Jump to content

Featured Replies

Jedino ti ide TAP Portugal, ali znam da je nešto preskupo.... Sve ostalo ti je sa presedanjima...

Imas iz Zagreba za Lisabon preko TAP-a (portugalska avio kompanija), karta u jednom smeru je oko 100 evra - imaju neke discount opcije.

Bilo bi dobro da taj TAP krene i iz Beograda, imaju fine relacije za normalne pare (uzimajuci u obzir da nisu low-cost ;D)

prva strana, poruka br 5...

ne budi lencuga.

Lufthanza nudi karte za putovanje u periodu 02.03.-31.05. ukoliko se kupe do 22.03. za samo 12 691 dinar !

dodati jos

Ticket Service Charge (Total)  = RSD 1559.00

Total Price for all passengers = RSD 14211.00

....sto je i dalje sjajna cena za direkt Beograd-Lisabon-Beograd sa stvarno minimalnim cekanjem u Minhenu...

Za one koji su plakali za komocijom i izbegavanjem LowCost-a...ovo je best Buy....

Lufthanza nudi karte za putovanje u periodu 02.03.-31.05. ukoliko se kupe do 22.03. za samo 12 691 dinar !

Izgleda da im je istekla promocija!? :(

Hteo sam drugu da kupim kartu za maj mesec, kad ono 40000 rsd :(

• 2 weeks later...

Ok hvala, video sam vec. Ima Ryan i do Porta i do Fara, moze da bira kako do Lisabona, ali njemu je to sve 'cimanje', hoce direktno u Lisabon  :D

• 1 month later...

cao moze pomoc kako do lisabona iz bga za najmanje parice...probala sam preko kayaka tamo je oko 220 E pa me zanima jel to najbolja ponuda HVALA

i da citala sam al mi nifta nije jasno  :-\ jel svako to presedanje moram posebno da rezervisem i sa drugim kompanijama ili sve ide od 1????  :?

sve posebno rezervises. wizzair.com - direktno iz beograda za memingen.

ryanair.com iz memingena za porto. iz porta ces se vec snaci stopom, vozom, busom do lisabona.

za povratak pogledaj preko brisela iste kompanije.

oooh hvala a odmah trazim povratak npr isto sada pa kad bookiram letove i platim dobijam i kartu tj odstampam je i imam sve te karte odmah sa sobom?

aaah izvinjavam se nova sam u ovome i pomalo je konfuzno..vidi da puno ljudi uspeva u tom samo ne znam stttaaaa meeeniii faaaliii :) hvalaaaa :happyyy:

Ta presjedanja treba da rezervises posebno, ako ides sa jeftinim avio kompanijama. Uglavnom, iscitaj ovu temu pa da vidis kako sve mozes doci (preko kojih gradova). Evo, samo neki od postova...

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=4110.msg65378#msg65378

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=4110.msg56125#msg56125

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=4110.msg56108#msg56108

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=4110.msg56081#msg56081

edit: vidaknn je bio brzi ;)

znate sta,ja ne znam sta je vama povoljno al ja sam sve vase opcije precesljala i bas nema tih povoljnih...ako nadjem za 230e iz bg bicu na konju ...ako neko zna neku bolju varijantu javi te..hvala serenade

• 2 weeks later...

druga polovina avgusta 10dana znaci sve1 da li od 17-27 ili 19 do 29.8. jaoo molim te pomagaj a ako bi bila i neka direktno iz bga varijanta bilo bi kuul ja sto vise trazim sve se vise zaplicem i ne nalazim nista...isla sam doduse i na one www.kayak.com i tripadvisor i na kraju nifta :((( pliiz help  :potty:

...a ako bi bila i neka direktno iz bga varijanta bilo bi kuul

Jos ako ima varijanta da let bude odmah ispred zgrade...da ne mora kofer dugo da se nosi nego onako sa prozora da ubacis u avion !  :ll::hihi:

jos je rano za avgust, promocije jos nisu pocele kad su u pitanju low cost kompanije..

moj brat je u aprilu za maj kupio karte: beograd-memmingen (wizz), memm-porto (ryan), porto-hahn (ryan) i hahn-osijek (ryan) i sve ukupno platio 55 evra. znaci, dosao za portugal za 55 evra.

немој да се љутиш али мислим да си размажена. Ајде ја што кукам за NY нема заиста лоу кост али ти би све да ти је на тацни.

Ја много волим аватуре и веома ми је заимљиво да идем на разна места поготово стопом или када прођем што јефтиније.

kakv crni stop...ja moram svecano da objavim da nadjoh karte i to za 250 e iz bgd-a do lisabona preko barse tapom ...!!!  :banana:

ne znam bas da li je moglo i jeftinije al eto.....

LISBOA HERE I COME  serenadezvizhd

Na koju foru si nasla preko tapa, kad izbacuje da nema letova bg-lis i to jos za 250EUR!!! Ja cu odlepiti 2mes trazim kartu,i samo pomeram granicu sa cifrom do koje cu da idem... Daj anchiky pomozi  :cry22:

Ako neko moze da mi kaze da li nesto pogresno radim, situacija je sledeca:

period u kome mogu da putujem je od 23.7 do 7.8

ODLAZAK

1. varijanta

Wizz BG-Memingem = 35EUR ( sa prtljagom) / sub.23.7. polece 11:00 slece12:45

Ryan Memingem-Porto= 95EUR(sa prtljagom ) / sub 23.7. polece 21:30 slece 23:25

Porto-Lisabon, basom=16,50EUR

Ukupno za 1 smer: 155.5

2.varijanta

Wizz Temisvar-Milan = 31EUR (sa prtljagom) / 24.7. polece06:15 slece 07:00

Ryan Milan-Porto=85EUR (sa prtljagom ) / 25. 7 polece 07:00  slece 08:40 ( dakle mora ceo dan u Milanu )

Porto-Lisabom=16,50

Ukupno za 1 smer : 132,5EUR ( ali kad se doda spavanje u milanu +put do Temisvara izadje I preko 150EUR) i to je neminovno jer svaki jeftiniji let iz Milana je u 7h, a svaki wizz-ov slece u Milan u 7h

3.varijanta

Wizz Beograd-Rim = 35 EUR (sa prtljagom) / 23.7. polece20:50 slece 22:20

Easy Rim-Lisabon = 104EUR (sa prtljagom) / 24.7. polece 07:15 slece 09:30

Ukupno za 1 smer= 139EUR

(imam smestaj u Rimu, tako da mi nije problem tamo da se zadrzavam, ali opet mnogo je ovo)

- Gledala sam i preko Osjeka, opet treba da se zadrzim u Frankfurt (Hahn)  24h cekajuci let...tako da sam i to otpisala...

Help!!!

Na koju foru si nasla preko tapa, kad izbacuje da nema letova bg-lis i to jos za 250EUR!!! Ja cu odlepiti 2mes trazim kartu,i samo pomeram granicu sa cifrom do koje cu da idem... Daj anchiky pomozi  :cry22:

TAP codesharuje let Spanair-ov Beograd Barselona, tako da postoji u rezervacionom sistemu. Ali moja preporuka ti je da potražiš preko EXPEDIA, samo vidi kada spanair leti za Barselonu iz Beograda, pošto na expediji fiksiraš datume, ja se sećam skoro sam gledao, našao sam za 220eur kružnu kartu BEG - BCN- MAD - LIS - BCN - BEG, tako da sigurno može i to jeftinije... Evo pogledaću ja sad, pa ako nešto iskoči pišem :)