Jump to content

Featured Replies

Posted

Dan je sunčan i nisam više tužan, lutam doseljeničkim kvartovima, zaboravljam se, tek posle shvatam koliko je sati, jurim po stvari, pa na autobus, jurim sa teškim rancem, znojim se, kasnim samo pet, šest minuta, Mićka nema. Merd!, otiš’o autobus, merd, otiš’o!

Autor: Miloš Tomić

Pročitajte ceo tekst

jos! molim.

Kul :) Gde li samo pronalazio tolike ljude da prespavas kod njih?

Ja samo znam da vas necu zvati u goste  :P

Super tekst, originalno, svaka cast  ;)

FANTASTIČNO!!! :)

Ček, putovao si 2010? Kako ti je trebala bugarska viza onda? ;=)

ko želi da vidi još miloševog stvaralaštva, može da poseti njegov sajt:

http://www.milostomic.com/

u odeljku "reči" nalaze se putopisi na srpskom, a postoji i kompletno engleska verzija sajta, ali preporučujem da pogledate i ostalo ;)

Kada sam na sajtu videla gumice za tegle koje skuplja setih se da sam ga gledala na b92 u emisiji Oplaneti se.Kakav covek  :D

Sajt je sjajan kao i putopis u stihu  ;)

Ima dosta od kada sam istabnao Pariz ali nisam siguran ....

u svakom slučaju neobičan tekst, baš me iteresuju i dr. kometari možda ja grešim....

jaoooo pa sad se setih! Taj covek je radio spod za grupu Repetitor za pesmu Opet jak!

da, da, imamo i selebritije na sajtu  :party: radio je on i gomilu drugih spotova, najpre za jarbole, a za repetitore i ovaj, meni drag:

Slatko uz jutarnji caj

• 1 month later...

e, nije MIĆKO IZ LAPOVCA već MIĆKO LAPOVAC iz Lapova, ili kako bi to lapovci izgovorili - MIĆKO LAPooooVAC

;)

• 1 month later...

E odlican tekst, ja sam puko od smeha :)

• 3 years later...

Na samom početku teksta, kada sam pročitala ime autorovg sina, prvo sam pomislila na Miloša Tomića, koga sam imala prilike da upoznom na jednoj od njegovih izložbi. Na kraju teksta, pročitam ime autora......SVAKA ČAST Miloše, kao i Vaše stvaralaštvo i ovaj tekst oduševljava i inspiriše!