Jump to content

Featured Replies

Draga dodji ti pa cemo se druzimo!

:-D

Joooj dve plavuse.... :pivoooo:

da, lepo se provedite i ne dajte kisi da padne! znaci, ovoga puta nikako dodole!  pijjj

To je bilo tada... Dobro je osmi?ljen taj Fest kad se kod nas ni?ta ne čuje.  shtrumpf

Čak ni dok ide? kroz park nema? utisak da se negde ne?to de?ava.... a kad stigne?...  :party:

U svakom slučaju, bilo je dobro... dru?tvo je bilo zanimljivije od muzike, Danijela i ja svakako dolazimo i večeras.    pijjj

Beer fest je bio mnogo rano za moj ukus, pa smo druzenje nastavili u ponovo otvorenom Hedonistu, gde je jedan "drug chlan" pokazao svoje pevachko/karaoke umece  clap.gif' alt=':clap:'> :shh::party:123

al da je pivo jeftino na kriogla festu - jeste!  :dance::pij:

bogami i vecheras je beer fest pokazao sve svoje zamke, shta vishe reci osim da je nocas alley otishla sa mojim drugarima direktno sa krigla festa na leskovachku roshtiljadu...neplanirano...

:maddd:

:party:

Po mene je ovaj festival bio bas poguban...stigla sam u NS sa zakasnjenjem...tj...bas pred sam Rambov nastup....i bilo je divno...i skakalo se...i tako....i tek kada se koncert zavrsio....primetih da jakna...koja je bila vezana oko struka...vise nije tamo... :bang:...a u jakni....telefon i novcanik...u telefonu svi brojevi telefona....u novcaniku malo parica i sva dokumenta i kartice kreditne....i posto sam bila jaaaako tuzna... :cryy:...posle nocenja u NS-u, prijatelji iz Karlovaca...zbog kojih smo i kasnile u startu mi napravise subotnji rostilj na obali reke...pa se ostalo jos jedno vece....spavalo se u Karlovcima...i tako...tek sada dodjoh kuci....bilo je divno...sve u svemu? :pivoooo: :weed: :pij:pijjj

Uf...bas mi je konfuzan ovaj post.. :LOLLL:....odoh da spavam