Jump to content

Featured Replies

Ako bi neko 'teo u Beč imam par FlyNiki vaučera za popust od 25e po karti 123...povoljno :)

Idem ovih dana u Bukurest. A kad cu na onu stranu ne znam. Mada Bec mi je nekako blizu pa mi je zgodnije autom. Nego jel taj vaucer vazi samo za Bec ili za sve njihove linije?

Vazi za sve iz Beograda, ali koliko sam ja video svuda se ide preko Beca tako da onda i nije neka usteda.

Za Bec i iz Beca ima dosta karata za 29e i 42e u jednom smeru - to ispadne 4e ili 17e sa vaucerom.

• 2 weeks later...

Istanbul from Milan (MXP) with Blu-express, from € 49.98, book until Thursday

To je po smeru...za do Istanbula preporucujem Fly Pegasus, Sofia - Istanbul od 33 E po smeru.

na germanwings.com je u toku promocija pocevsi od novebra (video sam da moze da se nadje npr do studgarta povratna iz beograda za ispod 100 evra)

• 3 weeks later...

Ko je fleksibilan, od januara do marta, karte npr. FRA-NYC-MUC, AMS-NYC-MUC i slicno [bitno je da je razliciti odlazni i dolazni grad] su oko €200 sa svim taksama. Leti United, neki letovi su Continental.

Zapadna obala je skuplje - oko €370.

• 3 weeks later...

A EasyJet ima popust od 30%, tako da može da se nađe karta Bud-Paris ili Zg-Paris za 15-20EUR  :banana:.

@jms_uk - jel ovo sa Unitedom jos uvek aktuelno ? Kako uopste pronaci te letove ?

To konkretno vise ne, ali za US uvek ima nesto :)

Daj neke datume i destinacije [ovde ili na PM] pa mogu da pogledam...

Miami final destination...orijentaciono februar ceo...i druga tura od maja do oktobra. Hvala unapred. I pride napisi gde si gledao, pa da se malo poducim i za prekookeanske pretrage.

I mene to isto zanima. Koliko sam pratila, najpovoljniji letovi do NY su iz Londona, povratna se moze naci za 300e. A posle sam gledala American Airlines, npr. od NY do LA...

I mene to isto zanima. Koliko sam pratila, najpovoljniji letovi do NY su iz Londona, povratna se moze naci za 300e. A posle sam gledala American Airlines, npr. od NY do LA...

Iako se NYC moze naci za 300 iz Londona, generalno UK nije dobra jer imaju dosta visoke takse, pogotovo Air Passenger Duty koji od 1. novembra iznosi [za let do US] £60 u ekonomskoj klasi i £120 u biznis. A onda na to treba dodati i sve ostale takse i fuel surcharges.

Takodje, UK viza je obavezna [ko nema], a nije mali trosak.

Nemacka je isto, kao i UK, od skoro povecala takse.

Ja idem sad za praznike u US i letim iz Rima. Cak i sa dodatom kartom UK-Rim, isplati mi se. Takodje sam gledao Brisel, Amsterdam i Lisabon.

Cena koju sam navela ukljucuje sve takse.

Ni Rim nije losa opcija, koliko te je kostala karta?

Naravno, ne sporim to - samo kazem da kad postoji ista/slicna fare base karte, konacna cena ce biti bar 50-ak evra skuplja zbog te takse u UK u odnosu na neke blize EU zemlje.

€323 Rim-San Francisko povratna :)

Naravno, ne sporim to - samo kazem da kad postoji ista/slicna fare base karte, konacna cena ce biti bar 50-ak evra skuplja zbog te takse u UK u odnosu na neke blize EU zemlje.

€323 Rim-San Francisko povratna :)

budimpesta-cikago povratna 45000 din, koga zanima nek posalje pp, da ne reklamiram agenciju

Da li neko zna da li neka od ovih low cost kompanija leti za Heraklion na Kritu?

Hvala u napred...