Jump to content

Featured Replies

Auuu!! Respect!

Prelepa jeste... sve dok se nije pokrenula priča o ski-centru. Još kad smo bili na noćnom kampovanju tamo, bilo je jasno kuda vodi pravljenje tog centra - u trajnu devastaciju bisera prirode.

Fotografije su sjajne!

Prelepe slike majstorski urađene,veoma lepo predstavljena Stara planina!

Predeli su fantasticni,... Medjutim moram da kazem da mi se ne svidjaju boje,.... Nekako su nestvarne,... Nije mi namera da uvredim autora,... samo govorim svoje misljenje... Pozdrav svima...

Predeli su fantasticni,... Medjutim moram da kazem da mi se ne svidjaju boje,.... Nekako su nestvarne,... Nije mi namera da uvredim autora,... samo govorim svoje misljenje... Pozdrav svima...

Autor se ne vredja, nista ne brini. Navikao je da prima takve komentare od svih onih koji ne koriste prednosti polarizacionog filtra:-)
  • 5 months later...

fotografije su nestvarno lepe!!profi skroz!!!!

• 5 weeks later...

S tim što je potez od Babinog Zuba do Midžora samo najpoznatiji, a ne i najlepši deo Stare planine. Njeni najlepši kutci su nekoliko desetina kilometara jugoistočnije, a dotle srećom "civilizacija" neće stići tako brzo. Čak ni asfalt. Postavio sam neke linkove u temi o vodopadima, pa možete da bacite pogled, dok ne skockam foto albume i putopis od ovog leta.

Eh da... Fotografije su zaista besprekorno odrađene, svaka čast  clap.gif' alt=':clap:'>

klanj:: klanj:: klanj:: savršene fotografije, prelepa priroda, svaka čast autoru.
  • 2 months later...

Dolina Goleme, Crnovrške, Baltaberilvačke reke i Korenatačkog ili Trgoviškog Timoka... koliko naziva za istu reku :)

• 5 months later...

Mislim da ima svih vodopada sa stare planine na sajtu http://www.vodopadisrbije.com Odlican je, vredi pogledati

• 1 year later...

Vrh! elem kazi ti meni s cume si fotkao i pojasni mi to za polarizacionog filttera? boje su vrhunske kao na nekom profi raw formatu.

Fotke su baš fascinantno privlačne za gledanje ...

Odmah da poželiš i da budeš tamo...  :)

• 1 year later...

Ово планинско цвеће је сакупљено на  Старој планини, на локацији Јабучко равниште, насумице за десетак минута. Има преко 50 различитих врста пољско- планинског цвећа. Већина је лековита и ту им једино станиште. Сада је ту изграђен хотел, тако да је све то уништено! Ја лично више никада не идем тамо. Фотографије које је поставио Haralampije, заиста су уникалне!

Video%2520No.4%2520311_0001.jpg

Edited by herba

• 3 years later...

Kakva je situacija leti sa prevozom od Beograda/Niša do Babinog zuba, ili makar Kalne? Ima li nekih drugih kombinacija?