Jump to content

Featured Replies

Posted

Ovog vikenda 08. i 09. 09. ce se odrzati Beer Fest  :pivoooo:  u Novom Sadu.

Lokacija-Limanski park ( za neupucene, onaj ispod mosta Slobode ).

Petak ce okupirati Atheist rap, Zbogom Brus Li i Rambo, dok je subota rezervisana za Ortodoxe, So Sabi i Lost propelerose.Ovo vam moram napisati posto ne znam sajt festa  :bag:.

Ovom prilikom ste svi pozvani  :banana: , tako da nam izgleda otpada okupljanje u BG-u za ovaj vikend.

Dodjite, pa cemo se dogovoriti  zvizhd

I u Novom Sadu ... !?

Pa to je vec nehumano  ::crazy:

Prvo u Beogradu, pa u Zrenjaninu , pa sad ovde, i sve to u manje od mesec dana... kako to postici fizički ?

:mrgreen:

ja bih dosla, ali je marina rekla da nece da nas gleda mesec dana, pa ne smem.  :ll:

jeguljice, ja ti ne dozvoljavam. Zar ti nije dosta bancenja i pijancenja po NS. ::crazy:?

jeguljice, ja ti ne dzvoljavam. Zar ti nije dosta bancenja i pijancenja po NS. ::crazy:?

nek si ti njoj rekla...

:-D

ja bih dosla, ali je marina rekla da nece da nas gleda mesec dana, pa ne smem. :ll:

ako se predomislim javljam ti...

predomislila sam se... dolazi bwe!!!

e, sad necu!  :-P

salim se, nije zbog toga, nego imam neke obaveze za vikend. ako nesto otpadne, ocekujte me.  :-D

i onda se josh chude shto srbija ima toliko mladih alkoholichara  :-D

Nego, kako to da nema nikakvih zvaničnih obave?tenja tri dana pre početka tog festa? Jo? gore, ne pominje se nigde na Internetu?! Da to nije neka dezinformacija?

Ne bih da budem sumnjičav.... ali moram.    :bag:

pazite NSadjani da i vas ne zafrkne lokalna milicija argumentom da 'jos uvek nije obradjen zahtev' za takav javni skup, ko sto se desilo u Nishu na beer festu sad jula meseca, pa je bilo odlozeno za 24h  :pivoooo:

Nego, kako to da nema nikakvih zvaničnih obaveštenja tri dana pre početka tog festa? Još gore, ne pominje se nigde na Internetu?! Da to nije neka dezinformacija?

Ne bih da budem sumnjičav.... ali moram.? ? :bag:

greshish grdno sinak

pominje se na dva prilichno bitna mesta:? ?:banana::pij:

http://www.ramboamadeus.com/

http://www.myspace.com/goodbyebrucelee

program:

Krigla Fest Limanski Park

08.09. PETAK :

19.00 ZBL

20.00 Atheist Rap

21.30 Rambo Amadeus

09. 09. SUBOTA :

18.20 Zexon 5

19.15 Lost Propeleros

20.30 So Sabi

21.45 Ortodox Celts

e pa drugari zelim vam lep provod i popite neko pivce i za mene clap.gif' alt=':clap:'>

ovo okupljanje me nece videti imam nekih obaveza a i moram se pripremiti za put! stoga Marina ako imas jos uvek zelju da drugu posaljes slike preko mene ucini to sto pre jer ja putujem u ponedeljak vece :dance:

pozdrav svima i ne preterujte sa  pijjj  lol::

Nego, kako to da nema nikakvih zvaničnih obave?tenja tri dana pre početka tog festa? Jo? gore, ne pominje se nigde na Internetu?! Da to nije neka dezinformacija?

Ne bih da budem sumnjičav.... ali moram.    :bag:

greshish grdno sinak

pominje se na dva prilichno bitna mesta:  :banana::pij:

http://www.ramboamadeus.com/

http://www.myspace.com/goodbyebrucelee

Rispekt...  klanj::  evo, vi?e nisam sumnjičav. Sad sam euforičan!  :blob:

Disclaimer: Kada se ukuca u google "Krigla fest", nema nikakvih informacija, osim o nekom pro?logi?njem događaju na ?trandu...  zvizhd

rado bih vam se prikljucio  :pivoooo: ali mora neko i da uci i svira  :ang222:

vidim da cemo sastanke ubuduce cesce odrzavati te cu propusteno brzo nadoknaditi  ::crazy:

joj...petak zanovetak :-D....jeguljice...predomisli se...ja bez tebe ne umem da stopiram serenade

Opet NS neeeeeeeee....

verovatno se vidimo sutra, ova Dixy me vrbuje.

S obzirom da je koncert u Limanskom parku i da Rambo pocinje u 21:30 predlazem sastanak svih onih koji su raspolozeni da dodju u 21:00 ali ovog puta sastanak nece biti kod "katedrale" vec na uglu kod zgrade NIS-a bash kod one fontane koja jedina radi u NS-u!

aj uzdravlje

vidimo se tamo

Stvarno su malo zakasnili sa obavestavanjem... Tek dva dana pred dogadjaj sam video prvo, sreca pa ljudi znaju  :-D Lepo se provedite!

12:01 - Prvi novosadski festival piva, "Krigla fest", odr?ava se u petak i subotu u Limanskom parku. Osim prezentacije vodećeih kompanija u pivskoj industriji, za večernje sate se najavljuju koncerti domaćih bendova i nastupi di-d?ejeva, ka?e za na? radio predstavnik organizatora, Zoran Te?ović.

Ulaz na "Krigla fest" se ne plaća, ali pivo nije besplatno. Festival organizuje nevladina organizacija Nekoliko mladih entuzijasta, pod pokroviteljstvom gradskih vlasti. (021)

Vrbovala ja i Neru i Jegulju ali bezuspesnooooooooooo......kazu dosta im Novoga Sada :?:cry:

Vrbovala ja i Neru i Jegulju ali bezuspesnooooooooooo......kazu dosta im Novoga Sada :?:cry:

Draga dodji ti pa cemo se druzimo!