Jump to content

Featured Replies

U svakom slučaju je najjeftinije iz Istanbula ( Fly Dubai, Air India, Air Arabia)... samo najveći nam je problem doć do Istanbula, ja planiram na put u Indiju krajem oktobra 2013 i ostati dva mjeseca, je da ima vremena do tad, al valja se i dobro pripremit i skupit para... A do tad će se valjda i neki jeftin let ubost do New Delhija :)

Izvinjavam se sto ulecem ovako u temu,

planirao sam u avgustu da idem u Indiju (Delhi, Bombaj, Goa) na nekih 20ak dana, ali mi je drugar rekao da su tada monsuni u Indiji. Da li je moguce da non stop pada kisa sto znaci da moj odlazak pada u vodu, a to je jedini deo godine kada mogu da izdvojim toliko slobodnih dana?

Pozdrav!

Ja sam bio tri nedelje, baš u avgustu. I to u Radžastanu. Imao sam sličnu zabrinutost kao i ti, ali sam samo tada mogao da idem. Elem, bilo je mnogo vruće, još više sparno i oblačno a opet, sećam se da je bilo i prilično sunca. Sve na mahove. Kiša je lila samo jedan dan, onako u komadu, ali je tokom još 5-6 dana bilo kišnih perioda od po 2-3 sata. E, sad, da li sam ja imao sreće ili monsuni nisu baš tako gadni, to ne znam.

Hvala na odgovoru...

Drustvo, da li ima nesto sada povoljno do Indije u februaru? Gledam i ne mogu da nadjem ispod 520 evra, cini mi se to mnogo skupo...

• 1 month later...

Molim iskusne putnike za pomoć! :)

Kako najjeftinije da stignem do Indije? U pitanju je 18-25 maj, datumi su fleksibilni, ali bitno je da budem u Bengaloreu 21, 22 i 23. maja, ostala bih oko nedelju dana.

Hvala mnogo na odgovoru!

Pozdrav! :)

Molim iskusne putnike za pomoć! :)

Kako najjeftinije da stignem do Indije? U pitanju je 18-25 maj, datumi su fleksibilni, ali bitno je da budem u Bengaloreu 21, 22 i 23. maja, ostala bih oko nedelju dana.

Hvala mnogo na odgovoru!

Pozdrav! :)

Nema jeftino....

ali vidi na QATAR airways

Budapest - Bangalor (preko Dohe) oko 600 evra

ili Lufthansa (preko Frankfurta)

• 2 weeks later...

Zdravo, i ja bih isla u Bangalor u julu, avgustu pa sad konstantno trazim. Ima i preko Air Arabie za oko 400evra iz Istambula za ovaj period kada ti trazis, ali treba se do tamo snaci... :) Bila bih zahvalna na utiscima iz tog grada! kada se vratis. :) I bilo kome ko je bio tamo dako ima sta da doda. :)

• 11 months later...

Hvala svima na odgovoru. Alex, izvini sto nisam odgovorila, tek sada vidim ovu poruku... Nisam uspela da napunim budžet, te nisam otišla u Indiju i, nažalost, propustila venčanje... Nadam se da si ti otišla i lepo se provela. Pozdrav!

Iz Budimpeste za Mumbai (Turkish air) u decembru je povratna karta sa taksama 48000 dinara, vise nego povoljno

• 5 months later...

Jel neko isao skoro, kakvo je stanje sa cenama?

Moze li neka pomoc iskusnijih, kad je pravo vreme za posetu Indiji, zbog tih kisa i monsuna?

Mi smo mislili u oktobru da idemo  clap.gif' alt=':clap:'>

• 1 month later...

Hvala na pomoci komsija  :spot:

A koja ti je polazna tacka, ako nije tajna?

Ako ja dobro kontam njihov sajt, oni ne lete iz Srbije, najblize bi bilo da idemo iz Istanbula.  :cry22:

Edited by moreno