Jump to content

Featured Replies

Posted

Putovanja?

Zanimanja?

Avanture?

Pa, planiranje mi nije bas u planu.

Da vidimo, najraniji plan bio mi je da budem princeza :king:, pa Maja mala jahacica, po istoimenoj slikovnici. Pa strumfeta, sreca jedna sto to nije ostvareno.

Kada sam prosla fazu astronauta, htela sam da budem pisac ili pesnik.

Planirala sam da odem u Gornji Milanovac i pokupujem sve one divne stripove, taze iz stamparije.

Planirala sam da gurnem jednog decka u Rimski bunar.  :ll:

Da gledam formulu 1 u Madjarskoj, i da pobedi Ajrton Sena.

Da vise porastem, u nekim delovima.

Da imam kuce.

Da zivim u prirodi i vratim kozarstvo u Srbiju.

I da studiram psihologiju, umesto prava. Mada,  kad razmislim, plan da budem student, ne da sam ostvarila, nego istrajavam ihaaj! smartass

Hm, ako preskočim faze leve polutke, Apača i rocknroll pesnika disidenta, sti?em valjda u ono doba kad sam bio mlađani pasionirani autostoper i nisam jo? kapirao da se najlep?i delovi litosfere ustvari nalaze daleko od drumova. Tad sam imao ideju da jednom kad upi?em fakultet - padnem godinu i zaposlim se na neko vreme kao kamiond?ija. Kako i ne bih - stane mi čovek, popnem se u kabinu, ja cu do Bogatica, a vi ?, - ja idem za Holandiju. Sjajna stvar, zar ne ?

Posle, kad sam oti?ao u Beograd da studiram, prvo mi mama i tata nisu dali da padnem drugu godinu, a u međuvremenu su mi se dosta ogadila motorna vozila (proces jo? traje i odavno je u poodmakloj fazi) pa sam i ovu ideju lako zabatalio. Nego, stvarno me čudi da medu nama nema ni jedan kamiond?ija, i da među kamiond?ijama jo? nisam sreo ni jednog koji (mi je pricao da) je pre svega zaljubljenik u daljine.

Eto, svet je zuvek propusti sansu da ima jednog takvog.  :cry22: A da ti to bude barem hobi?  Mozez da vozis obucen u letnjeg Deda Mraza i delis stoperima paketice svog bogatog iskustva.  flowers::