Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim da mi neko pojasni nesto u vezi vize za USA. Imam prijatelja u Teksasu i kod njega bih isla na mesec dana, sta mi treba od papira, on je americki drzavljanin i da li mi treba njegovo garantno pismo ili ne. Unapred zahvalna biljana.

• Author

mozda malo smaram, ali prvi put bih isla za ameriku, imam na racunu 5.000 dolara i u radnom odnosu sam kod drzavne firme. Imam vikendicu na moje ime, a zivim u kucnom domacinstvu sa sestrom. Molila bih malo detaljnije informacije o vizi i o svemu sta mi jos treba, i ako mi treba pozivno pismo iz USA kako izgleda i sta navesti u pismu sve. Unared hvala. Mozes poslati i na moj mejl, ako nije problem.

Ne treba ti pozivno pismo nego samo oni papiri sto su navedeni na sajtu ambasade.

Procesljaj malo teme o americkoj vizi na forumu i videces da je sve vec detaljno objasnjeno.

I ako je sve kako si napisala dobices vizu jako lako, najverovatnije ne 3 godine, samo nemoj da trazis vizu na duzi period od mesec dana

• 5 weeks later...

Pozdrav svima... Planiram da za jedno mesec dana zakazem intervju za americku vizu. Isao bih tamo turisticki, vrlo verovatno New York. U USA sam bio 4 puta do sada a zadnji put prosle godine su me odbili. Zaposlen sam, imam plac od 52 ara na sebe i stan u centru Kraljeva. Mene zanima vase misljenje kakve su mi sanse za dobijanje vize?

Teme spojene! Nema potrebe otvarati novu temu ako slicna vec postoji. Pre postavljanja pitanja, koristiti opciju "search", mozda vec postoji odgovor na Vase pitanje u nekoj od slicnih tema.

Pozdrav svima... Planiram da za jedno mesec dana zakazem intervju za americku vizu. Isao bih tamo turisticki, vrlo verovatno New York. U USA sam bio 4 puta do sada a zadnji put prosle godine su me odbili. Zaposlen sam, imam plac od 52 ara na sebe i stan u centru Kraljeva. Mene zanima vase misljenje kakve su mi sanse za dobijanje vize?

Zasto su te odbili? Za koju vrstu vize si aplicirao? Da li si bio zaposlen?

Pozdrav Slobo. Smatram da sam bio odbijen jer tada nista nisam imao od nekretnina na sebe a ni bilo kakvu ustedjevinu. Sada sam u dosta boljoj situaciji i nadam se da ce me prihvatiti.  teg

Pozdrav Slobo. Smatram da sam bio odbijen jer tada nista nisam imao od nekretnina na sebe a ni bilo kakvu ustedjevinu. Sada sam u dosta boljoj situaciji i nadam se da ce me prihvatiti.  teg

Sta su ti konkretno rekli posto oni svakom kazu zasto ga odbijaju?

Da li si bio zaposlen tada?

Za koju vrstu vize si aplicairao?

Odgovori mi nas sva pitanja da bi mogao da imam jasnu sliku kako ce te sad posmatrati da bi mogao da ti pomognem.

• Author

jel moze neko da mi pojasni dobila sam turisticku 03.06. za USA i trebala sam u junu da putujem, ali zbog situacije na poslu ne mogu sada, da li ja mogu na primer u oktobru da idem bez ikakvih problema

jel moze neko da mi pojasni dobila sam turisticku 03.06. za USA i trebala sam u junu da putujem, ali zbog situacije na poslu ne mogu sada, da li ja mogu na primer u oktobru da idem bez ikakvih problema

Mozes i za 3 godine da otputujes, nije nikakav problem :)