Jump to content

Featured Replies

Kupila kartu Temišvar Rim za  jul 25 evrića  :dance:

Koji prevoznik je u pitanju?

Uzgred, da li neko moze da preporuci najjeftiniju kombinaciju do Rima? Prvenstveno iz Beograda...ali ako ne naravno dolazi u obzir i Budimpesta, ili Temisvar. Radi se o ne tako skorasnjem putovanju(april 2014) ali sam mislio da na vreme pogledam cega ima i nadjem sto jeftinije. Sta mi preporucujete?

I da, koliko vidim wizzair vise ne leti za Rim iz beograda? Da li Alitalia ima neke akcije za ovu rutu?

Hvala unapred

Po meni najefitnija varijanta za to vreme bi trebala biti Ryan iz Budimpeste. Ja sam pocetak marta platio nesto manje od  25 evrica povratnu + povratna voz Bg-Bud 27 e.

Za pocetak marta 2014 godine? Ili ove godine?

Posto je za pocetak marta sledece godine cena oko 100ak evra za ryanair iz BDP.

To sam hteo takodje da vas pitam, da li je za ryanair pametnije cekati da se datum priblizi, ili kupovati dosta ranije? Imam utisak da su karte jeftinije kako se datum leta priblizava, mozda nisam upravu.

Kod Ryanaira je uglavnom bolje sacekati na oko 1-3 meseca pred let, kad bude promocija za karata za zeljeni mesec, svakodnevno proveravati cenu, pa kad bude dovoljno niska, istog momenta kupiti. Mozda jedino za karte za spic sezone vredi kupiti dosta ranije, jer im se obicno povecava cena, kako se priblizava datum.

Neka ponuda na UK sajtu Alitalije veceras od 8pm BST, mozda bude i na sajtovima drugih zemalja?

qr6d.png

Ima i na ostalim verzijama sajta neka najava. Bice verovatno, tresla se gora, rodio se mis :D

edit: daju standardnih 15% popusta nocas, kod je NGT15UK, za UK ili NGT15DE za Nemacku i slicno.

550-570EUR Brisel - Rio (u vreme karnevala). Iberia

Edit: Evo jos jedna akcija, u dalekoj buducnosti :) Belgrade Nikola Tesla (BEG) - Tokyo Narita (NRT) za sve polaske od 14.05.14 i povratke pre 10.06.14 - 525eur.

Ne mogu da editujem gornji post ... Elem, ova akcija BEG-NRT je od polovine oktobra ove god do 10.06.14 sa izuzetkom nekih datuma.

jes akcija za NRT u pm , pa kad hocete mozete kartu par mjeseci unapre da kupite za 520evra Aeroflotom

jes akcija za NRT u pm , pa kad hocete mozete kartu par mjeseci unapre da kupite za 520evra Aeroflotom

U tom slucaju se izvinjavam  pijjj ja kada sam trazio u aprilu za sept nije mi izbacio nista ispod 650eur, pa sam pomislio da je ovo super povoljno ... ali, platio sam danak neiskustvu :)

Ima i na ostalim verzijama sajta neka najava. Bice verovatno, tresla se gora, rodio se mis :D

edit: daju standardnih 15% popusta nocas, kod je NGT15UK, za UK ili NGT15DE za Nemacku i slicno.

Na UK sajtu pise NGT15GB, koji naravno ne radi :D Talenti, as usual  clap.gif' alt=':clap:'>

Ja sam se nadao da ce biti 25%, pa sam merkao da pazarim 3 karte za jesen - ali sa ovim manjim popustom nisam siguran bas...

Imam fore do 8am da razmislim.

U tom slucaju se izvinjavam  pijjj ja kada sam trazio u aprilu za sept nije mi izbacio nista ispod 650eur, pa sam pomislio da je ovo super povoljno ... ali, platio sam danak neiskustvu :)

nije to danak neiskustvu vec si trazio spicu (avgust i septempar su uvjek bukurani ful) sad recimo mozes od desetog oktobra da nadjes karte za 520 evra .

Na UK sajtu pise NGT15GB, koji naravno ne radi :D Talenti, as usual  clap.gif' alt=':clap:'>

Ja sam se nadao da ce biti 25%, pa sam merkao da pazarim 3 karte za jesen - ali sa ovim manjim popustom nisam siguran bas...

Imam fore do 8am da razmislim.

Na kraju uzeo samo jednu, za Budimpestu u oktobru...

Ja sam po analogiji stavio UK i pogresio :-[

Inace, probao sam kod na nemackoj verziji sajta, cisto da vidim da li radi i nijednom nije prosao, sta reci...

Ja sam po analogiji stavio UK i pogresio :-[

Inace, probao sam kod na nemackoj verziji sajta, cisto da vidim da li radi i nijednom nije prosao, sta reci...

Nisi, nisi - NGT15UK je radio, a ne GB :)

Krajem septembra WIZZ otvara novu liniju  BUDIMPESTA-MOSKVA(Vnukovo) :-))) moze da e nadje i ispod 100 e povratna

ekstra vest, to za Moskvu, vec se radujem unapred, nisam tamo bila bas dugo dugo...pa ce biti kao da prvi put idem :) (bila tamo bas kad je Matijas Rust sleteo na Crveni trg)

Na jesen, razni datumi - Turkish Airlines: Budimpesta-Toronto, malo preko €400.

6cpm.png

img_logo.jpg

Iskoristite 15% popusta za ekonomsku, kao i za biznis klasu koristeći promo kod QRBEG011*.

Destinacije koje su na promociji: Bangkok, Peking, Singapur, Guangdžou, Maldivi, Tokio, Johanesburg, Delhi, Pert, Bali, Puket, Kuala Lumpur, Manila, Najrobi, Osaka, Entebe, Muskat, Džakarta, Kuvajt, Kolombo, Melburn.

Period prodaje: 17. jul – 04. avgust 2013

Period putovanja: 08. septembar 2013 – 31. mart 2014

Kupite kartu do 04. avgusta 2013 uz popust koji ostvarujete sa promo kodom i letite uz komfor od 5 zvezdica.

Kako se koristi promo kod? Dovoljno je da posetite stranicu qatarairways.rs, izaberete destinaciju do koje letite, unesete promo kod pre nego sto proverite cenu, ili u bilo kojoj kasnijoj fazi u procesu pravljenja vaše rezervacije.

Rezervišite odmah i iskoristite popust od 15% sa promo kodom QRBEG011.

* Neophodno je da ukucate ovaj kod prilikom online kupovine karata na našem sajtu i ostvarite popust od 15%.

gif?token=45d0e5d6d294cb6479b4d31f715160be&

img_logo.jpg

Hvala na trudu, ipak, osećam potrebu da kažem da je promocija čista prevara i to im nije prvi put - stalno pratim njihove cene jer sam baš zadovoljan uslugom i trudim se da biram QR kada god mogu, i baš pre nego što je aktiviran kupon, podigli su cene za ove destinacije za nekih 14%. Prema tome, kada se aktivira kupon, konačna cena je potpuno ista kao što je bila, razlika je manje od 10 evra... Recimo, Peking je bio 551e bez kupona pre tri dana, sada je 594e, a sa kuponom 544e.

Hoću da kažem da verovatno ništa ne propuštate ako ne iskoristite "promociju" :) Pravi popusti su na onim 3-day global sale, a bio je i jedan dobar lokalni popust pre oko mesec dana za putnike iz Beograda, tu su bile uštede oko 100 evra po karti... (pomenuti Peking je bio oko 450e)

img_logo.jpg

Hvala na trudu, ipak, osećam potrebu da kažem da je promocija čista prevara i to im nije prvi put - stalno pratim njihove cene jer sam baš zadovoljan uslugom i trudim se da biram QR kada god mogu, i baš pre nego što je aktiviran kupon, podigli su cene za ove destinacije za nekih 14%. Prema tome, kada se aktivira kupon, konačna cena je potpuno ista kao što je bila, razlika je manje od 10 evra... Recimo, Peking je bio 551e bez kupona pre tri dana, sada je 594e, a sa kuponom 544e.

Hoću da kažem da verovatno ništa ne propuštate ako ne iskoristite "promociju" :) Pravi popusti su na onim 3-day global sale, a bio je i jedan dobar lokalni popust pre oko mesec dana za putnike iz Beograda, tu su bile uštede oko 100 evra po karti... (pomenuti Peking je bio oko 450e)

Nije prevara, samo marketing...

Nije prevara, samo marketing...

Ma naravno, mislim da sam bio jasan - prejaka rec, ali sa njima nikad nisi nacisto, nekada stvarno imaju dobre akcije, nekada ispale ovako nesto...