Jump to content

Da li dolazite kod Slobe na rostilj? (ovo pitanje je cisto da mogu bolje da se organizujem) 6 members have voted

1. 1. Da li dolazite kod Slobe na rostilj? (ovo pitanje je cisto da mogu bolje da se organizujem)

• Da
      5
    • Mozda
      1

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

E pa drustvo ovako stvri stoje. Moj plac na Popovici (Novi Sad) je malko zarasto u travu i neko zbunje a imam jos od prosle godine naseceno drva za dve godine da se grejem :) Pa mi je palo na ideju da organizujem/o rostilj i ujedno da malo pokosim/o i isecem/o siblje itd...

Ja bih mogao da obezbedim rostilj i alatke za rad, naravno radilo bi se na dobrovoljnoj bazi, ko ima viska energije  teg samo cemo je pravilno kanalisati  :D a sto se tice cuge i klope da svako posnese ono sto bi da ispece i da popije i tako cemo biti sigurni da ce svi biti zadovoljni, naravno ja bi ucestvoavao sa nesto extra klope i pica. Ako ima raspolozenih moze i neki paprikas da se skuva jedino ne znam gde da nadjem dovoljno tanjira i escajga.

Ako ima raspolozenih rostilj bi mogao da bude recimo u subotu 22. maja i mozemo da organizujemo celodnevno druzenje.

Takodje posto ja plac malo cudan ima veliki nagib na jednom mestu a hocu kucu da pravim pri vrhu sve vase ideje do 3 popijena piva  :pivoooo: ce se uzeti u razmatranje  :)

Mali predlog za escajg: plastične činije koje u onim radnjama što prodaju plastiku koštaju po 15tak dinara i male plastične kašike... i nema problema. Mislim da je to najbolja varijanta za kotlić, tako barem ja radim :)

Rado bih se priključio ovoj radnoj akciji ali sam tog vikenda u pećini... ako sve bude kako treba :)

Racunaj na mene, ako nesto ne iskrsne tog vikenda naravno. Ocu da pomognem, nisam bas nesto vredan, al sam zato glup za dvojicu! :)

Evo i ja se prijavljujem. Znam kolko tolko da kosim sa kosom, mada moze i sa srpom ako mi bude falilo bolovfa u kicmi. Mada ja bih pre da budem covek iz pozadine, neko mora i taj gulas-paprikas da napravi.  ;)  Meni je to kuvanje jako interesantno. Evo ja cu poneti sve zacine i povrce, i malo mesa pa da se iskombinujemo sa ostatkom mesa.

A pribor za jelo moze svako svoj da ponese.  :eat:

• Author

E ovako posle konsultacija sa drugarima rostilj fiksiramo za 23. MAJ (NEDELJA)  :eat: :eat: :eat:

Bice kotlic, Nikola91 se prihvatio posla a ja cu se potruditi da obezbedim kotlic, rostilj sam danas kupio  :eat:

Ja cu se potruditi da nabavim i one plasticne tanjire i plasticni escajg i jos ponesto sto treba.

A svi koji dolaze neko ponesu osmeh, dobu volju i sta hoce da peku i da piju a ja cu obezbediti sve ostalo.

Lokaciju placa na popovici cu postaviti samo da ucrtam na GoogleEarthu, to je inace pocetak Grigovackog puta, blizu bunkera na popovickom putu.

E, super, onda ću i ja najverovatnije da svratim, subota bi mogla biti radna (avaj), ali nedelja sigurno nije. Imam akcijaške krvi u sebi, jes, i neke obaveze od rana jutra u ponedeljak, ali kakve to veze ima.

Neću da glasam jer nisam na 100%, pa da ne zbunjujem.

• 2 weeks later...

Hehe, gde je nestala opcija "ne" :) ? Eto, da ne bude da se nisam javila, ja ne mogu da dođem, a rado bih, zaista. Nisam lepo organizovala svoje vreme ove nedelje, pa neću stići da se iscimam do NS-a i dalje, kako beše plan za vikend. Da sam bliže, svratila bih. Lepo se provedite.

• Author

Nadam se da ce vreme da se poboljsa jer ako bude padala kisa moracemo da odlozimo rostilj.

Do kraja nedelje,pa i za vikend, prohladno sa kisom.Obzirom da sam se prijavio za akciju ipak glasam da se odlozi za neki suncaniji dan a ti domacine,odluci.

• Author

Razlicite prognoze kazu razlicito pa cu ipak sacekati do petka da vidim kako ce biti.

Ma da i da bude hladno, samo da nepada kisa odoh ja sam da malo radim  teg

Necu da vas obeshrabrujem, ali sinoc sam cula prognozu da ce za vikend biti kise, i to obilato a sve zacinjeno grmljavinom.