Jump to content

Featured Replies

Posted

okupljanje-thumb.jpgGodišnje noćno planinarenje Kluba putnika Srbije prilika je da se (bolje) upoznamo, družimo, popričamo o putovanjima, i popnemo se na (još) jednu planinu po mrklom mraku. Peto planinarenje zakazano je za vikend 29/30 maj 2010. Ovaj put se penjemo na Goliju. Poziv važi za sve koji su raspoloženi da se pridruže :)

Pročitajte ceo tekst

Dakle, nismo naglasili da ima i ljudi koji ce na planinarenje krenuti u petak. Ti ljudi ce se nekako dokopati mesta oko koga se jos uvek dogovaramoa a onda ce se sutra, u subotu, pridruziti ostalima. Najbolje je da pratite forum. Za Nislije, posto to nije navedeno, krece se nekim od BUSeva za Pozegu a onda se prikljucuje ostalima. Takodje ko hoce moze da krene stopom. Za info oko stopa pitajte mene, ili bilo koga od iskusnih stopera, na pm ili se edukujte preko naseg autostoperskog vodica! ;-) Vidimo se!

ja bih išla kolima (iz beograda), dakle ima mesta za dvoje/troje pa delimo gorivo

ko želi nek se javi?

evo, sad sam se  ulogovala :

ja bih išla kolima (iz beograda), dakle ima mesta za dvoje/troje pa delimo gorivo

ko želi nek se  javi?

da li se zna gde tacno u petak ,i nekoga koga mogu da kontaktiram povodom toga ,hvala unapred

Iz Zajecara ,dolazimo za sad cetvoro sigurno,a kad u Ivanjici,planiramo da stignemo malo ranije zbog obilaska okoline.

Ja cu dodci u Ivanjicu kasno popodne ... oko 6, 7 sati. Mozes da mi se javis na 0641188757 da se nadjete samnom a ostale cemo naci zajedno. Ja imam njuh da ih pronadjem ... te "seljacine" me uvek vuku ka sebi, ne moze ih se covek otarasiti! :-) PS: Ako idete preko Nisa mozete da svratite na aJrodrom posle 10h, pravimo neki mini aeromiting! Vidimo se ... bice cooooooolllll!

Hvala na pozivu,ali malo nam je van puta posto cemo mi preko Kragujevca i centralne Srbije,mozda malo i na Taru odemo,ako slucajno odlucimo da malo ranije odemo u kamp,pre nego sto ti didjes da li znas nekog ko ce vec biti tamo,skim mogu da se cujem ili sta vec,ako ne vidimo se u Ivanjci oko 6,7.

moj broj na koji mozes da me dobijes 064 9559819.