Jump to content

Featured Replies

Jeftinije ne uspijevam da pronadjem... Poslije vase varijante, najpovoljnije sto sam nasla je Budimpesta-Brisel-Porto (0.34+53.61eura), ali i dalje ostaje problem prtljaga...

Ja bih vam savetovao da vi te karte sto pre kupite :) To je dobra cena, tesko da cete naci nesto znacajno povoljnije, a da poskupe karte, to moze lako da se desi.

Planirali smo uzeti, ali pokušavamo da pronađemo let iz beograda u memmingen ili neko drugo mesto iz kojeg možemo da dođemo do Porta. Pošto na ryanairu nema mogućnosti polaska iz Beograda, koji sajt je najpovoljniji za let Beograd-Memmingem, ili Beograd-Bergamo ili slično...kako ne bismo morali do Budimpešte, pa ako možete da savetujete nekoliko sajtova koji nude letove iz Beograda do Memmingena recimo

nude letove iz Beograda do Memmingena recimo

verovatno ne postoji nijedna kompanija kojom moze da se leti direkno iz bg do memminegen, osim wizza.

bolje uzmite, stvarno. malo cete se iscimati do budimpeste, ali cena je stvarno vrlo povoljna.

iz Beograda nema do Bergama, jedino preko Temisvara ili Budampeste, stvarno ne shvatam sta je toliko cimanje do Budimpeste s obzirom na cenu. Ako ne smeta meni u mojim godinama, ne verujem ni da ce vama, s obzirom da ste tanki sa budzetom. Uostalom, direktnog leta nema, tako da ne gine presedanje.

Takođe, zaista ne vidim u čemu je problem otići do Budimpešte? Povrtna karta ili karta u jednom pravcu vozom je povoljna, Budimpešta lepa za provesti vreme tamo do leta, lako se dolazi do aerodroma... Takođe sam student i nemojte da mi uzmete za zlo i da mi zamerite, ali malo ste vi razmaženi, za moj ukus...  ;):o

znam da nije odgovarajuca tema, unapred se izvinjavam, al hitno mi je jedno pitanjce u vezi online check-in-a. . .

nesto mi cudno sto nisam morala da ukucavam broj pasosa i tako to, jel to normalno? :? mislim odstampala sam boarding card, i stoji samo ime prezime, broj leta, destinacija i to je to. .

Fiona, priliko online chekina morala i videti informaciju (iskacuce prozorce) da oni vise ne traze broj pasosa i ostale podatke unutar Sengen letova i da ce provera podataka uslediti prilikom ukrcaja. Tako da, putuj igumane, ne brini za manastir

Pozdrav svima (nov sam na forumu)

Pročitao sam sve postove za Portugal....ipak...

Imam pitanje vezano za prtljag ,koliko sme kilograma da se nosi po kompaniji i bez dodatne naplate.

I molba ako naletite na povoljne cene  Destinacija  ( Lisabon ili Faro )  datum polaska  12 ili 13 septembar , a odlaska  21 ili 22 septembar.

HVALA UNAPRED  :mah:

PS

Ako se desi da spavam 1 noć u nekoj od zemalja ,koja je najpovoljnija opcija po cenama smeštaja/hrane

(Nemačka, Francuska, Portugal, Italija, Španija)

Imam pitanje vezano za prtljag ,koliko sme kilograma da se nosi po kompaniji i bez dodatne naplate.

Dobrodošao na Forum!

Mislim da niko ovde neće napraviti spisak svih kompanija i dozvoljenih kilograma da ti odgovori na pitanje, ali kad smo već kod toga, ako budeš napravio nešto slično, bilo bi lepo da podeliš tu listu sa nama :)

Najbolje je da se informišeš direktno na sajtu kompanije, u odeljku sa informacijama u vezi sa prtljagom. Wizzair je nedavno nešto i menjao, tako da ti je najbolje da pogledaš sve što te zanima iz prve ruke.

Pozdrav svima (nov sam na forumu)

Pročitao sam sve postove za Portugal....ipak...

I molba ako naletite na povoljne cene  Destinacija  ( Lisabon ili Faro )  datum polaska  12 ili 13 septembar , a odlaska  21 ili 22 septembar.

HVALA UNAPRED  :mah:

PS

Ako se desi da spavam 1 noć u nekoj od zemalja ,koja je najpovoljnija opcija po cenama smeštaja/hrane

(Nemačka, Francuska, Portugal, Italija, Španija)

http://www.lowcostholidays.com/baggage/airline-baggage-allowances.html

http://blog.flylowcostairlines.org/category/baggage-policy/

Dobrodošao na Forum!

Mislim da niko ovde neće napraviti spisak svih kompanija i dozvoljenih kilograma da ti odgovori na pitanje, ali kad smo već kod toga, ako budeš napravio nešto slično, bilo bi lepo da podeliš tu listu sa nama :)

Najbolje je da se informišeš direktno na sajtu kompanije, u odeljku sa informacijama u vezi sa prtljagom. Wizzair je nedavno nešto i menjao, tako da ti je najbolje da pogledaš sve što te zanima iz prve ruke.

Wizzair ce poceti da menja, trenutno samo na London-Katowice route, od 1. avgusta i to:

1. Small cabin bag:

-If your cabin baggage is of size 42x32x25cm or smaller it can be taken onboard free of charge. It must fit under the seat in front of you. The weight allowance is 10kg.

2. Large cabin bag:

If your cabin baggage is larger than the dimensions of a small cabin bag but not exceeding 55x40x20cm, you can take it onboard for a newly introduced €10 fee. It must fit in the overhead compartment. The weight allowance is 10kg.

Po mom misljenju, potpuno nejasan potez, i mislim da ce se ljudi jako jako buniti....

@dule 82

Uglavnom je u pitanju 10 kg za hand-baggade kad ides low-cost kompanijama, wizz i ryan dozvoljavaju dimenzije 55x40x20, a easy jet nesto vece 56x45x25.

bunili su se i sa onim ryan-ovim captcha da ne mozes da gledas za ceo mesec vec da za svakih 4, 5 pretraga iskace novi captcha pa nikom nista. ljudi i dalje kupuju. tako ce se svi navici i na ovo :)

Hvala na informacijama,

kupio sam karte i uklopio ih, a može i jeftinije da se prođe ako niste ograničeni datumima striktno, možda nekom pomogne sledeće:

voz BG - Budimpešta  (povratna)   26 evra

WIZZ  Budimpešta - Rim               23 evra

EASY  Rim - Lisabon                      78 evra

-----------------------------------------------------------------

RYAN  Faro - Madrid                      31 evra

RYAN  Madrid - Budimpešta           31 evra

Voz Budimpešta - BG

------------------------------------------------------------------

total                                            189 evra

Bože zdravlje, to je to ,

plus  jedna noć u Budimpešti (dolazak) i jedna noć u Rimu (polazak)...

• 4 weeks later...

Hvala na informacijama,

kupio sam karte i uklopio ih, a može i jeftinije da se prođe ako niste ograničeni datumima striktno, možda nekom pomogne sledeće:

voz BG - Budimpešta  (povratna)  26 evra

WIZZ  Budimpešta - Rim              23 evra

EASY  Rim - Lisabon                      78 evra

RYAN  Faro - Madrid                      31 evra

RYAN  Madrid - Budimpešta          31 evra

Voz Budimpešta - BG

total                                            189 evra

plus  jedna noć u Budimpešti (dolazak) i jedna noć u Rimu (polazak)...

Ja imam povoljnije rešenje za ovu destinaciju:

SWISS AIR za letove utorkom i četvrtkom iz Beograda (BEG) i Lisabona (LIS):

Letovi se obavljaju preko Ciriha.

Povratna karta BEG-ZRH-LIS košta od 148,00 eura sa svim taksama i letiš kao čovek bez mučenja od 8 sati do Budimpešte, presedanja, menjanja 5 aerodroma...vozova i slično.

Swissom letim godinama i nikada nijednu kartu u Y-klasi nisam platio u okviru Evrope više od 150 eura tamo i nazad.

Pozdrav

Hvala na informacijama,

voz BG - Budimpešta  (povratna)   26 evra

WIZZ  Budimpešta - Rim               23 evra

EASY  Rim - Lisabon                      78 evra

RYAN  Faro - Madrid                      31 evra

RYAN  Madrid - Budimpešta           31 evra

Voz Budimpešta - BG

total                                            189 evra

plus  jedna noć u Budimpešti (dolazak) i jedna noć u Rimu (polazak)...

Povratna karta BEG-ZRH-LIS košta od 148,00 eura sa svim taksama i letiš kao čovek bez mučenja od 8 sati do Budimpešte, presedanja, menjanja 5 aerodroma...vozova i slično.

Swissom letim godinama i nikada nijednu kartu u Y-klasi nisam platio u okviru Evrope više od 150 eura tamo i nazad.

Pozdrav

Nisam znao za ovu varijantu... Hvala za info

Znači ukupno oko 300 evra koliko ja vidim za skorije datume, tek od aprila jeftinije

....  kako kome povoljnije :)  U svakom slučaju ako je tebi lepo uživaj  :spot:

ako imate 200 evra za kartu gledajte lufthansu. tamo su uglavnom karte oko 200 osim leti.

ja sam pre neki dan kupila svoju za februar za 180 evra, doduse iz portugala za beograd i nazad.

Hvala na informacijama,

voz BG - Budimpešta  (povratna)   26 evra

WIZZ  Budimpešta - Rim               23 evra

EASY  Rim - Lisabon                      78 evra

RYAN  Faro - Madrid                      31 evra

RYAN  Madrid - Budimpešta           31 evra

Voz Budimpešta - BG

total                                            189 evra

plus  jedna noć u Budimpešti (dolazak) i jedna noć u Rimu (polazak)...

Pozdrav

Jel mozes da mi pokazes tu povratnu kartu za Lisabon za 148 evra?

Ja kad gledam na njihovom sajtu za 148 evra ima u jednom smeru.

Nisam mogla da odolim....

04.10. Budimpesta Brisel 2e

Brisel-Porto 21e

Ukupno 23 i kusur evrica.

09.10. Lisabon-Madrid  17e (plus 5,5e provizija po osobi)

Madrid-Brisel  12e

Brisel-Budimpesta  2e

Ukupno 36e

A nisam mogla da odolim jer nam upravo stigla na kucnu adresu NET+ master prepaid koja nam u ovoj kombinaciji stedi oko 50e provizija za Ryan.