Jump to content

Featured Replies

Mislim da je ovo novinarska patka. Nisu direktni letovi nego konekcije preko Rige.

Karte su uglavnom oko 200 evra, ima da se nađe od 174 pa na više... Polasci iz BG-a su oko 13, iz Rige oko 17h, a dolazak oko 21... Iz SP-a su oko 22h polasci...

Nova linija kompanije „Er Baltik" , koja će leteti četiri puta nedeljno na relaciji Sankt Peterburg - Beograd.

Od aprila do 15. maja avioni će leteti ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a od 21. maja do 22. oktobra ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Ovo definitivno nema veze sa vezom. Mada moguće da je tendenciozno napisano, kako bi se malo ispromovisalo, pošto Riga baš i nije all time fav destinacija.

Koliko sam videla kod njih na sajtu....dal u povratku mora da se spava u Rigi  :? :? :?

Besmislena i vest i linija...

• 2 weeks later...

Koliko sam videla kod njih na sajtu....dal u povratku mora da se spava u Rigi  :? :? :?

Besmislena i vest i linija...

Ne mora nužno, imaš tu najjeftiniju opciju, ali airbaltic leti par puta dnevno za St Petersburg, ali te taj avion košta više...

Za Island, ideš lepo na wikipediju i pogledaš Keflavik International Airport, pa vidi jel neki ide.. Koliko ja znam ide lagaću te ili German Wings, ili Airberlin i imaš Iceland express, ali nema letova za 20,30eur, već najjeftinije barem računaj oko 200e

Iceland Express. Iz Stokholma 200-250 eur u sezoni je dobra cena. Ima i Icelandair ponekad dobre akcije. Često iz Londona (prosle godine bilo i za 90 funti) ali za to treba i britanska viza.

Ako neko planira Rusiju u maju ili junu, AirBaltic jos danas daje promotivne karte do Moskve i St. Peterburga iz Beograda za oko 70eura - sve takse ukljucene kao i naknada za placanje karticom.

• 2 weeks later...

sto je to red ticket kod austria airlines? Nesta sam tanak s njemackim pa ne razumijem a vidim da ima pojeftinih karata pod tim red ticketom? Treba li nesto posebno da se kupe takve karte ili ne? Hvala

hvala Soma! Upravo sam pazario jednu povratnu Bec-Bg za 79 eura. To mi izgleda dobra cifra.

Тражим карту за NY, DC или Charlotte... И данас видим на агенцији једној близу бранковог моста 339 еура повратна сви трошкови до NY!!!

Одмах сам ушао да резервишем и да купим иако још увек чекам разговор за визу... Кад оо цврц човек који ради у том тренутку је причао о томе како више нема тога.

Да л је могуће да постоји тако јефтина карта? Предпостављам да се лети из Будимпеште... А после те промоције карта 800 евра из Будимпеште... Ма важи из Бгда за много мање паре без цимања.

Ne treba ti agencija, mozes i sam da trazis i verujem da ces naci za nekih 400, 500e. Gledaj Budimpestu, Frankfurt, Rim, Milano... www.myairdeals.com

stvarno budu tu cene, i ja sam se isto pitao prošle godine kako je moguće... i na kraju nisam uspeo da nađem ništa jeftinije od nekih 750 evra sam, a preko agencije sam leteo za 600 iz Beograda. Imale su i varijante za 550, u zavisnosti od povratka. Obično je kombinacija Lufthansa/Continental, Beograd/Minhen/NY

Zapravo, ko ima vizu, najjeftinija i najbrza varijanta je iz Londona. Povratne karte su se mogle naci i za nepunih 300e. Ukoliko su letovi vezani, tj. ne menja se aerodrom, viza nije potrebna.

Potraži na kayak.com. American Airlines iz Budimpešte ima sasvim OK cene za NYC. U martu kupljena karta za avgust za 415 eur. Aerosvit ima prilično niske cene, al mene stra' s njima  :)

Nataša odakle ti info? i koja kompanija je u pitanju? Ako je British Airways, čuo sam, ali nisam siguran, da više ne mogu dve torbe na prekookeanskom letu njima

Potraži na kayak.com. American Airlines iz Budimpešte ima sasvim OK cene za NYC. U martu kupljena karta za avgust za 415 eur. Aerosvit ima prilično niske cene, al mene stra' s njima  :)

Što Somo? Leteo sa Aerosvitom. Bio vrlo zadovoljan.

Pa i nisu bas predrasude, pogledaj komentare na airlinequality.com, Aerosvit ima ubedljivo najgore reviews medju evropskim kompanijama. Ja sam jednom rezervisao kod njih ali su otkazali let. Mozda je i bolje tako.

Nataša odakle ti info? i koja kompanija je u pitanju? Ako je British Airways, čuo sam, ali nisam siguran, da više ne mogu dve torbe na prekookeanskom letu njima

Cini mi se da je British, a za torbe stvarno ne znam. Inace, planiram NYC, pa pratim cene. Odlicni su i kayak.com i momondo.com.

Zapravo, ko ima vizu, najjeftinija i najbrza varijanta je iz Londona. Povratne karte su se mogle naci i za nepunih 300e. Ukoliko su letovi vezani, tj. ne menja se aerodrom, viza nije potrebna.

Нема шансе. До сад нисам нашао карту која није испод 500 евра. Ево ти ми нађи карту за 400 евра и ја ти дајем 50.

Преко Лондона су прескупе карте...

Napisi ovde datume, pa cemo svi zajedno pratiti, ne treba nikakva provizija! ;)

25.07. повратак 05.09. аравно да може горе доле недељу даа или јаче у зависности од цене.

NY    или    DC    или Charlotte

Ја сам гађао NY јер су најјефтиније карте.

Kada se mogu ocekivati snizenja/akcije ryanair-a, spanair-a low cost kompanija uopste?

Il je to lutrija, nema pravila kad su snizenja?