Jump to content

Featured Replies

Posted

Драги путници,

љубитељи домаћих терена и природних вредности које су ретке, а тако мало познате,

желим да вас обавестим да сам након 9 година проучавања ПРЕРАСТИ, спремила мултимедијалну презентацију, која обухвата најважније сегменте који се тичу ових наших драгоцених феномена, те вас позивам, надајући се из све снаге да ово нећете желети да пропустите (среда, 26. мај, сала општине Нови београд у 19.45 часова)

Имаћете прилику да чујете и најкомпетентније људе из струке: проф др Раденка Лазаревића, проф др Душана Гавриловића, инг Борислава Крчмаревића, Пауна Ес Дурлића и друге.

Добро ми дошли!

Срдачан поздрав,

Гордана Атанасијевић

Jedno pitanje, samo da proverim da li me pamćenje još služi - da li je Paun Es Durlić onaj gospodin koji se zapisuje vlaške običaje i verovanja, i trenutno pokušava da otvori muzej u Zaječaru? Ili negde blizu....

Sumnjam da sam baš pobrkala imena....ako jeste, onda bih baš volela uživo da čujem čoveka, toliko sam pročitala njegovih članaka do sada  clap

Jel' to sala gde se održavaju sastanci planinara?

• 2 weeks later...

Gordana,

pre svega čestitam i zahvaljujem Vam na trudu iako nisam prisustovala prezentaciji!

žao mi je što sam to propustila, da li ćete uskoro ponovo održati prezentaciju na potezu Beograd-Novi Sad?

Ivana

:mah: