Jump to content

Da li ste koristili zdravstveno osiguranje za neku od zemalja Centralne Amerike

Featured Replies

Posted

Buduci da planiram put u C. Ameriku sa malim detetom razmisljam o tome da uplatim negde zdravstveno osiguranje, ali sve sto sam nasla o istom uglavnom se odnosina zemlje EU, eventualno Tursku, pa me zanima da li ste  koristili zdravstveno osiguranje za neku od zemalja Centralne Amerike i ako jeste gde ste ga i na koji nacin ovde uplatili, kod kog osiguravajuceg drustva i slicno. Takodje me zanima da li ste tokom putovanja imali potrebu da to osiguranje i koristite i koliko je zaista bilo od koristi imati ga.

ja sam se sasvim slucajno na sajmu turizma raspitao za Aziju i Afriku, jer je drugarica koja se nasla tamo interesovala bas za te kontinente. Bili su jako korektni i imali su u ponudi sve kontinente . . . Koliko se secam bila je u pitanju Uniqa. Pa ih najbolje nazovi i raspitaj se.

Da, za Uniqu sigurno znam da daju osiguranje manje-vise za ceo svet. Ali, nekako mi je logicno da i sve ostale osiguravajuce kuce to rade, zar ne? No, opet, verujem da je kod Uniqe najpovoljnije, uvek je nekako bivalo tako.

unikva daje za ameriku i za ceo svet i za mesec dana iznosi 6300, probajte Dunav osiguranje, oni daju 2 eura po danu, a ima i Delta osiguranje kod banke intese, oni su otprilike tu ista je cena. I ja putujem u USA pa vam zato i pisem.

• 4 years later...

Preporuka je da se obavezno uzme osiguranje. Pre neki dan sam saznao da banka Credit Agricole nudi kartice putnog-zdravstvenog osiguranja 2000 din za Evropu a 3000 din za svet. To je godisnje osiguranje. Ne trebate da posedujete njihovu kreditnu karticu, vec samo da otvorite obican dinarski racun kod njih. Sa tim racunom nemate cak ni mesecno odrzavanje, znaci apsolutno nikakve troskove.

• 4 weeks later...

Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.

svi nude osiguranje samo je pitanje ko od njih uopste uspije zaista to dobiti ako zatreba . Evo ja uzeh osiguranje za cijeli svijet (ukljucujuci Avganistan ) iako nemam ni najmanje iluzija da ce mi to bilo sta pomoci ako zatreba .Svi su slatkorecivi dok ne potpisete ,

svi nude osiguranje samo je pitanje ko od njih uopste uspije zaista to dobiti ako zatreba . Evo ja uzeh osiguranje za cijeli svijet (ukljucujuci Avganistan ) iako nemam ni najmanje iluzija da ce mi to bilo sta pomoci ako zatreba .Svi su slatkorecivi dok ne potpisete ,

Zato je najbolje pročitati uslove i raspitati se šta osiguranje pokriva, a šta ne.