Jump to content

Featured Replies

Posted

drugarica ne može da ide a kupila je kartu odavno po ceni od 5.000 din za 4 dana, pa ako neko želi, voljna je da ustupi po toj ceni :) zainteresovani mogu da se jave meni ovde ili na PM  flowers::

Da se ubacim i ja u pricu, prodajem isto za 5000din, kupio jos u dec valjda a u vreme exita bicu u poljskoj.

Posto sam ti pomogao za Wizzair, jel moze karta? :)

Brzo se masa zainteresovala :)

Ako mi do sutra drugaricin drug ne javi da hoce 100% kartu, onda je prodajem po hronoloskom redu, tj. ko se od vas sa foruma prvi javio (bilo na pm ili ovde)...

• 2 weeks later...

Potrebne dve karte za trece vece Exit-a, 10. jul...ako neko prodaje pisite molim vas!  :)

• 2 weeks later...

Verovatno nisam zaduzen za podsecanje na delove iz pravilnika, ali ovde se sad vise prodaju karte za EXIT (i to po pravilu ljudima prvi post  :? ) nego na sajtovima za redovne oglase.

Dakle,

"Pre svega, nema preprodavaca. Ova soba namenjena je korisnicima foruma, kao mesto gde mogu ostaviti privatan oglas, a ne za razvijanje biznisa. Svaki pokušaj preprodaje biće sankcionisan.

Možete oglašavati samo robu koja ima veze sa putovanjima."

Un I.Q. ue u pravu si. Obrisane su poruke onih ljudi kojima je to prvi post na forumu, tj. koji su se ocigledno sa namerom nakacili na forum kako bi preprodali karte i zaradili.

Molim vas pridrzavajte se pravila foruma!

Greskom sam obrisala i jednu poruku osobe koja je trazila kartu, pa se izvinjavam  :)

Da, a kad sam video da je Chi ostavio post, rekoh, gotovo je, zakljucava temu, nema druge ;D Kad ja tamo, a ono - medjutim! I on poceo da diluje, garant se ugradio 1500din  lol::

Pa mora na početku da se pokaže čvrsta ruka, inače posle haos!  :P

A Chi ako nastavi ovako, biće još malo i banovan, ionako mi je on dao vlast!

Dobro de... oladiću  :-[

Samo ostro! Gomila likova je pocela da se registruje ovde i reklamira, a post o prodaji karata im je ujedno bio i jedini post. To nije svrha postojanja ovog foruma. Samo je bilo pitanje ko ce od nas pre da reaguje!