Jump to content

Featured Replies

Posted

Da budem kratak, jako mi se ide za Rim a avio karte su za sledecu nedelju uzasno skupe  :psuje:

Isao bih mojim kolima (Peugeot 406 2.0HDI - malo trosi :) ) sledece nedelje ponedeljak ili utorak i ostao bih u Rimu 5 dana, zajedno sa putem bi to izaslo 7 dana. Idem samo ako nadjem nekoga da samnom deli putne troskove. Ako bi nas islo troje po troskovi po osobi nebi presli 80eur za round trip + mozete poneti prtljaga koliko god zelite ;)

Ako ima zainteresovanih kontaktirajte me preko foruma ili na mob 063 585 136

hmm, zvuci zaista divno, ali, ja sam se tek vratio sa odmora, i kad bih samo pomenuo slovo O, mislim da bi me pojeli....

hajde postuj ovo isto sledece godine u ovo vreme.... (:

inace, sad bi isao prvi put u citta aeterna???

navijam za to da nadjes drustvo.....  :mah:

Ja bih trebala do ZG sledece nedelje-utorak ili sreda pa tamo da hvatam voz za Cirih. Inace sam iz Bg, pa ako ti odgovara-javljaj. Mogu da idem vozom ali mnogo mi je brze kolima jer svakako posle ima jos da se naputujem...

• Author

Znaci ne ides opet sredinom/krajem 6.? :?

Sad sam se odlucio da idem stopom a krajem juna cu kolima tako da nemas frke racunam ne tebe ;) Samo mi reci da li i dalje stoji da ides sa jos nekim ili si sam?

Inace odlucio sam se a idem autostopom za Rim sa jos jednim drugarom sad u nedelju  :stop:

Znaci ne ides opet sredinom/krajem 6.? :?

Sad sam se odlucio da idem stopom a krajem juna cu kolima tako da nemas frke racunam ne tebe ;) Samo mi reci da li i dalje stoji da ides sa jos nekim ili si sam?

Inace odlucio sam se a idem autostopom za Rim sa jos jednim drugarom sad u nedelju  :stop:

U2 :)

• 3 weeks later...
  • Author

Ja za jedno 10 dana idem kolima za Rim, da li ima jos zainteresovnih?

Jedino sto cu ja tamo ostati najverovatnije oko mesec dana pa za povratak nisam 100% siguran za datum.

Hm, šteta što nema bržeg povratka. Biti će za neki drugi put onda. :mah:

• Author

Mozes za povratak da napravis kombinaciju sa nocnim vozovima.

Rim-Trst je 44eur

Venecija - LJubljana (Zagreb) je 15eur ako se kupi unapred

Kažeš 30-40 eura u jednom smjeru. Gore si na prvom postu napisao da ako nas ide troje da troškovi nebi prelazili 80 eura round trip. Ja se ispričavam ako sam krivo shvatio, ali mislio sam da to vrijedi za polazak iz novog sada. Mi smo u zg-u što je prema vija mišlenu kojih 400km. Da li to znaći da bi platili nešto manje proporcionalno broju kilometara? Još se jednom ispričavam ako sam nešto krivo shvatio. Ali kao što kažeš nema se para. Možda je poskupjelo gorivo?  :yok:

• Author

Da li ima zainteresovanih za put u Rim (ili bilo koje mestu usput ZG, LJ, Trst, Venecija, Bolonja, Firenca,...) krecem u ponedeljak 28. Juna 2010. ???:)

Cena 30-40eur u zavisnosti od destinacije, jeftiniji sam i od WIZZa :D

Ja idem u petak 2. jula za Zg (a moze i dan ranije), ako slucajno pomeris polazak, javi se:)

• Author

uf to mi je kano, a sta fali ponedeljku ;)

Ima li nekog zainteresovanog za ponedeljak!? Nije valjda ljudi da nigde neputujete ;)

A kada se vraćaš? Možda imam dve devojke iz Firenze (kontam da je usput) za Beograd, ali moram prvo da ih pitam kad se one vraćaju i da li su uopšte za tu varijantu.