Jump to content

Featured Replies

Posted

A zasto toliki vojvodjani ovde ne prijavljuju manifestaciju ovu? :pij:

Za kompletnu uzivanciju mozete tamo iz Beograda i vozom Romantika.  To je cira tj. parnjaca. Ide na ugalj, pustaju evergrin muziku i super je.  Pitajte da li ima mesta na 36-16-928 ili 361-68-55. Karte se kupuju na zeleznickoj stanici, povratna zavisno od razreda  bila izmedju 370 i 56o din. Nije neka razlika u ugodjaju izmedju 1. i 2. klase. Grozdjenbal je 24.9.  Cira ide i za Vrnjacku Banju na Zupsku berbu grozdja 29.9. i 1.10.

• Author

sada dosla iz Karlovaca...rekose da nemaju pojma ko svira...ali...sigurni su u kvalitet vina...i bermeta...i svega pijjj

Grozdjembal je do sada trajao 3 dana, koliko me pamet sluzi.Ako cira ide 24.09., to bi znacilo da pocinje u petak 22.o9.

Jos samo da Zvonko zapeva i necu vise napustiti Karlovce  :blob:

To sve kad se podvuce znaci da sledeca dva vikenda opet se gledamo u NS-u.Sta cemo kad nam je bogat kulturno-umjetnicki program  :bag:

odlicno!!!! taman posto se vratim sa trulog zapada... vidimose tamo...

:dance:  pijjj

e pa zao mi je ali moracu i to da propustim ali ne zalim se lepo mi je u Amsterdamu a bice mi jos lepse u Egiptu :-D

Marina draga nisi reagovala na vreme i nista ne uradih povodom tvog cd-a, zao mi je!

vidimo se nadam se u oktobru  :gossip:

jao pa ja se zeznuo... ja kontao da je rec o oktobru..... nista onda i od mene....

Nista ljudi lep provod... pa s vidimo vec? ;)

:LOLLL:

ee pa vidim ja da si ti pobrkao loncice Kelso :)

lep provod zelim n atrulom zapadu! ja sam stigla kuci, zao mi je sto smo se mimoisli ali sta je tu je. pa napite se vina i za nas ondak  :spot:

Proverite datum Grozdjenbala, jer je onaj ?24. 9. iz Cirinog prospekta, a u casopisu Horizont pise da je od 29.9. do 1. 10., dakle vikend kasnije. ?Ne znam ko gresi, pa da ne bude zabune. U istom casopisu navode i ove vinske manifestacije:

Vrsac- od 20.9. pet dana

Palic-23.9.

Aleksandrovac-27.9.

:pij:

I meni je nesto rano taj 24., jer mi tek od 25. krecemo u berbu u Karlovcima.

Tako da jos nista od tacnog datuma, ali cim cujem javljam.Ili bilo ko sa pouzdanom informacijom.A onda sledi...  pijjj  :gossip:

kad god da je mi pijemo.

Ipak moram verovati svojo devojci, strucna je smartass

mislim dobro joj stoje poljoprivredne alatljike :ang:

To je nesto sto ne vredi propustiti.

Ali,  U Irigu su za vikend pudarski dani,

takmicenja u kuvanju paprikasa, vinu, rakiji, ja bih trebao da idem pa ako je neko zainteresovan neka se javi,

to mu dodje kao kondicione pripreme za grozdjenbal :pivoooo:

• 2 weeks later...
  • Author

Kakav 24.???? zar to nije veceras i sutra?...meni bar tako javili...ali ko zna...

• 11 months later...

GROŽĐEBAL 

- Ovogodišnji "Grožđebal" u Sremskim Karlovcima počinje idućeg petka, 28. septembra, kada je zakazano i svečano otvaranje od 18:30 na glavnoj bini ispred Bogoslovije.

Prve večeri, pored ostalih, nastupiće Beogradska filharmonija i Veliki tamburaški orkestar Radio televizije Vojvodine. Subota veče je rezervisana za pop muziku, a nedelja za narodnu. Posetioci će moći da uživaju i u izložbi grožđa i karlovačkih vina. (021)

:mrgreen:

I ja sam cuo da ce biti Balasevic, i to od nekog iz Hrvatske...

E sad, ako nije trac, vredelo bi otici... Balasevic+Bermet, mislim da ne moz' da bude lose...

Prve večeri, pored ostalih, nastupiće Beogradska filharmonija i Veliki tamburaški orkestar Radio televizije Vojvodine.

:)

17.09.2007. 09:03:44

Karlovačka berba grožđa, biće održana 28., 29. i 30. septembra, uz bogat kulturno-zabavni program. Posetioci će ove godine imati priliku da uživaju u atraktivnim izvođačima. Najavljeno je učešće Beogradske filharmonije, ansambla “Zlatne žice”, Harisa Džinovića, Željka Samardžića i Sergeja Ćetkovića.

link: http://www.radio5.co.yu/portal/moduli.php?naziv=Vesti&file=clanak&sid=26254

...jos uvek nigde ne pise za Balasevica...

a ovo sto nije prvi dan me ne privlaci, ama nimalo...

ja sam chula da ce nastupiti Z. Cholic.. pa sad vi vidite koje su to (dez)informacije

Eve i mene direktno sa aerodruma u subotu!

Nina mogla bi da me cekash na aerodrumu pa da palimo zajedno!

pijjj

:shockkk:

na aerodromu? pa, ne bih da obecam, ali mogu da te cekam u karlovcima!  :LOLLL:

• 10 months later...

Zdravo,

moje putovanje nije vezano za berbu grozdja ali sam ovde postavila temu da ne bih otvarala novu.

Idem na izlet, jedan dan, pa me interesuje gde se moze jesti neko lepo vojvodjansko jelo u Karlovcima?

Neka preporuka?

Ako imate savet sta posetiti a da se ne nalazi na prospektima turistickih agencija dobrodosao je :)

Hvala, pozdrav.