Jump to content

Featured Replies

Posted

pohvalnica-thumb.jpgNjegova ekselencija ambasador održao je kratak govor i potom je uručio nagradu novinarki, a ona je rekla nekoliko lepih reči o svom putovanju po Siriji. Posle toga je došao red na nas: Zoranu je pripala čast da preda pohvalnicu ambasadoru. Ukratko je objasnio kako je došlo do toga da napravimo pohvalnicu...

Autor: Dejan Ačanski

Pročitajte ceo tekst

Vrlo mi je drago da je doslo do ovako lepog susreta. Moja iskustva sa ambasadom su izvrsna a isto tako i sa Sirijom i sirijcima. Jednostavno jedva cekam da ponovo idem u Siriju. Neka Bog blagoslovi Siriju.

bravo!

Super! U vreme kada su ljubaznost i predusretljivost postali retkost, ovakvim primerima zaista treba odavati priznanje. Drago mi je što je ova akcija Kluba uspela :)))

Скроз кул :) Јел објавио неко нешто о овоме, мислим на тв, новине... ?

On 5/16/2010 at 8:02 AM, Relja said:

Скроз кул :) Јел објавио неко нешто о овоме, мислим на тв, новине... ?

Par dana nakon dogadjaja je bio mali clanak o tome u Politici. Nazalost, KPS nije pomenut vec samo novinarka koja je primila nagradu. Ne znam kakva je situacija sa ostalim medijima, ali sumnjam da bi izvestavali o nagradama novinara iz drugih medijskih kuca.

Sjajno, nadam se da ce se jos neke ambasade ugledati na sirijsku.

Bravo Dejane!

Imam jedan podugačak komentar, vezano za naše novinare, ali zbog dužine ću ga postaviti kao novu temu.

• 3 weeks later...

ja sam u moje vreme vadio vizu sirije,veoma lako a to je bilo negde 1987/89 mislim,tada su bili veoma ljubazni,veoma draga nacija,sluzbenici tada su bili veoma ljubazni,puni osmeha.paznje,prema nama koji smo tada vadili vizu,.ja sam vadio vizu par puta,.bila je jednom radna viza na godinu vazeca,.takodje bez ikakvih problema,svaka cast Siriji i njenim sluzbenicima,u Beogradu,pozdrav sa obala Pacifika

Bravo za ambasadu Sirije u Beogradu! Svaka cast!

• 7 months later...

Sve pohvale za ideju uručenja pohvalnice....stvarno Sirijska ambasada ima najprijatniju atmosferu prilikom izdavanja viza...nama su čak i pomogli ono prevoza...Sirija i prelepa zemlja i Sirijci su ljubazni...preporučujem svima da odputuju tamo..

• 4 months later...