Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Zdravo svima...

Od 13.02.2016 do 16.02.2016. 3 putnika, od toga jedno dete od 3 godine....propali nam planovi od pre...isli bi bilo gde iz BG-a....ako neko naleti na nesto jeftino u tim datumima, HVALA!!!!

On 1/9/2016 at 8:38 AM, mananna said:

Zdravo svima...

Od 13.02.2016 do 16.02.2016. 3 putnika, od toga jedno dete od 3 godine....propali nam planovi od pre...isli bi bilo gde iz BG-a....ako neko naleti na nesto jeftino u tim datumima, HVALA!!!!

Expand  

Probaj na drungli.com

Позз свима.

Је л' може неко да ми препоручи неки сајт за јефтине авио карте, занима ме конкретно Београд - Барселона повратна карта за неких 6-7 дана боравка крајем пролећа.

Да ли су у цене урачунате све таксе и тако још неки савет.

Vueling ne leti na proleće, tek od prvog juna. Mada jeste najbolja i najjeftinija opcija.

Postoje direktni letovi Wizzairom iz Temišvara, sredom i nedeljom, po oko 300 lei (80€) po pravcu, i Budimpešte svakodnevno, po raznim cenama. Oba leta su u ranu zoru (5:00 odnosno 6:05)

Dobar pretraživač je www.azair.eu (mada mu, čini mi se, Wizzairov red letenja nije tačan). Za direktno iz Beograda, ovo mi deluje kao najbolja opcija (nisam proverio validnost; prtljag nije uključen):

There Tue 10/05/16 11:30 Belgrade BEG 23:30 Barcelona BCN 12:00 h / 1 change €78.73

11:30 Belgrade BEG - 14:05 Paris BVA… Wizz Air Live! €56.19

Tue 21:40 Paris BVA - 23:30 Barcelona BCN Ryanair Live! €22.54

Back Tue 17/05/16 06:30 Barcelona BCN 17:00 Belgrade BEG 10:30 h / 1 change €82.98

06:30 Barcelona BCN 08:30 Paris BVA… Ryanair Live! €22.99

Tue 14:35 Paris BVA - 17:00 Belgrade BEG Wizz Air €59.99

Total: €161.71

(Presedanja su podugačka, što i nije loša ideja kad vezuješ dva low-costera). Ali istražuj još

Pipl, može pomoć? Idemo iz Rima dalje Wizz-om, odradili smo online check-in i odštmpali boarding pass-ove. Koliko pre da budemo na aerodromu? I da li Wizz traži pečat (stamp) kao Ryanair? 

Hvala! 

Mislim da je 1 sat dovoljno ako si organizovan.

Ne treba pečat kao kod Rayana.

Wizz ne traži pečat koliko znam, to je Ryanova špecija.

A na aerodromu budite ranije bar jedno dva sata, Fjumičino je sklon brljotinama raznih vrsta (gužve, zastoji, štrajkovi, ...)

On 1/21/2016 at 1:09 PM, Duya said:

Vueling ne leti na proleće, tek od prvog juna. Mada jeste najbolja i najjeftinija opcija.

Postoje direktni letovi Wizzairom iz Temišvara, sredom i nedeljom, po oko 300 lei (80€) po pravcu, i Budimpešte svakodnevno, po raznim cenama. Oba leta su u ranu zoru (5:00 odnosno 6:05)

Dobar pretraživač je www.azair.eu (mada mu, čini mi se, Wizzairov red letenja nije tačan). Za direktno iz Beograda, ovo mi deluje kao najbolja opcija (nisam proverio validnost; prtljag nije uključen):

There Tue 10/05/16 11:30 Belgrade BEG 23:30 Barcelona BCN 12:00 h / 1 change €78.73

11:30 Belgrade BEG - 14:05 Paris BVA… Wizz Air Live! €56.19

Tue 21:40 Paris BVA - 23:30 Barcelona BCN Ryanair Live! €22.54

Back Tue 17/05/16 06:30 Barcelona BCN 17:00 Belgrade BEG 10:30 h / 1 change €82.98

06:30 Barcelona BCN 08:30 Paris BVA… Ryanair Live! €22.99

Tue 14:35 Paris BVA - 17:00 Belgrade BEG Wizz Air €59.99

Total: €161.71

(Presedanja su podugačka, što i nije loša ideja kad vezuješ dva low-costera). Ali istražuj još

Expand  

pa ja smatram da je kraj proleca od npr.01. juna do 22. juna, pa sam spomenuo vueling

20 sekundi pretrage, 

polazak 01.06 povratak 07.06 lufthansa/swiss pet polazakla dnevno, nažalost ne iz Budimpešte i  temišvara, nego iz Beograda 

20 000-tak dinara najniza cena što na uvodi pri kursu od 122 u red veličina gorepomenutih,prepametnih budimpeštanskih kombiancija. 

verujem da ima datuma i kombinacija na istom sajtu i niže cene ( negde oko 18000 bi se moglo bocnuti-adekvatnim pristupom ) 

Alitalija, bez ikakve provere, potpoisujem da za iste li slične datume daje slične ili niže cene. 

;)

Inace za Barsu je Skopje odlicna opcija ove godine. I vremena polaska i cene. Prosto neverovatno da Srbija nema direktnu konekciju sa Spanijom (tih par Vuelingovih letnjih meseci ne racunam). 

Zavisi odakle ides. Ako iz Beograda pitas, vjerovatno ne. Direktan let je luksuz, i to se obicno placa vise.

Sa druge strane, ako letis negdje iz regiona, moguce da ce biti jeftinije. Air Serbija je do sada imala prilicno dobre cijene za transfer.

Zdravo svima, 

Sta mislite, da li ce na sajtu Qatar Airways biti nekih promocija, u pitanju je ruta Beograd - Tokyo u periodu od 10 oktobra 2016 do 28 oktobra 2016, ili da kupujem kartu odmah?

Da, trenutna cena je 641 EUR.

Hvala :)

Edited by insomnia92