Jump to content

Featured Replies

Posted

U Julu se vracam sa bratom iz Nemacke preko Milana(Bergamo) i izmedju letova imamo veliku pauzu(24h) pa smo planirali da malo skitamo po Milanu i vidimo grad, ali ne znamo gde i kako mozemo da ostavimo prtljag na aerodromu, je l` ima neko neki predlog????

• Author

Ok, je l` znas mozda koliko se placa da ostavis tamo stvari i koje velicine torbu-kofer mozes da ostavis?

Hvala. . .:)

Ne placa se nista, ali se koristi kovanica 1-2e za zakljucavanje (kad otkljucas dobijes nazad)...ogromno je i moze da stane bas dosta toga unutra, mada niko ne brani ni 2 lokera da zauzmes ;)

• Author

Znam da sam dosadna , ali samo jos jedno pitanjce. . .Znas li do koliko sati radi taj trzni centar? Da znamo kad bismo morali da se vratimo iz Milana. . . HVALA PUNO!!!  klanj::

• 1 year later...

Znam da se Orio tržni  centar nalazi sa druge strane auto puta od aerodroma, ali sam videla negde da ih povezuje podzemni prolaz. Zna li neko gde se to nalazi na aerodromu (nije mi pošlo za rukom da nadjem plan aerodroma)

Nije podzemni prolaz nego redovni, treba oko 8min. da se dodje do TC...dobra cinjenica je da su lokeri u predvorju, pa se ne mora cekati otvaranje cetra (9h).

Hvala. A kao nesto samproguglala i zakljucila da se izadje iz aerodromske zgrade i ide na desno nekih 500 metara i da je to to. Meni treba i locker ali mi treba i proddavnica Wind-a da bih pokusala da uzmem microsim karticu za 3G internet, ako mi uopste i daju zbog toga sto nisam italijanski dravljanin. Hvala na informaciji

...zakljucila da se izadje iz aerodromske zgrade i ide na desno nekih 500 metara i da je to to.

Tacno je...izlazak sa aerodroma, pa desno, ali nakon toga kada se predje put, moras na-levo isto tih 500m ;)

eeee bas fino :)))) taman koji gram da izgubim i taman ce i biti 9 sati dok stignem :))) što bi rekli, sve za G3 za iPad :))))

kakav sam ja paćenik :)))