Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi putnici!

Da li neko možda ima iskustvo ili savet da podeli, kako doći iz Srbije do Bremena, a da nije stopom? Sve druge opcije dolaze u obizir...

Hvala!  flowers::

Imas let od Beograda do Dortmunda, a iz Dortmunda do Bremena mozes vozom, busem ili cime vec. . .

Ja bih trebala da se vracam iz Bremena u sredinom jula, ali su opasno digli cene za jul, zna li neko hoce li biti to jeftinije ili ce samo da skacu te cene?  ;D

Ja sam išo do Bremena ovako:

Beograd-Dizeldorf (avionom)

Dizeldorf-Bremen (voz)!

Ja sam za Bremen isao kombinacijom bus do Frankfurta pa onda voz do Bremena i isto tako nazad ali mislim da je sad ta opcija jako skupa i a i moj topli savet je da treba izbegavati gastarbajterske buseve u sirokom luku.

Po meni ti je najbolje da ides sa nekim lowcost do nekog veceg grada, moji drugari su isli do Berlina pa su odatle preko nekog sajta za travleshering nasli prevoz do Bremena i delili troskove za gorivo sto ih je izaslo veoma povoljno.

Imas Wizz Bgd-Dortmund, pa vozom do Bremena oko 2 sata, povratna karta od 48E. Sto se tice avio karata, ja sam kupila povratne Bgd-Dort. za 19.99E, a onda je u medjuvremenu cena nekoliko puta padala na cak 4.99E, pa na 9.99E, pa je sad opet otprilike ista kao i na pocetku. Tako da nema pravila.