Jump to content

Featured Replies

Posted

27.06.2010. u 18:20h stizemo brat i ja u Frankfurt-Hahn, a sledeci let imamo u 21:25h sa Frankfurt INTL aerodroma i moramo da se cekiramo do 20:45h. . .Jedini prevoz koji sam nasla od Frankfurt-Hahn-a do Frankfurt INTL je neki bus koji krece u 18:30h i sedeci je u 19:45h, na prvi ne mozemo da stignemo, a ako idemo drugim ne mozemo da stignemo na vreme, jer on stize u Frankfurt INTL u 21:15h. . .

Koliko moze da kosta taxi? Postoji li neki voz?

Zna li neko kako da resim problem???

• Author

Znam. . .Meni su te karte uzeli jos pre dva meseca i receno mi je da se leti iz Frankfurt-Hahn-a do Bremena, i danas kad su mi stigle karte, imala sam sta i da vidim. . . :((

HVALA!!!Nadam se da cu naci nesto. . .

Probajte da stignete na taj prvi bus! Moguce da on i ceka putnike sa vaseg leta, pa tek onda krece. U tom slucaju je izvodljivo. A za slucaj krajnje nuzde, sednes nekim busom do Frankfurta, Kelna, Bona, pa odatle vozom do Bremena.

vidi da li ti odgovara schones wochenende ticket. vidim da putujes u nedelju, tako da mozes da je uzmes za 35 eura, a koristite je ti i brat(moze do 5 osoba). mada, kontam da ce put da traje saaatima i da ce biti presedanja...

• Author

Hvala Vam!!!

Nikako sa tim prevozom ne mogu da se organizujem, jer ne stizem na vreme, jedino da uzmem taxi koji kosta 150e. . . :(

Ima li neko od Vas nekoga u Frankfurtu ko bi mogao da nas saceka na aerodromu da nas preveze do drugog aerodroma, platicemo???

• Author

Je l` putuje neko avionom u nedelju 27.06.2010 iz Osijeka do Frankfurt-Hahn???

Nikako sa tim prevozom ne mogu da se organizujem, jer ne stizem na vreme, jedino da uzmem taxi koji kosta 150e. . . :(

Ima li neko od Vas nekoga u Frankfurtu ko bi mogao da nas saceka na aerodromu da nas preveze do drugog aerodroma, platicemo???

Evo, ja sam pitao poznanika koji tamo zivi...

Kaze da bi mogao u tom terminu da vas preveze, ali i da se ne isplati za manje od 80e.

Meni ne zvuci malo, ali opet ako vam je duplo manje od taxi-ja i ako je bas frka - mozda vredi...u svakom slucaju, ako ste za, javite, pa da vas spojim ;) !