Jump to content

Featured Replies

• 3 weeks later...

Mi idemo Wizz-om u junu, 140e povratna iz Budimpeste, kao clan Wizz-a. Sad su me drugari pitali da im nadjem nesto za jul, ali mislim da nikad nije bilo skuplje. Varijanta kojom sam putovala prije par godina, Beograd-Memingen-Porto (Wizz+Ryan) je sada basnoslovna (200+ eur). Evo, ITA Matrix kaze da postoji let u avgustu Austrian Airways-om za 222e povratna (Lisabon-Budimpesta, Beograd-Lisabon).

Postoji dve jeftine/ije varijante ovog leta za Lisabon:

1. Ryan Air: Zadar-Marsej-Lisabon, povratne koliko vidim ako se krece pocetkom jula oko 130 Eur

2. Vuleing Beograd-Barselona, pa nastaviti isto sa njima ili neci neku drugu - ako se nastavlja sa njima izadje  na 200 Eur u julu sada, pre nekoliko nedelja je bilo mnogo povoljnije :(

Za prvu varijantu se plašim da bi ispala skupa jer stići od Zadra do Beograda busom je, čini mi se, oko 8500 din povratna. Imam druga koji je iz Pule i ide redovno tamo i znam da plaća kartu 9500 din. Za taj sveukupan iznos mislim da je previše cimanja.

Za drugu varijantu postoji i Budimpesta-Barselona Ryan-om (140e povratna u avgustu trenutno).

• 2 weeks later...

Možda može da se ukombinuje Beograd-Pariz (Wizz Air), onda dalje da se hvata Ryanair, eventualno easyJet ili Vueling, mada oni ne lete sa Bovea (valjda) pa je malo cimanje do De Gola. :)

Edited by Shane

• 5 weeks later...

Ljudi pomagajte, treba mi sto je hitnije moguce najjeftiniji let iz Beograda/Budimpeste za Porto. Period je 30,06 do 30,07, moze i par dana razlike ako postoji neka jeftinija varijanta. Za sad sam nasao najjeftinije iz Budimpeste za Porto 29,06-30,07 za 240 evra. Hvala Vam unapred, svaka Vasa sugestija bi mi mnogo znacila! :)