Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svi!

Trazim smestaj (moze biti i mesto za rasirenje satora - i to bude nam dosta :) ) u NOVIM SADU ili u okolini grada.

Ima nas 4 osobe - ja, Pawel (19god) -studiram arhitekturu

- Mateus (21 god) -studira socijologiju

- Agnjeska (21god) -studira editorstvo knjizevne

- Pawel (21god) -studira informatiku

Svi jesmo iz Krakova (Poljska) i pocetkom augusta doći ćemo u Vojvodinu, naravno takodje u Novi Sad, koji nam bude jedna od glavnih tocka celog putovanja.

19.jula otići ćemo kroz Ukrajinu do Sigisoari u Rumuniji, a zatim preko Timisoaru i Vrsca do Beograda, gde ćemo ostati 2-3dana. Zatim idemo na more u CG. Tamo budemo nekoliko dana da se malo odmorimo. Iz crno gorske obale idemo preko Hercegovinu u Sarajevo. Verovatno ici ćemo joś na jednodnevni izlet u Mostar. Iz Sarajeva uzmićemo verovatno bus preko Bijelinu pa do Novog Sada.U Vojvodini budemo nekoliko dana (*zavisi koliko novca ce nam ostati). Iz Novog Sada preko Budimpesta vratit ćemo u Krakow.

Celi put će trajati oko 14 dana.

Nismo mi milijoneri, pa trazimo u mestama do kojih ćemo doći neki jeftini smestaj ili cak i bespalatan. .. :) To je valjda normalno.

Sad ću da Vas upitam, da li mogli bi smo prespavati kod Vas jednu noć? Imamo sator, svaki ima svoje 'nesto za spavanje' (mislim na 'sleeping bag' ali ne znam srpsku rec), pa ako nema mesta unutra, dosta nam bude nekoliko kvadratnih metara vani gde moze da se rasiri sator... :) (na primer u Vasim vrtu).

Govorimo zajedno Engleski, Nemacki, Poljski, Francuski, Ruski i naravno Srpski ;) (ovo moje hobby) - pa ne bude nikakvih problema sa razumenjem se.

da bi bilo sve jasno podajem jos svoje ime i prezime

Pawel Zabczynski

e mail je: [email protected]

mobitel: 0048 506140818

Veliki pozdrav iz Krakova! :)

Pawel

Pozdrav Pawele

Eh, da vas nije tako puno... ja zivim u malom stanu, sa roditeljima i bratom, a bice ovde i jedna devojka preko hospitalityclub-a, bas pocetkom avgusta. Sad ako vi dodjete, bice nas devetoro u stanu... oboricemo rekord :)

Najbolje bi bilo da odes na www.hospitalityclub.org i da se uclanis, ima mnogo clanova u Novom Sadu. Kontaktiraj ih preko sajta. Obicno treba 3-4 dana da poruke stignu, zato budi strpljiv.

Preko tog sajta mozes naci smestaj i u drugim gradovima.

Dobro bi bilo da nadjes smestaj, na taj nacin, za dvoje, a dvoje da spavate kod mene. U slucaju da nema drugog izlaza, mozete i svih cetvoro, malo cemo se gurati al sta da se radi, i tako je samo jedna noc, prezivecemo :)

Jedino postoji mala opasnost da ja negde otputujem, zato mi napisi kada bi ste otprilike stigli u NS.

"Sleeping bag" je vreća za spavanje :)

Pozdrav,

LP

• Author

OK - nase planove sa malo promenile

ako nesto bicu samo tri osobe jer nasa drugarica mora da svrati u poljsku (ukrali joj pasos u vozu u rumuniji)..

U Novim Sadu bicemo oko 4-5 augusta.

Zajedno tri osobe.

Ne znam jos da li cemo proveti tamo noc, ali to se jos pogleda.

Hvala!

Pawel

pozdrav!

U Novom Sadu imate moto camp na obali dunava, sa odogovarajucom kafanom - nadam se da volite RNR i blues i sl.

www.nsriders.org.yu

gde je smestaj krajnje povoljan

ako ste zainteresovani mogu vas najaviti

Rule

• 7 years later...

Da li neko moze da preporuci smjestaj za jednu noc u Novom Sadu? Prolazim kroz Novi Sad i tu cu da odmorim jedan dan...

Hvala

Cula sam da je dobar hostel u ulici Zlatne grede, to je u samom centru grada pored Zmaj Jovine gimnazije, samo se ne secam imena... Ali u toj ulicici je sasvim sigurno jedini ;)