Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Da li mi neko može reći nešto o održavanju kontaktnih sočiva, čišćenje itd.

Ne znam ni koliko je glupo pitanje, ali kad čujem o njihovoj vodi nije mi svejedno.

Evo ja sam bio sa socivima u Indiji. Sve je proslo najnormalnije, prao sam ih indijskom vodom  :)

Au bogme, ja baš nisam tako radio ;) Prao sam ih sa flaširanom vodom, pošto je ionako džabe ;) Al ništa mi se nije desilo.. veruj mi i ja sam imao isti trip kad sam kretao, šta kako, ipak su to oči... Kažem ti kupi litar i po, i s njom peri ruke kad skidaš sočiva ;) (čisto da budeš siguran)

Да ли може неколико препорука за смештај у следећим местима (а да већ нису наведена у темема о Индији):

Делхи, Агра, Џаипур, Удаипур, као и препорука за Гоу... северна и јужна  :pij:

Хвала  ;D

Последње две недеље октобра и прву недељу новембра...    ;D

490 евра, преко Аерофлота. Било је и по 420, али ми нису одговарали датуми и времена.  ;D

Нико нема никакву препоруку???

• 5 months later...

Dal neko planira put u feb u Indiju? I ako neko ko je bio u tom periodu moze da kaze kakvo je vreme?

Veoma lepo, ja sam išao prošle godine 19og februara ;).. I baš je bilo divno, niti prehladno niti pretoplo ;) Za prolećnu jaknicu, a Delhi komotno majca na kratke rukave ;)

Imam na raspolaganju 16 dana za Indiju, moj plan puta bi ovako izgledao Delhi, Agra, Jaipur, Udaipur, Jaslamer i Goa pa me zanima dal je to ok ili da nesto izbacim a nesto ubacim ?

• Author

Ako koristis avion po Indiji mozda ces i obici, ovako za 16 je nemoguce obici sve to autobusom ili vozom

Delh 2dana , Agra 1 ,Jaipur 2, Jodhpur 2, Udaipur 2 i Goa 6,  izbacio sam Jaslamer,  da putujem nocu vozom sta mislis jer ovo izvodljivo?

Cao svima, planiram odlazak za Indiju u Februaru 2011 ( ubrzo).

Bombaj - Goa je cilj -  4 nedelje.

Dobro dosli bi bili saveti za cheap avio prevoz iz Bgd to Goe i povratak.

Gde na Goi  ? cist i udoban smestaj? sta treba posetiti na Goi?

-  kakvi su unutrasnji avio prevoz? Goa - Delhi - Agra...

koje su cene ?

Unapred zahvaljujem na pomoci...

Mogu da ti preporucim Rosario's Inn u Benulimu (www.tripadvisor.in/Hotel_Review-g306994-d1486274-Reviews-Rosarios_Inn_Guest_House-Benaulim_Goa.html). Cene prevoza mozes da vidis na sajtu indijskih zeleznica. U samoj Goi osim plaza, katedrale u staroj Goi i par nacionalnih parkova nema bog zna sta da se vidi. Savetujem izlet do Hampi-a, samo imaj u vidu da do tamo ima nekih 10-20 (kako ti se zalomi) sati voznje busom (www.paulotravels.com).

Hvala na brzom odgovoru...sto se tice lokalnog prevoza po Goi, ima li taxija jeftinih? renta car?

• 1 month later...