Jump to content

Featured Replies

Posted

Sećate li se da smo jednom negde pominjali sajt "Where the hell is Matt?" ? Nedavno sam ponovo natrčao na Meta, ali u drugom izdanju.

Nisam siguran da li da mislim da je kreten, zabavan ili ciničan čovek.

Pogledajte

pa prosudite. Tih videa ima još ako vas ne mrzi da tražite.

Samo sam malko ljubomoran na tog lika, i vreme koje on ima a da ne mora da misli o novcu nego putuje čovek...

Sličan fenomen, mada meni simpatičniji i zbog načina na koji je putovao i zbog celog dojma njegovog videa je

.

Ovo već mogu da zamislim i sa finansijske strane...

Moram da dodam lika čiji profil ne mogu da nađem na CS-u a koji spada u ovu priču zato što se na gomili mesta na svetu slikao tako da izgleda kao da mokri na njih  :bang: (neko od CS-ovaca će već znati na koga mislim).

Tu je još i jedna poznanica koja je sa sobom nosila plišanog medu koji se slikao na svim mestima na kojima je bila... a tih mesta je bilo puuuunooo...

Eto. Nisam siguran koji je smisao ove teme. Učinilo mi se da postoji ta neka kolekcionarska potreba i uniformisanje putovanja kod nekih putujućih... šta znam. Interesantno je, pa da podelim.

:mrgreen:

Ima lik na CSu,Poljak, koji se slika gole zadnjice na svim mestima koje je posetio, cak je i ispred Ajfelove kule spustio gace  ::crazy:

E dobro da si me podsetio na ovog Where the hell is Matt, sećam se da sam gledao neki njegov video pre možda 2-3 godine i nisam mogao da zamislim kako je mogao otići na sva ta mesta. Tada je još plesao sam, sada vidim da je sve to pretvorio u biznis... što i nije loša ideja, barem ima para da putuje još :)

Evo našao sam na njegovom web sajtu da traži nekog pomoćnika da mu sređuje hotele itd. Ono što je zanimljivo je da će biti u Budimpešti sledećeg meseca (hmm, i u Damasku 19. maja, možda ga i sretnem)

http://seattle.craigslist.org/see/tfr/1684497600.html

1. Damascus, Syria - Dancing on May 19th, 2010

2. Budapest, Hungary - Dancing on May 21nd

3. Marseille, France - Dancing on May 23rd (traveling overland from Budapest)

4. Algiers, Algeria - Dancing on May 25th (traveling by sea from Marseille)

5. Caracas, Venezuela - Dancing on May 28th

Bas sam i ja nabasoa na ponovo na tog lika sto je hteo peske da obidje aziju i evropu. Stigao je do trecine puta pa odustao. A sve je sam finansirao, koliko sam procitao u njegovom blogu.

Matt je valjda iz Australije ako se ne varam. Radio je u nekoj kompaniji za pravljenje igrica. Hteli su da narave neku porodicnu igru ali su sracunali da se nece isplatiti te su preli da prave neku pucacinu sa vanzemaljcima, spasavanjem sveta sa puno nasilja. Tu je Matt popizdeo i pokupio svu ustedjevinu i otisao da putuje. Kada je sjebao sve pare otisao je u Ameriku, valjda Vasington. Javljale su mu se mnoge kompanije da ga sponzorisu, ali nije hteo da nosi majce sa njihovim natpisima i da ih reklamira. Pristao je na sponzorstvo neke firme koja valjda nije trazila nista za uzvrat i krenuo ponovo na put.

Ovo sam sve cuo sa neke njegove prezentacije, a da valjda zaradjuje i pare od tih prezentacija.

Super to sve meni, i ja sam mislio da na svakom mestu treba nesto da uradim ali nikako da se smislim. Jedno vreme sam na svim meni bitnim lokacijama nosio jedan slameni sesir koji sam kupio pre par godina na exitu. To je nekako neprakticno...

Mozda se setim necega.  ;D