Jump to content

Featured Replies

LP i Scribd su se udružili.

Od sada je moguće da pretplatom na Scribd servis čitate i LP.

Pazite štos - prvi mesec je dž! Morate da ostavite info sa kreditne kartice, ali isto tako imate mogućnost da pre isteka tog meseca jednostavno poništite vaš nalog..

https://www.scribd.com/payments/billing

• 4 weeks later...

Gde je u Srbiji najlakše naći veliki izbor Lonely Planeta i koje knjižare mogu eventualno poručiti neki koji mi treba, a nemaju ga?

Ako nemas nista protiv elektronske forme, napisi sta ti treba, pa da vidimo ima li neko.

Treba mi ova, ali bih radije hard copy zbog veličline i sl.

Caribbean_Islands_travel_guide_-_6th_Edi

Imam elektronsku verziju, pa ako ti bude trebala - javi se.

Ljudi ima li neko za Tursku ::)?

Imam i za Tursku i za Istanbul. Javi na koji mail da saljem.

• 3 weeks later...

Pozdrav, da li neko ima elektronsku verziju LP za AZERBEJDŽAN, GRUZIJU i ARMENIJU?

Naravano! 

Koja ti verzja treba: epub (39Mb)  ili pdf (33Mb - konvertovan epub)? Odgovori na PP.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ako nemas nista protiv elektronske forme, napisi sta ti treba, pa da vidimo ima li neko.

Pozdrav, da li ima neko slučajno Atinu? :smile:

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Ćao, da li bi neko bio ljubazan da mi posalje LP za jugoistočnu Aziju (Tajland, Laos, Vijetnam, Malezija, Singapur, Indonezija, Filipini, Kambodza). :)

Imam i Hong Kong i Jugoistočnu Aziju u pdf-u, ali su za 2008. Ako vam odgovara pošaljite mi poruku.

• 1 month later...

Da li neko možda ima Lonely Planet vodič za Prag u elektronskom ili papirnom obliku (na pozajmicu za novogodišnje praznike)?

• 1 month later...

Da li bi neko mogao da mi posalje LP Gruzija,Jermenija i Azerbejdyan? i ukoliko neko ima Tursku. :) Bio bih mu jako zahvalan :)

Da li bi neko mogao da mi posalje LP Gruzija,Jermenija i Azerbejdyan? i ukoliko neko ima Tursku. :) Bio bih mu jako zahvalan :)

Imam ja za Tursku i Istanbul,javi na koji mail da ti posaljem.

Edited by Cannavaro

• 2 weeks later...