Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel neko za neko okupljanje ili mozda  :kamp: sledeci vikend?

Neka priroda? Nesto nedaleko od NSa?

Sve ideje i predlozi dobrodosli! :)

flowers::

• Author

moze....tako nesto...fina hrana, logorska vatra, pod zvezdanim nebom... :P

a, moze i kombinacija setnje po cickovim poljima... I don't mind  :) pa ko voli nek izvoli...

moze sve....samo da nije u gradu....

moze i prespavanje jednu noc negde....

puno nesto sve moze u ovom postu! :)

Nekima sam vec spominjala tu opciju, mislim na odlazak u moju kolibu u sumi, ne bas za Prvi maj, ali sto da ne :D. Kucica je smesno mala, bez struje vode, toaleta, jedino je "problem" sto je na Partizanskom putu, tako da oko 1. maja zna da bude guzva na tom pravcu. To je inace na 25 km od Novog Sada, neki znaju gde, neki nagadjaju :D Razmislite pa se javote. Mi inace idemo tamo jos u petak 95%.

Ja sam ZA!!! Poslovne obaveze mi nisu dozvolile produzeni vikend ali jedno prespavanje mogu da iskombinujem. Naravno,bilo gde samo ne u gradu.

I ja sam za stosta, li prespavavanje nije moguce, bar ne u kucici, jer je smesno mala, sa tri mala lezaja, a nas je vec toje, ali zato u blizini siguno moze nesto da se iskombinuje :kamp:

Nije vazno GDE nego SA KIM,ajde, dajte predloge, kombinacije,trice, kucine... ko je iz BG moze kolima samnom.

Ja nemam nista planirano ali mislim da ce sume oko Novog Sada biti krcate i nadimljene. Mozda negde na nekoj dunavskoj plazi hm?

Ili negde na mrtvoj Tisi kod Curuga

nema jos uvek komaraca tako da mislim da cemo biti bezbedni

;D

Iskreno, ja bih najradje sa Slobom, al` nemam adekvatan pasos za to neophodan, ali bice :D

Zvala na Frusku goru, niko se ne prijavljuje dobro :( , uzgred ovo je podaleko od Novog sada, al` dobro. A i coveka cu ispratiti za Crnu Goru pa nema ko da cepa drva ;D stoga resih da se pridruzim prvoj interesantnoj ideji za gdegod :stop:

• Author

:party:

moze maja i kod tebe...bilo bi lepo :) ...a moze i nedge drugde....pored neke reke, marino...tisa je ql ideja....

Ja sam bio na Trenchu prosle godine a idem i ove (subotu i nedelju). Bilo je prva liga. Satore smo postavili u nekoj sumici jedno 500 metara od festivala i tu je bilo 20ak satora. Preko dana pivo, rostilj, gitare, paprikas... a uvece koncerti - sta vise covek moze pozeletii  :pivoooo:

Kris... sta smo odlucili...

mislim... po meni je i Kikinda opcija... velika kuca sa velikom avlijom, mir tisina...

:hihi:

• Author

Evo, prihvatamo Majinu ponudu, dakle, ipak FG.... :)

Nalazimo se sutra u 10 na glavnoj autobuskoj stanici, pa idemo do Maje....Tu i nocimo, znaci, trebaju nam satori, vrece za spavanje....Ima malo mesta i kod Maje u kuci, ko nema sator...ali bi bilo dobro da se svi koji zele da idu jave ako nemaju sator ili vrecu, da bi mogli tacno da vidimo sta cemo i kako cemo....evo moj mejl, ko nema [email protected] .

Za sada znam da ide MajaZmiya i Goca i Lazar i Marina i ja....

Naravno, sva spontanost pri odlucivanju sta videti i gde stati malo na putu je vise nego dobrodosla... ;)

Izvinjavam se svima na temi ali shvatila sam da duboko kasnim sa mojim freelancerskim piskaranjima i da ne  mogu nigde daleko od Bg-a bar ne tamo gde nema struje.

Tako da cu ja samo skociti do drugara koji prave rostilj negde pored Avale i nazad na piskaranje.

Sorry.

Vidimo se za maraton

;D

I ja cu biti u limanskom parku. Grad je samo nas! :hihi:

P.S. Mada lepo ce biti i kod Maje, moram kupit' sator sto pre

Nadam se da je i ostalima bilo bar upola dobro kao meni i Zenji :) Nadam se da se vidimo opet, nekom prilokom ;)

• Author

bilo je prelepo!  ;D hvala, Maji i Zenji!  flowers::

sad znamo gde tacno da skrenemo....a da ne prosviramo gusle...  smartass