Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao, zdravo ))),

da li neko planira ovih dana iz Bg-a za Budimpestu? Tacnije petak (14.5) odlazak i povratak u nedelju (16.5). Ja cu svakako da idem i taj vikend, a kako stvari stoje i sledeci 21-23.5  :blob:. Ima li interesenata?

pozdrav

e jbg prijatelju, gde si bio malo ranije????

ja sam takodje isao sam, ali 7-10 V.....

neki drugi put, perhaps????

• 3 months later...

Ma ja cu biti tamo, pa rekoh mozemo da se sretnemo i vidimo! Ja cu najverovatnije da se vratim BUSom do Subotice, jeftinija mi je varijanta jer u Pestu dolazim iz Beca!

Bratko, ja se vracam iz Baskije sutra, subota, predveche sam u Budimpeshti pa cu nocnim vozom za ns...

barte i ja polazim za koji minut za pestu pa nocnim vozom za Bg! Moj broj je +381641188757 pa mi sutni sms di da te cekam. Ja cu biti u pesti oko 20:00! ako ne meeting point je 22:30 ispred stanice! PS: necu proveravati mail vise jbg!

Pozdrav svima,

je l' ide neko za Budimpestu nocnim vozom 15. septembra ili mozda automobilom u toku dana, da podelimo troskove?

Postoji velika sansa da idem bas 15. septembra nocnim, mogu da ti potvrdim na PP kad budem znala zasigurno :)

• 2 months later...

bicu u budimpesti poslom do 28.dec. razmisljam da ostanem i za NG ali tada vec vise necu imati drustvo... neko u slicnoj situaciji, neke zanimljive ideje?

pozzz :)

продужи с нама до Беча и Братиславе и Прага.....

тачније, ни ми (2 момка + моја маленкост) још увек не знамо у ком ћемо граду да лудујемо најлуђу ноћ, али, искрено се надам да ће бити један од ова 3.....

Б-пешта ме није одушевила....

nono

AmonRa hvala! imate vec neki plan? posto sam ja manjevise odlucila da se 28. vratim za BG jer treba da putujem za Brisel 3.januara. mislila sam se da li da ostanem u budimpesti do tad pa da idem wizzair...

pozz, Lidija

хммм, рецимо, али - првобитни план је већ промењен, тако - боље је да нема плана!!!

дакле, чим сам постовао теби овде тај предлог, јавио ми се у.н.и.к.е. и рекао да би она са супругом ишао колима до Беча за НГ, а у повратку - дан/два у Братислави, па да поделимо трошкове.....

ја сам мислио да је то идеално - таман би било ок, мада мало гужвања, но, није далек пут.....

но, сад се мени не јављају ова два лика који су били у првобитној постави - тако да претпостављам да имају неке друге тајне планове......

али, како сам ја пререшио да ИДЕМ горе - мислим да ће тако и бити...... наиме, због тога сам одустао од Т-никија....

дакле, нас троје - вероватно идемо..... с тим да ћу видети на убедим још неког да иде са нама, или у супротном - ја ћу остати у Братислави за НГ - имам тамо неке познанике, а да не бих сметао овим голупчићима.....

и тако.....

да појасним:

јавио ми се у.н.и.к.е. и рекао да би она са супругом ишао колима до Беча за НГ

тачније - Un I.Q. ue, и ОН би ишао са супругом колима...

но, сад се мени не јављају ова два лика који су били у првобитној постави - тако да претпостављам да имају неке друге тајне планове......

први план са два друга за Нову годину у Бечу - пао у воду...

али, како сам ја пререшио да ИДЕМ горе - мислим да ће тако и бити...... наиме, због тога сам одустао од Т-никија....

дефинитивно славим Нову у Бечу или Братислави, па макар сам...  ::crazy:

Т-ники је скраћено од Тесалоники, иначе је то град нама познат и као Солун.....    :dance:

ја ћу остати у Братислави за НГ - имам тамо неке познанике

ово је за случај да се изјалови и други план са Un I.Q. ue-ом и његовом супругом...

јасније?

и тако.....