Jump to content

Featured Replies

Posted

Početkom avgusta idem u Atinu.

- Šta mislite hoće li se smiriti situacija do tada?!?

- Šta se dešava u slučaju da putevi budu blokirani, da li će mi hotel refundirati novac, uprkos tome što sam uzeo opciju ''non refundable''...(Malo zeznuta stvar)... Mada rekli su mi da se novac ne vraća samo u slučaju da ja otkažem ili se ne pojavim.

Neko rešenje?

Unapred hvala!

Ako nemozes da ih pobedis pridruzi im se :)

Salim se, Ako si uzeo non-refundable mislim da ti nece refundirati novac.

Stvarno? Ja ne znam da li to važi za nepredviđene okolnosti? tj one u kojima objektivno ti nisi kriv zašto ne ideš? Njihova je krivica što su stupili u štrajk, ne tvoja kao putnika iz druge zemlje koji veze sa tim nema....

Budi pozitivan ;)

hm, novac ce ti vratiti samo ako zvanicno bude proglaseno vanredno stanje ili tako nesto slicno...

a ako bi ovo kod njih potrajalo do avgusta, bojim se da, kako su poceli, tada ne bi ni bilo tog hotela koji si rezervisao...

Ja nebi ni trenutka razmisljao dal da im se pridruzim ili ne! Bas je neki dan na akropoli svanuo transparent NARODI EUROPE, USTAJTE!

Izvod iz pravilnika za upotrebu foruma, koji svakoga lepo molimo da pročita pre nego što počne da ga koristi:

STOP velikim slovima

Konstantna upotreba velikih slova (pod Caps lock-om) ima značenje vikanja što je nepotrebno na forumu. Posebno je nepotrebno pisati naslove tema koristeći samo velika slova. To kvari opšti izgled foruma, a ne čini da vaša poruka bude primećena. Sem toga, izgleda ružno, kao da smatrate da je vaše pitanje važnije od pitanja koja su postavili drugi korisnici.

Naravno, sad ja to treba da prepravljam, što nemam nameru...

putujem za grcku prvog juna ...cuo sam se sa ortakinjom i kaze da je sve na tv-u prenaduvano i da se spicim u atinu i uzivam....

;o))

• Author

nadam se da će sve funkcionisati u Atini tokom leta.

borisk76 prenesi svoje utiske po dolasku ako budeš imao vremena....btw.kako ideš, kojim prevoznim sredstvom?

Чудно је то како се у Грчкој све смири кад почне туристичка сезона.  ;D

• 2 weeks later...
  • 5 years later...

Planirao sam sve na brzaka, nasao avion za 100 evra povratnu i taman da kupim, kad ono kazu da je Atina blokirana, strajkovi na sve strane. 

Ne znam da li da se predomislim, da ne kupujem kartu ili da idem, pa sta bude. Kazu da je ispred Parlamenta bas gadno, da je prevoz uglavnom blokiran. Da ce svi u strajk da krenu. Ne bih voleo da platim smestaj i avion i da ne vidim nista osim molotovljevih koktela. :D

Sta vi mislite?

Ako ti daju da bacis jedan onda se  isplati. :)

Situacija u Atini je losa dosta dugo i posto je glavni grad sumnjam da ce se promeniti dok se ne sredi drzava,ali mislim da je sve malo preuvelicano i da ne bi imao problema. Ne znam,nek kazu ljudi koji su bili letos u putnickoj kuci tad su bas bili neredi koliko znam,pa ti mogu reci kakva je situacija otprilike,sumnjam da je gore trenutno.

Mene interesuje da li rade muzeji, Akropolj, Narodni muzej i to. Nemam nameru da se potucam po kaficima, kafanama i slicno. Od transporta zbog blokada mi je bitno samo da stignem bezbedno od aerodroma do centra i natrag na avion. 

• 1 year later...

Da malo osvezim temu, pitanjem. :biggrin: Priblizava se ponovo cuveni zimski raspust, pa mi je Atina opet postala aktuelna. Da li neko ima svezih informacija sa terena, koliko vidim, za sada nema protesta. Planirao sam avionom, to je oko 100 evra ako se leti Aegenom, povratnom. Ne znam da li tu racunaju normalni bagaz, posto ne pise na sajtu nista o tome dok ne uneses licne podatke. 4 nocenja sa februarskim datumom je oko 120 evra. 

Interesuje me oko kupovine ulaznica, da li neko ima savet ili informaciju, ili neko neki predlog kako da me put izadje jeftinije (ja sam od onih koji mogu da sede u busu 24 sata a da ne utrnu, samo je bitno da se kotrlja :D) 

Svaki savet je dobrodosao.