Jump to content

Featured Replies

Posted

U julu se vracam iz Bremena za Beograd,pa me zanima koja je najbolja i najjeftinija varijanta?

Vidim da Ryanair ima letove iz Bremena do Zadra,pa me zanima da li je to najpovoljnija varijanta,i da li neko zna koliko je karta od Zadra do Beograda?

Мени ортак данас стигао из Задра и ово је само варијанта дакле не и најјефтинија - 50 евра комби што те вози од адресе до адресе. А како ми је он рекао ваљда је бус 50 евра повратна.

Svako jutro iz Zadra ima u 7.00h bus za Beograd koji stize na odredište oko 18.10h. Povratna karta je pre oko godinu i po dana bila oko 65 eur, u jednom pravcu je verovatno oko 45 eur. Iz Zadra autobus najčešće kreće poluprazan, pa bih ja lično uvek izabrao tu opciju - zbog sigurnosti vremena polaska i dolaska, zbog gotovo nepostojeće gnjavaže na granici, a i zbog relativno standardne udobnosti (nema nepoznanica tipa drndav kombi itd).

• 1 month later...

Durstvo, a mene zanima kako od Beograda do Zadra? Da li ima neko nesto sigurno da bi mogla tamo da stignem sa porodicom.

Za sada jedino sto sam nasla jeste autobus iz Zrenjanina. Ne mogu da verujem  :?

Ako ideš sa porodicom povoljna varijanta ti je vozom sa presedanjem u Zagrebu, naravno pošto ide cela porodica ne znam koliko vam odgovara presedanje. Idete vozom u 10:20 iz Beograda, u Zagreb stižete u 17:55 i onda idete za Zadar u 21:33, samo pazite u koji vagon ulazite, pošto se taj voz u Kninu deli na dva dela za Split i Zadar. I u Zadar stižete u 05:40. Postoji povratna karta CityStar, koja važi za grupna putovanja od 2 do 5 osoba, gde samo prvi putnik plaća punu cenu karte, a svaki sledeći samo polovinu cene (čini mi se čak i da deca mlađa od 12 godina plaćaju samo četvrtinu), a deca do 6 godina se prevoze besplatno. Takva povratna karta Beograd - Split košta 88 eura za prvog putnika (dakle 44 za ostale putnike, 22 za decu mlađu od 12 god). Ne znam koliko je do Zadra, ali bi trebalo da je manje više ista, verovatno i par eura manja.

Thnx, Rax! Ova informacija mi je svakako pomogla. Ako ima jos neko neku varijantu bila bih Vam zahvalna. Pozzzz