Jump to content

Featured Replies

Posted

Ajde, necu biti lenj.

Dakle, inspirisan rastkovljinim putovanjem za istanbul na jesen, resio sam da predlozim da se konacno pocne s planiranjem punospominjane, u krugovima klubputnikaa (nisam siguran da li i na forumu) pacovske stoperske utrke do istanbula (moze i nazad - sto da ne).

Moj predlog bi bio da se krene sa naplatne rampe na izlazu iz beograda, u parovima (da li slucajno odredjenim, otvoreno je za diskusiju), redosledom koji bi svakako bio slucajno odredjen (kao u svim dobrim trkama, ljudi koji krenu kasnije bi imali to vreme oduzeto pri stizanju :)

Mislim da bi se trka mogla odrzati u novembru, recimo prvi vikend novembra za koji bude najavljeno suvo vreme

Za pocetak, stavljam ovde listu, na koju cu dodavati sve koji se jave da su zainteresovani u daljem toku threada

01. poletarac

02. Sunrise

03. rayuela

04. chivitli

05. spavac

06. marko petrovic

07. alley

08. rastko?

09. kika_vts

10. popara

11. omu

12. blueGIRL

13. Oh,my

14. nera

15. jovan

16. manja

17. marija

18. dixy

19. bane (moj stop partner do blistoka, ne boravi previse po netu, ali je od ljudi sto ne odustaju)

ajde ljudi, da preteknemo &^$&*$*^#$## bugare i njihove astronomske vize.

Ja napisah i rastki da bi isao, ali i ovaj nacin stizanja do Stambola mi zvuci super!

Ovo bi bas bilo zanimljivo :)

Da li bi pravilo bilo da se koristi iskljucivo stop?

A onda tamo alarmiramo HC/CS Turke pa napravimo jedan veliki putnicki tulum kad se svi skupimo!

dakle 

2. Sunrise

? ? ? ? ? 

Ja se prijavljujem

i u startu rezervishem Jegulju za partnera? :banana:

ja sam za to da se jegulja ne takmici

ne ne, ali moramo da smislimo nesto kompleksnije od same trke. Ima hiljade vec razradjenih fora za ovakvu igru, mora nesto da primenimo :)

znaci, aj, razmisljajmo svi na tu temu pa nesto cemo da usaglasimo vec, ima vremena.

npr, da izvlacimo ko ce kojim putem da ide (dokaz je fotka slikana tu i tu itd), pa da imamo tzv 'ubice' koji jure ostale igrace na putu i trude se da ih eliminisu, itd itd, ima puno fora za ovo, ako nas bude preko 7-8 ucesnika i ucesnica moze mnogo fino da se izmisli =]

apsolutno mora da se uvede kazneno polje kao ono u covece ne ljuti se, na primer u svilengradu, na kome ceka poruka - vrati se nazad u pirot  ::crazy:,

tako vas volim ljudi... uvodite FRP elemente u Klub Putnika Srbije!!  klanj:::dance:

ja cu da vodim statistiku iz kancelarija u novom sadu... i postavljam obaveshtenja na forum  smartass

• Author

naravno da su sve ideje dobrodosle, samo nisam siguran da je dobro previse komplikovati, s obzirom na to da ce za vecinu ucesnika ovo biti prvi stop do istanbula, a prvi hitchhikerski rat race, mislim da ce to biti svima... ako bude dobro i ako se nalozimo, lako cemo sve to ponavljati, a inace mislim da je srbija, hrvatska, makedonija, itd, zgodnije tlo za te komplikacije, zadatke i sl. (najzgodnije bi u stvari bilo od ankare, pa u bilo kom smeru - ako nas se ikad skupi 10 da idemo na blistok, svakako sam za takve varijante :)

kazneno polje je vec dobro :)

da rezimiram, ja sam za to da bude samo trka, tj. da pobedjuje onaj ko prvi stigne u istanbul, na dogovoreno mesto gde ce ga cekati jegulja :) ako i to uspemo da izvedemo sa 8-10 ljudi, mislim da ce biti fantasticno, i kao dogadjaj i kao provod :D

LJUDI HOCU I JA!!!!!!!!

Koliko mislite da traje to nase putesestvije? ? ? ? :gossip:

Ja definitivno idem, samo ako mognem da to ubacim izmedju ispita,

ako se organizuje prije 20. oktobra.

Primate li me!? ? ? ? ? :party: ?:dance:

PS. Meni ce to biti prvi put, pa ce mi trebati iskusniji partner\ica

Primate li me!?        :party:  :dance:

ko god dosh'o - dobrodosh'o  :party: nista ne brigaj, ovde ima dosta iskusnih  :-D

• Author

e, ljudi, ovako:

posto vidim da je prijavljivanje krenulo vrlo zivahno, ostavicu jos jedan dan recimo, a onda kad vidimo koliko je ljudi, sledeci korak je da krenemo da se dogovaramo oko datuma, plana, programa, pravila, nagrada i tako slicno. dakle, preliminarna lista ce biti gotova sutra popodne, sto naravno ne znaci da neko nece moci da se prijavi i kasnije :)

:cry22:? :cry22:? :cry22: sad videh da ste me vec eliminisali iz trke koju organizujete u vreme kada ja nikako necu moci da idem jer cu raditi, sem ako do stambola i nazad moze da se stigne od petka uvece do nedelje uvece, a ne moze.? ?:bang:? :cryy:

neki drugi put, ondak... jedino ako ne budem radila, mozda... lepo se provedite, ja cu navijati!? :party:

Ja, Ja, Ja  :blob:

Ozbiljno, prijavljujem se. I mala napomena, dajte mi najboljeg stopera ever, jer sam ja najgori  ::crazy: (stoper ever, naravno :)

U nacelu, i ja sam ZA, dok me jos sluzi pocetnicka sreca u stopiranju :)

Naravno, zavisi od vremena i inih stvari, ali bih isao i ja  :dance:

• Author

izvod iz pravilnika:

'zene ima da stopiraju sa najopasnijeizgledajucim muskarcima (koliko god ovo smesno u datom kontekstu moglo delovati), a ako ni to nije dovoljno, imaju da nose lovacki noz u zubima i stopiraju u troje. ukoliko se ispostavi da ni ovo nije dovoljno, grupe koje sadrze osobu zenskog pola krenuce trku sa prethodne granice, koja se nalazi u suprotnom smeru u odnosu na smer trke (u ovom slucaju, sa madjarske strane madjarsko-srpske granice)'

svi su slucajevi pokriveni :)