ucinilo da nemaju one standard popuste kako se blizi datum..da li se zna koliko cesto izbacuju te promotvine varijante od 20-30%, ili je i to bez ikakvog pravila..tj dal su imali nesto slicno u skorije vreme?

On 7/1/2011 at 6:28 PM, focus said:

da li se zna koliko cesto izbacuju te promotvine varijante od 20-30%, ili je i to bez ikakvog pravila..tj dal su imali nesto slicno u skorije vreme?

Mislim da je na mesec-dva akcija od 4-5 dana... U zadnje vreme nisam primetio, ali neka me neko ispravi ako gresim. Ali, ne bih se kladio da ce biti akcija jos mesec-dva zbog spica sezone...

On 6/30/2011 at 8:23 AM, focus said:

hocu Berlin-Paris ili obratno, pa me zanima da loi je to ikad iko video za ispod 35 odnosno 26 evrica? tnx

Recimo Ryanair: Berlin-Oslo-Paris 5. septembar 22 e bez prtljaga (tj, samo sa rucnim)

Drugari, jeftina avio karta (do 90e)  Beograd-Edinburgh, u septembru zna li neko? Dolaze u obzir sve improvizacije..

On 7/5/2011 at 6:52 PM, areijana said:

Drugari, jeftina avio karta (do 90e)  Beograd-Edinburgh, u septembru zna li neko? Dolaze u obzir sve improvizacije..

Evo za manje od £53!

Thu 17 Nov 2011
10:45 BEG Belgrade Nikola Tesla Wizz Air W64081
13:05 CRL Brussels S. Charleroi 2h 20
Connect in airport 8h 10
21:15 CRL Brussels S. Charleroi Ryanair FR7353
22:05 EDI Edinburgh 1h 50
!
Important booking information

Multiple bookings – we advise you do not complete booking any part of your journey until you have taken all tickets to the final confirmation stage.
    Connection times – you should allow enough time between flights to collect your luggage and check-in for the second flight.
    Prices* – represent fares charged by the airlines, excluding additional fees. Skyscanner does not guarantee prices shown.
    Aged 12-16 – restrictions may apply to passengers between the ages of 12-16 travelling alone. Check airline's terms and conditions prior to booking.

Book your flights
Adult x 1Child x 0Infant x 0
Thu 17 Nov 2011 10:45 BEG-CRL
Wizz Air
£21.13

Thu 17 Nov 2011 21:15 CRL-EDI
Ryanair +
£31.44

Total price =
£52.56

On 7/5/2011 at 6:52 PM, areijana said:

23 septembar, 57 evra ukupno samo sa rucnim prtljagom

wizair:    Beograd - London (Luton)

easyjet:  London (Luton) - Edinburgh

Isto ima i 16. septembra.

Sa jednim komadom prtljaga koji se cekira ukupno izadje 82 e.

Brisel-Toronto-Frankfurt [ili Berlin], preko Londona u oba smera €265, Expedia, razni datumi tokom jeseni i zime....

Drugari pomazite. Kako najeftinije do Viljnusa? Gledao sam nesto preko wizz-a ali mora prvo do Rima? Zna li ko ?

Jedno pitanjce za upucene...Nas cetvoro bi trebali da u septembru putujemo za London, eventualno preko wizzaira...Da li dobro shvatam da na prikazanu cenu treba dodati: za prtljag 20 eur X4 po 1 pravcu, tj. ukupno 160 eura + nadoknada za master 5 eur X 4, t. za povratnu avio kartu 40 evra? Sto bi znacilo da na ponudjenu cenu iz tabele , placam jos tih 200 eur?